Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Седем Дни на Огняново
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Седем Дни на Огняново
Преди два дни се прибрах от Огняново , но чак сега пускам темата зада събера от трите апаратчета снимки , а й даси почина малко
.След пребирането от Приморско , на другия ден як пазар и тръгнаме към 18 часа към язовира , лошото беше че цял ден пръскаше и на Огняново беше разкаляло много , а аз с това задно нямаше шанс да влеза. За това отседнахме в селото на мойта приятелка , което беше блиско до Огняново. Таа след трудното заспиване вечерта на сутринта беше спряло да вали и веднага изцепихме към язовира.След двайсетина минути бяхме вече до стената и се оглеждахме за идеалното място , след кратко консултиране застанахме на втория залив срещу гората. Както всеки знае започна голямото разпъване на шатри , палатки ,чадъри столове маса и въдици.Положението от към страна на риби беше тегаво , дребни риби ловяха колегите около нас и някой случаен шаран. Между другото за първи път посещавам този язовир и имах инфо за него само от вас тук във форума , за което благодаря
. За първия ден имахме само един удар на шаран към 4 сутринта , който много трудно излезе , всеки който е ходил знае че язовира около брега е пълен с водорасли. На втория ден започнахме повече да се храни с кисната царевица и пелети , а също и малко поразчистихме около нас , първоначално хранех на две шамандури едната на блиска другата на далечна дистанция , но последните дни само на далечната.Рибата през деня е в дълбокото и не иска много прехранване , докато през ноща имахме удари само на блиската шамандура. Рибата която се ловеше беше предимно клен перки и шаран , предимно до кило и половина и по-малки , е имахме и два над 2 кила , а също и няколко късания. Лошото е че има много миди който как влезе рибата в закачка с водорасли има и миди , при което малко напъване и късаш , та така изпуснахме 10-тина шаранчета , ще пусна и снимки , който съм отделил за тук
Това съм аз , аколегата до мен тъкмо засичаше едно от многото шаранчета
, а тук имаше и такива моменти с клен и червеноперка на веднъж 
а това е снимки привечер с новата палатка от Secret Carp , която издържа една вечер с много як дъжд и вятър без грам конденз и пропускане 
, отговорът ми беше Пускам ги зада има какво и вие да хванете
. Какво друго щях да ви казвам ааа да на втория ден минаха на проверка от ЙАРА , не видях да има нарушения , а на нас ни провериха живарника и ни казаха че са пускали линчета скоро и кълвяли много , но аз вече бях пуснал 3 обратно , другото което казаха е че ще пускат амурчета
. И така премина нашия излет с много емоции риби ядене пиене и тези три неща
. За първо ходене мисля че добре се справих

Колегата Георги
А това е единсвения шаран който удари на косъм с 2 царевички на мадикс , и една силиконова за повдигач
Това е Ники
Този убавец съм аз
Това е мойта мацка
А тук вече имахме нужда от едно къпане
Тук засекох един колега от другия форум на BMW с БМВ Алеко
Лагерани от далече
Думнахме и една приятелка
Ето една част от рибите

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Седем Дни на Огняново
Екстра
А са кажете нещо на Чируса и неговия чувал

А са кажете нещо на Чируса и неговия чувал

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- вече хвърля и на тежко
Браво, Митак.Страхотен излет с добра компания

Екстра шаранчета колега,супер излетче

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- flyester
- разбира нещата
Прекрасен излет и риби 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Алкохола беше повече , особено биритеshtilio написа:Много шарани, много нещо![]()
![]()

Добро искарване с добри риби.
Браво за релийза.

Браво за релийза.

- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Браво, добър риболов 

-
- разбира нещата
Това едното без люспите, гол шаран ли е или лин ? 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Ехе браво.Бая сте хванали и гледам един хубав лин.Евала 

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На това се казва супер излет.Браво момци 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

То бира ако няма,хич не тръгвам ако ще шараните да са повече от водатаАлкохола беше повече , особено бирите