Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз. алино
Модератор: bobopeli
яз. алино
И там плъзнаха дажи ни заплашваха със истрели във въздуха 

-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Re: яз. алино
borislavvasilev написа:защо просто не им я СКЪСАХ ТЕ ?
Dimy написа: дажи ни заплашваха със истрели във въздуха
ми стреля и вика ко бараш бе да не е твое , ще стрелям в лодката

-
- новобранец
Съжалявам за коментара ми,но това не се трае! ТЯХНАТА МАМА НАГЛА! И на мене ми се е случвало много пъти подобни случки! С цялата си наглост на един язовир си разпъваха мрежите буквално върху въдиците ми,и ми викаха'Внимавай да не ми закачиш мрежите!!! Това какво е сега? Не е ли едно нагло копеле! Такива са само за трепане! Това не са хора! Предлагам да си извадим разрешителни за отстрел на бракониери!?
(В кръга на шегата) Но държавата е крайно време да се намеси вместо тая ИАРА,която само си имитира някаква дейност и дори съм сигурен,че в много случаи тези бракониери са хора на ИАРА.Ама това е друг въпрос! Съжалявам за офтопика,ама нервите ми не издържаха! Не стига,че няма къде да си хванеш една риба или поне да си начешеш крастата,ами и някакви съмнителни типове ще те заплашват.Това е само картинка от нашата татковина България!

Акъл-море,глава шамандура.
-
- научил се да хвърля
Ако в краен случай бракониерите не са хора на ИАРА, то тогава ИАРА делят ПЛЯЧКАТА с бракониерите!!!!!-----> Факт
Предполагам , като пристигнахме около 19 часа имаше едно старо корито с весла(предполагам тяхно). Едни деца ловяха на скалите и една 2-ка с куче , това в предната час в която обикновно се лови , а мрежите бяха в горната част на язовира дето не се вижда от стената , тея се бяха скрили в гората , и само единя го мернахме за малко чуваха се 2 гласа , като си затръгвахме на сумрак видяхме фарове на някаква кола да отива към тях , но съм на 90% , че са месни.
Щом са се скрили така тайничко, и знаят къде и как да разпъват мрежите - и са запознати със ситуацията, може и наистина да са местни и да знаят кога ,как и какво да правят.... 

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Това го знам със сигурност , поне на яз.Искър е така мрежите на Терсенето , Пачето и тоя дето седи на мрежата до резервата пролетта ги извадиха щото не са имали за тия престъпници . Тия са най-големите убийци на язовира целогодишно са там и цирка си продължава .ivan910923 написа:Ако в краен случай бракониерите не са хора на ИАРА, то тогава ИАРА делят ПЛЯЧКАТА с бракониерите!!!!!-----> Факт
Днеска пък се връщам от един тридневен излет.По пътя към язовира спирам на една чешма за вода,заговорих се с един човек и той ме пита: "Къде са ви мрежите?" Аз му отговорих,че не използваме мрежи,а той: "Какви рибари сте щом нямате мрежи?"Понеже язовира,който посетихме е близо до яз.Тича,той ни посъветва направо там да сме идели,така или иначе щели сме да спим на язовира и никой нямало да ни забележи вечерта ако хвърлим мрежи...ОТКАЧИХ!!!

Вчера кълвеше,днеска не ще!