Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

В София...
Модератор: bobopeli
-
- и господ не е толокова добър
Re: В София...
Това е нормално за нашата родна картинка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Браво Марко, такива колеги Ни трябват за да можем да ги видим тези хубостници и по възможност
.

-
- сериозен играч
аз преди месец ходих да тренирам спининга на татарски брод , и гледам 4-5 циганета с парашути и единото вика , бате тука нема риба ние от сутринта нищо не сме фанали

та навсякаде е така

та навсякаде е така
Ех ,Марко все на бракониери попадаш . Тия са от днес така ли? В събота пак беше згащил некъв чичко парашутачия.
Ипак си бил сам....Трябва да направим една акция по обход на Лесновската река за такива "граждани",ако не друго поне такъмите да им счупим,те от нищо не разбират мрежа и серкме им дай.Иара не хаят за такива ,струват им се дребен и нищожен инцидент...Затова трябва гражданска инициатива !!
Ипак си бил сам....Трябва да направим една акция по обход на Лесновската река за такива "граждани",ако не друго поне такъмите да им счупим,те от нищо не разбират мрежа и серкме им дай.Иара не хаят за такива ,струват им се дребен и нищожен инцидент...Затова трябва гражданска инициатива !!
Лошо и мен ме учиха нашите ама небеше с парашут 

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко

- crazybot
- фен клуб-скобар
Вчера бях на Чепинци и един чичка го гледам идва по дигата. Питам го има ли нещо и той ми вика: "Абе днеска нещо слабо 2-3 кленчета ама по принцип по 10тина мренки и още толкова клена а понекога и некое сомче 200-300 грама ОБАЧЕ САМО НА ПАРАШУТ на червей по малко" 

- maycal
- ще става разбирач
crazybot написа:Вчера бях на Чепинци и един чичка го гледам идва по дигата. Питам го има ли нещо и той ми вика: "Абе днеска нещо слабо 2-3 кленчета ама по принцип по 10тина мренки и още толкова клена а понекога и некое сомче 200-300 грама ОБАЧЕ САМО НА ПАРАШУТ на червей по малко"
Явно немалко хора са убедени или им е удобно да мислят така, че "парашутите" не са бракониерство, защото "били с въдица"!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Г'лей СЯ Марко! Нещата не винаги са такива , каквито изглеждат!Тя е любовница с дете.И е сочна мадама , от което на "него" му се чука ,та 2 не вижда.То /детето/обаче е досадно.И нагло! Обаче ,майката си е майка.Детето на първо място. Нали разбираш,че трябва да му се отвлече вниманието...... и майката да е в кондиция. То обаче е разглезено....и нагло. Има си всичко и нищо не го изненадва.... Той ,/любовника/е в пълен ужас. Изведнъж в съзнанието му изниква спомена от детството-той на село , с въдица в ръка.Трепета от първата риба /или овчица/ ........ е бр-е-е-е , всички сме от село!!!!! В първия рибарски /или китайски / магазин се купува ,въдица,макара и /успешен/ парашут , които дават за известо време спокойствие/нали така наричаме вече е@ането/ .
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бих написал няколко неща свързани с извършване на полов акт с талк ама ще се въздържа ! Спирка нямат тия копеленца!
Бях си намерил едно местенце дето се групира рибата .. видяха ме от другия бряг и вече 3ти ден там по 2 коли , тарашат , парашути и тн ..
Бях си намерил едно местенце дето се групира рибата .. видяха ме от другия бряг и вече 3ти ден там по 2 коли , тарашат , парашути и тн ..
- kabaero
- вече хвърля и на тежко

Направо си за ДАНС.Това в кръга на шегата иначе така си възпитаваме децата.

Тоз, който падне в бой той не умира.
M'дааааа
Минмалата вечер на Искър, на Ботевградско, нагоре до летището, има няма километър, имаше над 40 човека.
От тех 30 с парашути, останалите плувкари с по едно торбе маломерки. По едно втреме гледам насреща ми иде мухар. Зарадвах се , викам си :"Ей, един нормален риболовец". Обаче щом ме наближи, що да видя. Човека гордо носи найлонова торбичка с десетина кленчета по петнаисетина см. и няколко още по дребни костурчета...
Кой да набиеш, с кой да се разправяш като си сам , а всички те са на компании от по неколко човека, повечето очевадно подпиинали.
И това е през седмицата... Ма то там си беше пълно с народ и през забраната, от моста се виждаха, никой се не крие...
Иначе почти докарах няколко инфаркта с релиизнати кленове, уловени на спининг покрай парашутите им...
Минмалата вечер на Искър, на Ботевградско, нагоре до летището, има няма километър, имаше над 40 човека.
От тех 30 с парашути, останалите плувкари с по едно торбе маломерки. По едно втреме гледам насреща ми иде мухар. Зарадвах се , викам си :"Ей, един нормален риболовец". Обаче щом ме наближи, що да видя. Човека гордо носи найлонова торбичка с десетина кленчета по петнаисетина см. и няколко още по дребни костурчета...
Кой да набиеш, с кой да се разправяш като си сам , а всички те са на компании от по неколко човека, повечето очевадно подпиинали.
И това е през седмицата... Ма то там си беше пълно с народ и през забраната, от моста се виждаха, никой се не крие...
Иначе почти докарах няколко инфаркта с релиизнати кленове, уловени на спининг покрай парашутите им...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Този един от телефоните ли е
0887213889
ИАРА София