Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Излагация на теца
- carpsliven2
- сериозен играч
Излагация на теца
Звъна ми приятел .. да изкарам отново почивния си ден след доста работа на любимия ми тец Бал Кладенец.. Натварех багажа набързо и гас към теца.. Влезнах на бързо .. със ръчния ми сонар.. (тва са две гайки заварени една за друга със 7-8 метрово въженце - ама него подценявайте) .. сложих две шамандурки захраних и бързо навънка да сглобявам род-пода.. дотук добре.. тръгнах да разпъвам въдиците и кво да вида .. вряла вода ме попари .. забравил съм си въдиците -- ужас
Подигравките от колегите бяха доста .. ама поне обещаха да неказват на никой
. И все пак добре че резерви в буса .. и извадих телескопите. Почнаха някви индикации .. които полвината от тях успях да извада .. сомчета и дребни шаранчета.. На другия ден вече искарах някой бройлери .. ето и тях

Съжелявам че снимките са слошо качество .. но ги снима колегата с телефона си.. понеже моя няма камера .. и така .. Тамън си помислих че съм обречен от началото в риболова .. и видях .. перки на риби да се показват над шамандурата.. И хукнах с сикретен начин да свала рибата на петното си.. понеже водата цъфтеше и рибите неми виждаха захранката .. макар че дълбочината ми небеше голяма .. начина обаче този път непроработи.. Ама затва пък късмета ми проработи отново .. и преди да си тръгнем последва зверски рън.. ето и резултата

im a legend
Пожелавам това да се случи на всички истински рибари които носат риболова в сърцата си.
Подигравките от колегите бяха доста .. ама поне обещаха да неказват на никой

Съжелявам че снимките са слошо качество .. но ги снима колегата с телефона си.. понеже моя няма камера .. и така .. Тамън си помислих че съм обречен от началото в риболова .. и видях .. перки на риби да се показват над шамандурата.. И хукнах с сикретен начин да свала рибата на петното си.. понеже водата цъфтеше и рибите неми виждаха захранката .. макар че дълбочината ми небеше голяма .. начина обаче този път непроработи.. Ама затва пък късмета ми проработи отново .. и преди да си тръгнем последва зверски рън.. ето и резултата

im a legend

Пожелавам това да се случи на всички истински рибари които носат риболова в сърцата си.
Последно промяна от carpsliven2 на Нед Авг 23, 2009 11:13 pm, променено общо 1 път.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Излагация на теца

Браво батко, ще го запомниш тоя риболов

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
На това излагация ли му казваш
И с лескова пръчка пак ще извадиш некое торпедо

Не се коси,някои ги вадят само с макара и жилка!carpsliven2 написа:забравил съм си въдиците -- ужас

Добре си се справил за без въдици!

-
- научил се да хвърля
Е не бях виждал по-грозен шаран
добър излет 

Всеки път да си забравяш въдиците ако ще ти кълве така 

-
- разбира нещата
[quote="carpsliven2"]
im a legend
Така си е
Ама този шаран оборотния де, не трябваше да го снимаш. Колегите си го оставят вързан със сезал за колец на брега, и който е капо преди тръгване си прави снимка с него. Ти като гледам си се записал ама да беше го сменил с единия амур, че туй шаранче, така се опърпало горкото вече не хваща вяра за пред съпругите:lol:
Четейки разказа, като стигнах до забравените сопи започнах да се смея ама после, като видях резултата май ще си премълча с подигравката.
А и една идейка аз си правя списък преди да тръгна и така не забравям. А ти другия път да впишеш и ръчния сонар, че кат гледам и късмет ти носи
im a legend

Така си е

Ама този шаран оборотния де, не трябваше да го снимаш. Колегите си го оставят вързан със сезал за колец на брега, и който е капо преди тръгване си прави снимка с него. Ти като гледам си се записал ама да беше го сменил с единия амур, че туй шаранче, така се опърпало горкото вече не хваща вяра за пред съпругите:lol:

Четейки разказа, като стигнах до забравените сопи започнах да се смея ама после, като видях резултата май ще си премълча с подигравката.

А и една идейка аз си правя списък преди да тръгна и така не забравям. А ти другия път да впишеш и ръчния сонар, че кат гледам и късмет ти носи

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
creativ написа:

п.п. Аз друг сонар нямам .. понеже спора с хората че, мога да разбера дъното по-добре и от най-модерния 3Д-сонар .. ама крайно време да събера пари да си купа един .. че с него е лесно от брега.. неми се налага да кисна един час във водата

- carpsliven2
- сериозен играч
Мони .. мноо работа и малко свободно време.. ама все някога ще се видим .. апък на амурчетата дето нещат да кълвът им сипи мастика в царевицата и да престои поне 3 дена ... и после им хвърляй по една царевичка .. за да несе напиятmonilom написа: п.п.Така и не разбрах кога ще се видиме!Тука имам малко пресно инфо за едни малки амурчета дено не щели да кълвят.
.
![]()

- flyester
- разбира нещата
Добър риболов

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Направо си се изложил
)
АЗ си мислех , че ще ми пазиш просеката до четвъртък !
пп. Това за резервните въдици си е решение и затова нося винаги 3 в повече
)

АЗ си мислех , че ще ми пазиш просеката до четвъртък !
пп. Това за резервните въдици си е решение и затова нося винаги 3 в повече

-
- сериозен играч
Не ми се вижда излагация 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- и господ не е толокова добър
Васко,само за цирка си

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.