Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Вчера на Белопопци..
Вчера на Белопопци..
Привет,
вчера бях там и се получи добър риблов. Пристигане в 7, а на язовира две коли - чудно. Спокойно и тихо. Липсва съботно -неделната лудница.
И така, забърках захранката: 1/2 пакет Ести Шаран, 1/2 пакет Jaxon Шаран, 1/2 пакет ВДЕ Active Feeder, сух аромат ягода, половин кутия царевица и една шепа мляно кюспе:

Около час след замятането нямах пипане. И тогава дойде първата риба. Силна и борбена, както винаги.

След нея имах още 3 риби, след което дойде време за почивка откъм кълване. Използвах момента да си доспя на стола.
Ето и работното място:

След като се събудих последва смяна на монтажа, като сложих метод хранилка с повод около 10-12 см и се почна:

Ето по-отблизо как работи монтажа:

Все хубавци се интересуваха какво има на куката..
А през това време един мишок се опита да ми отмъкне кроасаните, но се споразумяхме ,та минах само с едно парче:

Ето и монтажа, зареден с нещата:

Получи се хубав риболов. Завърших с десетина риби, хубави, около 1,5-2 кг. Стръвта беше основно царевица - такава от консерва и една друга, пак от консерва, ароматизирана (скопекс), от която съм много доволен, специално на Белопопци.
Поздрави!
вчера бях там и се получи добър риблов. Пристигане в 7, а на язовира две коли - чудно. Спокойно и тихо. Липсва съботно -неделната лудница.
И така, забърках захранката: 1/2 пакет Ести Шаран, 1/2 пакет Jaxon Шаран, 1/2 пакет ВДЕ Active Feeder, сух аромат ягода, половин кутия царевица и една шепа мляно кюспе:

Около час след замятането нямах пипане. И тогава дойде първата риба. Силна и борбена, както винаги.

След нея имах още 3 риби, след което дойде време за почивка откъм кълване. Използвах момента да си доспя на стола.
Ето и работното място:

След като се събудих последва смяна на монтажа, като сложих метод хранилка с повод около 10-12 см и се почна:

Ето по-отблизо как работи монтажа:

Все хубавци се интересуваха какво има на куката..
А през това време един мишок се опита да ми отмъкне кроасаните, но се споразумяхме ,та минах само с едно парче:

Ето и монтажа, зареден с нещата:

Получи се хубав риболов. Завърших с десетина риби, хубави, около 1,5-2 кг. Стръвта беше основно царевица - такава от консерва и една друга, пак от консерва, ароматизирана (скопекс), от която съм много доволен, специално на Белопопци.
Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Re: Вчера на Белопопци..
Браво колега че се хубави рибоци

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Супер риболовец,а куката със стръвта защо не ги забиваш в хранилката 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ммм супер риболов браво 

Добри шарани си надърпал,евала 

Ами честно да си кажа , все си мисля , че има опасност куката със стръвта, забита в захранката , при падане на дъното да се озове под хранилката... Тогава какво става? Може би има просто решение, но аз заради това не я забивам.butnik написа:Супер риболовец,а куката със стръвта защо не ги забиваш в хранилката
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво и от мен, ползвам почти същите монтажи за почти същите шарани на Безден. 

нямам живарник
-
- ще става разбирач
поздравления
добре си ги наскубал

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубави шарковци и хубаво мишле
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- flyester
- разбира нещата
Супер риболов 

Страхотно

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
Браво супер шарковци колега 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Страхотен излет . Браво.
Супер излет