Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Провалиха ни излета и срещата на яз.Мечка
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Провалиха ни излета и срещата на яз.Мечка
Току що се пребирам ядосан и треперщ от нерви и бързам да съобщя на колегите, който се готвиха да идват при нас че сичко се провали не по-наша вина.А по-вина на тъпанара дето ми се пишише познат, и който ме злепостави пред приятели и съфорумци.
Бях се обадил предварително, че смятаме да отидим на язовира голяма група приятели както и отидохме, чакахме и ощи колеги от форума сичко беше уточнено направо си беше мини Асеновградска среща за една седмица, както и сериозни доходи за този пед.....л.Бях оговорил и агне за събота
.
Както и да е?
Отидохме в понеделник следобяд настанихме се както си му е реда бяхме 10 души кой с семействата кой сам няма значение това ,нахвърляхме си въдиците, тоя дето зима таксата манагала, мина таксува на както си му е реда.Тъкмо беше извадил мрежата от устието
.Питах го ще хвърляте ли ощи мрежи или да си тръгваме, сериозна група сме и искаме да си изкараме добре ще седим цяла седмица.Каза ми поне два дена няма да има мрежи и ако има ще са на устието.
Цяла нощ и на другия ден никъкъв удар на дънните влезнах с сонара риба отчиташе но никаква активност 30 дънни нито един удар.При вечер гледам лодката влиза в язовира и като почна едно уграждане на стената от бряг до бряг, посли направиха една серия нот 4 зигзага на устието,.После се плъзна отсреща нас оп-два реда откос и там.Направо гледаме и неможим да повярвяме,направиха на на най голямите тъпанари.Днес сутринта мангала с цялата си наглост ми идва да таксува, вика шефа ма прати.
Да се смееш ли да плачиш ли.Едвам спрях колегите от саморазправа.
Ето и снимков материал
сичко започна така:

мивка

тоалетна

децата се радват че са сред природата

моя малкия като ревна на 2,4месеца е как да му обесна защо аджеба ще го пребирам между пънелките
Ето защо?

заграждат устието
не е добро качество от джиесем е далечните снимки не ги бъди

заграждат стената
Според мен,чисто си е промишлен риболов,друго немога да го нарека.Вътре в момента има 2000-3000 метра мрежи.Преди извесно време собственика ми се оплака че неискат да му подноват договора.........
Нямам нищо против рибата си е твоя земи си я, но забрани риболова през това време.Неми е за 5 те лева дето ще му дам.Провали ми седмицата със семейството ми и с приятелите ми и колегите от форума.И без това едвам се събрахме секи си има ангажименти и работа и безпаричие.
Хайр да не види от тези риби дето ги хвани да му се вмиришат дано.
П.П.Утри сутринта групата се мести на яз.Пясъчник, без мене, неми е нито до риболов нито до излети, този излет ще ми държи влага един месец.
Апел-за бога колеги неходете на яз.Мечка поне докъто не им умръзни да го косът с мрежите, и без това е жалка картина гледката му.
съжалявам за провалената среща.
Бях се обадил предварително, че смятаме да отидим на язовира голяма група приятели както и отидохме, чакахме и ощи колеги от форума сичко беше уточнено направо си беше мини Асеновградска среща за една седмица, както и сериозни доходи за този пед.....л.Бях оговорил и агне за събота

Както и да е?
Отидохме в понеделник следобяд настанихме се както си му е реда бяхме 10 души кой с семействата кой сам няма значение това ,нахвърляхме си въдиците, тоя дето зима таксата манагала, мина таксува на както си му е реда.Тъкмо беше извадил мрежата от устието

Цяла нощ и на другия ден никъкъв удар на дънните влезнах с сонара риба отчиташе но никаква активност 30 дънни нито един удар.При вечер гледам лодката влиза в язовира и като почна едно уграждане на стената от бряг до бряг, посли направиха една серия нот 4 зигзага на устието,.После се плъзна отсреща нас оп-два реда откос и там.Направо гледаме и неможим да повярвяме,направиха на на най голямите тъпанари.Днес сутринта мангала с цялата си наглост ми идва да таксува, вика шефа ма прати.

Ето и снимков материал
сичко започна така:

мивка

тоалетна

децата се радват че са сред природата

моя малкия като ревна на 2,4месеца е как да му обесна защо аджеба ще го пребирам между пънелките

Ето защо?

заграждат устието
не е добро качество от джиесем е далечните снимки не ги бъди

заграждат стената

Според мен,чисто си е промишлен риболов,друго немога да го нарека.Вътре в момента има 2000-3000 метра мрежи.Преди извесно време собственика ми се оплака че неискат да му подноват договора.........
Нямам нищо против рибата си е твоя земи си я, но забрани риболова през това време.Неми е за 5 те лева дето ще му дам.Провали ми седмицата със семейството ми и с приятелите ми и колегите от форума.И без това едвам се събрахме секи си има ангажименти и работа и безпаричие.
Хайр да не види от тези риби дето ги хвани да му се вмиришат дано.
П.П.Утри сутринта групата се мести на яз.Пясъчник, без мене, неми е нито до риболов нито до излети, този излет ще ми държи влага един месец.
Апел-за бога колеги неходете на яз.Мечка поне докъто не им умръзни да го косът с мрежите, и без това е жалка картина гледката му.
съжалявам за провалената среща.
Re: Провалиха ни излета и срещата на яз.Мечка
Да, наистина много неприятно и абсолютно некоректно !
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Жалко колега за проваления излет и аз съм се нагледал на алчни и безочливи хора, затова ходя много рядко на платени.Просто няма отношение към клиента

Съжелявам за провалената ви среща.От снимките си личи,че сте имали добра организация.Поне за в бъдеще ще знаете.Благодаря и на Асен за инфото за яз.Мечка.Надали ще стъпя повече там.
TICA FAN
Мамка им!Ебати безочието,да ви вземат пари и да вършат такива идиотщини!
- CrossFire
- разбира нещата
Жалко за провалената почивка.
Събиращият такси и още двама с него казаха, че мрежи не пускали, само си заградили толстолопа, за да не му го тармъчат.
В петък мислех да мина, но.... , а и от последния ми излет водата е паднала още
Имаше едра бабушка в промишлени количества, но и тя нещо изчезна. Скоро май няма да посетя яз. Мечка.
Събиращият такси и още двама с него казаха, че мрежи не пускали, само си заградили толстолопа, за да не му го тармъчат.

В петък мислех да мина, но.... , а и от последния ми излет водата е паднала още

Имаше едра бабушка в промишлени количества, но и тя нещо изчезна. Скоро май няма да посетя яз. Мечка.

- prokop4o
- ще става разбирач
как ме е ят така се бях наточил за утре
ама гомнарите по язовирите са много

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А питаш ли ма мене??prokop4o написа:как ме е ят така се бях наточил за утре![]()
![]()
![]()
Питай Васко за какво иде реч , дойдоха да на видат към 15 часа.И той запали кибрита

Да ги бяхте набили поне,и мангала и арендатора 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе бивш полковник е ,на негова собственост си, само неприятности ще си навличем.Неси заслужава?som4o написа:Да ги бяхте набили поне,и мангала и арендатора
Има други начини за разправа с некоректни и алчни арендатори.Като не им ходим на язовирите и не им пълним джобовете.Както тази година стана с Брягово това ще стани и със Мечка. За това е този форум за да се подържаме и да не оставаме да се гаврят с нас.
Именно !!! Айде
за всички некоректни арендатори 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ние с Жоро Митев бая се чудихме днес да ви видим /единственият ми свободен следобед/.
Ама като знам ,че ще ме засърбят ръцете и аз да разпъна такъми си викам дали си струва за 3-4 часа и се отказах.
Много жалко се е получило !
Аман от идиоти в тази страна.
Ще взема да стана ловец- то ........дивеч като тоя с кеф ще го пуцам.........
Ама като знам ,че ще ме засърбят ръцете и аз да разпъна такъми си викам дали си струва за 3-4 часа и се отказах.
Много жалко се е получило !
Аман от идиоти в тази страна.
Ще взема да стана ловец- то ........дивеч като тоя с кеф ще го пуцам.........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Оня изрод Христозов ли го държи,дет еба мамата на Пясъка преди години.След тая гад нищо не остава ,даже и слънчак.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Същияbutnik написа:Оня изрод Христозов ли го държи,дет еба мамата на Пясъка преди години.След тая гад нищо не остава ,даже и слънчак.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Мамка му и лайнар , заради него не ходя на Пясъка 6 та година , а преди бях поне 2-3 пъти в месеца . Язовира на Мечка ли -