Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Студен кладенец
Модератор: Кърцата
яз.Студен кладенец
Здравейте колеги! Във вторник заминавам за въпросния язовир, до сега не съм бил там и незнам какво да очаквам.Само знам че е много красиво място.Ще ни вземат със лодка от село Широко поле и ще ни закарат до някакво малко хотелче на брега на язовира.Ако някой има съвети за тактика или каквото и да било моля споделяйте.Обещавам като се върна да направя добър репортаж с много снимки.
- Don4o_62
- учете се от него
Re: яз.Студен кладенец
Преди няколко дена бях там. Влачих почти цял ден,надвечер клъонках,на другия ден пак същата процедура,и познайте какво хванах.За два дена хванах на магарето к...ра.Даже и не видях рибари към Широко поле.Надолу към Орехите,имаше една жигула,и като наближих се изнесе с мръсна гас.Кат слезнах на брега да се разтъпча,гледам амуджите от бързане си бяха забравили живарника(беше празен).От кво се уплашиха,не знам.
.Сигурно са ме помислили за неподкупен Ираджия 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Въпросното корабче ако е същото де, ни скапа 6 въдициbarbados написа:Здравейте колеги! Във вторник заминавам за въпросния язовир, до сега не съм бил там и незнам какво да очаквам.Само знам че е много красиво място.Ще ни вземат със лодка от село Широко поле и ще ни закарат до някакво малко хотелче на брега на язовира.Ако някой има съвети за тактика или каквото и да било моля споделяйте.Обещавам като се върна да направя добър репортаж с много снимки.

Аз тази седмица за три часа тролинг кьм стената имах успех две бели риби около 1,5 и 2кг но общо взето нищо друго за четири часа тролинг на другата част от язовира нищо.Успех.