Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом на кльонк - видео
Модератор: sapuna
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сом на кльонк - видео
Колеги ,ако някой от вас разполага с видео файлове или знае къде в мрежата може да се намери видео за риболов на сом на кльонк нека го сподели с нас.
Аз лично съм намирал видео за риболов на сом,но по отношение на риболова с кльонк на нищо не съм попадал.

Риболовец,а не рибар съм аз!!
А това знаете ли го
http://www.grupposiluro.it/Videosiluro/video_siluro.htm
За съжаление повечето филмчета представляват ваденето на разни прасета, крави и др. домашни животни, но не и самия риболов на кльонк.
Иначе разгледайте целия сайт, защото е страхотен. Има всичко за сомолова - от такъми и стръв, през сонарите, та чак до корабоплаване.

http://www.grupposiluro.it/Videosiluro/video_siluro.htm
За съжаление повечето филмчета представляват ваденето на разни прасета, крави и др. домашни животни, но не и самия риболов на кльонк.
Иначе разгледайте целия сайт, защото е страхотен. Има всичко за сомолова - от такъми и стръв, през сонарите, та чак до корабоплаване.
Здравейте колеги,
Аз имам един въпрос относно клйонка....
Без да ми се смеете ама идея нямам какво е това нещо клйонк, а тук на няколко пъти вадя малки сомчета , а разни пичове вадят едни прасюги. Гледах клипчетата и стръвта им много приличаше на това чудо дето прилича на "рокля":) Та бихте ли ме светнали от къде мога да се сдобия с подобно чудо, какви пари е, може ли да се прави с подръчни матъряли и тн...
Благодаря предварително!
Поздрави:
BALBI
Аз имам един въпрос относно клйонка....
Без да ми се смеете ама идея нямам какво е това нещо клйонк, а тук на няколко пъти вадя малки сомчета , а разни пичове вадят едни прасюги. Гледах клипчетата и стръвта им много приличаше на това чудо дето прилича на "рокля":) Та бихте ли ме светнали от къде мога да се сдобия с подобно чудо, какви пари е, може ли да се прави с подръчни матъряли и тн...
Благодаря предварително!
Поздрави:
BALBI
-
- новобранец
Re: Сом на кльонк - видео
колеги пишете какъв е интервала на ударите с кльонка