Седем Дни на Огняново

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Седем Дни на Огняново

Мнение от MiTaKa™ »

Преди два дни се прибрах от Огняново , но чак сега пускам темата зада събера от трите апаратчета снимки , а й даси почина малко :wink: .След пребирането от Приморско , на другия ден як пазар и тръгнаме към 18 часа към язовира , лошото беше че цял ден пръскаше и на Огняново беше разкаляло много , а аз с това задно нямаше шанс да влеза. За това отседнахме в селото на мойта приятелка , което беше блиско до Огняново. Таа след трудното заспиване вечерта на сутринта беше спряло да вали и веднага изцепихме към язовира.След двайсетина минути бяхме вече до стената и се оглеждахме за идеалното място , след кратко консултиране застанахме на втория залив срещу гората. Както всеки знае започна голямото разпъване на шатри , палатки ,чадъри столове маса и въдици.Положението от към страна на риби беше тегаво , дребни риби ловяха колегите около нас и някой случаен шаран. Между другото за първи път посещавам този язовир и имах инфо за него само от вас тук във форума , за което благодаря :wink: :drinkers: . За първия ден имахме само един удар на шаран към 4 сутринта , който много трудно излезе , всеки който е ходил знае че язовира около брега е пълен с водорасли. На втория ден започнахме повече да се храни с кисната царевица и пелети , а също и малко поразчистихме около нас , първоначално хранех на две шамандури едната на блиска другата на далечна дистанция , но последните дни само на далечната.Рибата през деня е в дълбокото и не иска много прехранване , докато през ноща имахме удари само на блиската шамандура. Рибата която се ловеше беше предимно клен перки и шаран , предимно до кило и половина и по-малки , е имахме и два над 2 кила , а също и няколко късания. Лошото е че има много миди който как влезе рибата в закачка с водорасли има и миди , при което малко напъване и късаш , та така изпуснахме 10-тина шаранчета , ще пусна и снимки , който съм отделил за тук ;) Това съм аз , аколегата до мен тъкмо засичаше едно от многото шаранчета Изображение , а тук имаше и такива моменти с клен и червеноперка на веднъж ИзображениеИзображение а това е снимки привечер с новата палатка от Secret Carp , която издържа една вечер с много як дъжд и вятър без грам конденз и пропускане Изображение
  • Изображение Изображение ИзображениеКолегата Георги Изображение А това е единсвения шаран който удари на косъм с 2 царевички на мадикс , и една силиконова за повдигач ИзображениеТова е Ники Изображение Този убавец съм аз Изображение Изображение Това е мойта мацка ;) Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение А тук вече имахме нужда от едно къпане Изображение ИзображениеТук засекох един колега от другия форум на BMW с БМВ Алеко :lol: Изображение Лагерани от далече Изображение Думнахме и една приятелка Изображение Ето една част от рибите Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Малко се поовлякох със снимките , но тава е малка част от тях. Приключихме риболова с над 20 шарана , много откачени и също толкова пуснати обратно да си плуват.Кленовете и червеноперките също бяха от порядъка 25 - 30 броя и към 20 каракуди едри. На плувка няколко линчета който също пуснахме и две каракуди и много0о0о слънчаци. Запазихме си по два шарарана на човек другото всичко пуснахме (от шараните) когато събирахме багажа , смешното беше , че накацаха много хора да ни вземат мястото , а двама възрастни мъже по време на пускането на рибите обратно във водата ми казаха ... ако си решил да ги пускаш по-добре ги дай на нас :twisted: , отговорът ми беше Пускам ги зада има какво и вие да хванете :axe: . Какво друго щях да ви казвам ааа да на втория ден минаха на проверка от ЙАРА , не видях да има нарушения , а на нас ни провериха живарника и ни казаха че са пускали линчета скоро и кълвяли много , но аз вече бях пуснал 3 обратно , другото което казаха е че ще пускат амурчета :shock: . И така премина нашия излет с много емоции риби ядене пиене и тези три неща ;). За първо ходене мисля че добре се справих :wink:
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Седем Дни на Огняново

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Екстра :lol:
А са кажете нещо на Чируса и неговия чувал :lol: :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
dandi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dandi »

Браво, Митак.Страхотен излет с добра компания :wink: :drinkers: :drinkers:
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Екстра шаранчета колега,супер излетче :smt023 :smt038
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Прекрасен излет и риби :smt023
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

:smt041 :smt041 :smt041
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Много шарани, много нещо :prayer: :prayer: :prayer:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

shtilio написа:Много шарани, много нещо :prayer: :prayer: :prayer:
Алкохола беше повече , особено бирите ;)
Изображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Добро искарване с добри риби. :smt023
Браво за релийза. :smt038 :smt038
Аватар
R.Nedelchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от R.Nedelchev »

Браво, добър риболов :smt023
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Това едното без люспите, гол шаран ли е или лин ? :oops:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Ехе браво.Бая сте хванали и гледам един хубав лин.Евала :smt023
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
djeri
новобранец
новобранец

Мнение от djeri »

:smt023 :smt023
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

На това се казва супер излет.Браво момци :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Алкохола беше повече , особено бирите
То бира ако няма,хич не тръгвам ако ще шараните да са повече от водата :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”