яз.Студен кладенец

Модератор: Кърцата

barbados
новобранец
новобранец

яз.Студен кладенец

Мнение от barbados »

Здравейте колеги! Във вторник заминавам за въпросния язовир, до сега не съм бил там и незнам какво да очаквам.Само знам че е много красиво място.Ще ни вземат със лодка от село Широко поле и ще ни закарат до някакво малко хотелче на брега на язовира.Ако някой има съвети за тактика или каквото и да било моля споделяйте.Обещавам като се върна да направя добър репортаж с много снимки.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: яз.Студен кладенец

Мнение от Don4o_62 »

Преди няколко дена бях там. Влачих почти цял ден,надвечер клъонках,на другия ден пак същата процедура,и познайте какво хванах.За два дена хванах на магарето к...ра.Даже и не видях рибари към Широко поле.Надолу към Орехите,имаше една жигула,и като наближих се изнесе с мръсна гас.Кат слезнах на брега да се разтъпча,гледам амуджите от бързане си бяха забравили живарника(беше празен).От кво се уплашиха,не знам. :smt102 .Сигурно са ме помислили за неподкупен Ираджия :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

barbados написа:Здравейте колеги! Във вторник заминавам за въпросния язовир, до сега не съм бил там и незнам какво да очаквам.Само знам че е много красиво място.Ще ни вземат със лодка от село Широко поле и ще ни закарат до някакво малко хотелче на брега на язовира.Ако някой има съвети за тактика или каквото и да било моля споделяйте.Обещавам като се върна да направя добър репортаж с много снимки.
Въпросното корабче ако е същото де, ни скапа 6 въдици :twisted: нещо неможаха да го запалат и като ни подбара такъма,викай цирикай, бяха разпънати 1000 метра корда даде фира.Ако си на дъно на разпъване и имаш шанс на едър кефал ,шаран недаде.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
kikir
новобранец
новобранец

Мнение от kikir »

Аз тази седмица за три часа тролинг кьм стената имах успех две бели риби около 1,5 и 2кг но общо взето нищо друго за четири часа тролинг на другата част от язовира нищо.Успех.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”