Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

къде около Пловдив
Модератор: Кърцата
къде около Пловдив
Колеги, с приятели(които не са рибари) искаме да си направим излетче през събота и неделя на някой язовир в рамките на 50-на километра от Пловдив да е.Друго което търсим е да има сянка, че все пак цял ден на слънцето на никой не му се стои и да има разбира се риба но не каракуди и разните му там дребосъци а риба която да си се бори
И най-важното по възможност тези които не ловят риба да не плащат.Вече звънках на Любо за Езерово но не искам да се излагам пред човека понеже единия от компанията е леко
особено когато пие някое друга чашка и знам, че ще има викове и други изцепки.Та дали съществува такова място понеже от два дена ровя и форма и не мога да открия-или няма снимки да видя какво представлява,или пък всички плащат и н.т. Благодаря на всички предварително

Незнанието не е извинение.
Re: къде около Пловдив
както съм написал колега винаги част от информацията която търся лиспва за това пуснах темата

-
- разбира нещата
Вчера един познат ме попита-намери ми майстор фаянсаджия,да работи идеално,но да взима много ефтино.
Отговорих му че такъв майстор няма!
Та колега,и ти като него-хем големи риби,хем наблизо,на сянка,пък и без пари.
Не се засягай,но изискванията ти са прекалено много.Поздрави!
P.S.-Извинявам се за спама,ако модератора реши,нека забърше мнението ми!
Отговорих му че такъв майстор няма!
Та колега,и ти като него-хем големи риби,хем наблизо,на сянка,пък и без пари.
Не се засягай,но изискванията ти са прекалено много.Поздрави!
P.S.-Извинявам се за спама,ако модератора реши,нека забърше мнението ми!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
и на мен ми звучи като мисия невъзможна но все пак исках да се уверя

-
- разбира нещата
Мога да ти предложа по Марица,но рибата е на късмет.На с.Дрангово е платено,само тези които ще ловят плащат,има риба,но няма сянка,с изключение на няколко по-близки дърветаbisqo написа:и на мен ми звучи като мисия невъзможна но все пак исках да се уверя
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- научил се да хвърля
правище колега
-
- научил се да хвърля
правище отговаря на изискванията,с изключение на едно,едра риба.
-
- научил се да хвърля
има едар костур
май ще се ориентраме към пясъка но има още малко време да го умуваме и да видим други отзиви.благодаря на всики отзовали се до момента

На Пясъка ще останете много разочаровани в момента.Може да си направите една добра почивка и напиване,но от към риба е много трагично положението с постоянното спадане на водата. 

TICA FAN
мдааа кофти и аз тъкмо я прочетох тази тема за края на язовира. SONY баце дай ти някое предложение

въпрос за един язовир мисля че се казва Михилци,след Хисаря който е. имате ли някакво инфо за него?

Съветвам ви в тая жега да бягате някъде на хладно по Родопите.Батак,Широка поляна,Доспат.На плувка се ловят стабилни бабушки,пък и по някой друг костур.И да не направите много риба,то поне ще се насладите на хладното време и красотите там. 

TICA FAN