Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

"ГОЛЯМ СОМ"
Модератор: bobopeli
"ГОЛЯМ СОМ"
"ГОЛЯМ СОМ" видях в един магазин около30 см незнам колко гр.Попитах продавачката какво е това сомче,тя попита "Какво му е" "Маломерно е" казах аз..... Обадих се на ИАРА -Плевен,казах им магазина и обещаха да отидат и направят проверка за произхода на рибата.Според мен трябва АКТ за магазинера за да няма тия бракониери къде да си продават стоката.Откъде може да сме сигурни ,че е последвала такава проверка и какви са резултатите.Аз се представих ,а отсреща колегата каза ,че е Георги.
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Re: "ГОЛЯМ СОМ"
Колега,изпрати този материал с подробно описание ТУК:http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/viewto ... f=17&t=389Може би господата от ТЗ на ИАРА-Плевен ще вземат необходимите мерки
Успех!

2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Погледни тук Жоро!
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=3684
Поздрав Боса
Погледни тук Жоро!

Поздрав Боса
ок извинявам се по темата за такива хора само

в казанлъшките магазини е пълно с маломерна сулка
като се има в предвид колко много калве на яз. копринка ми става ясно как е уловена
маи проверките трябва да се почнат от магазините .хакни някоя тлъста глоба на собственика на магазина па тои пак да ходи да копува риба от браконерите

а по река Искър какво е ако знаете,главата ще ви заболи,бригада до бригада,по един багажник сомчета около кило ловят
мислиш ли че не знаят??? мрежарите ловят за да продават
а каде се продава риба???

- enduro51
- ще става разбирач
в нащо село на бракониерчетата по реката им правим профилактика на телесното състояние
не би трябвало това да е начина , но за мое огромно съжаление ДРУГ НАЧИН НЯМААА!!!!!! то вече не останаха сомове на Марица
ни мерни ни маломерни