Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

болонеза
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
болонеза
Мисля да си взема болонеза, но незнам каква.Ще съм много благодарен ако някой който има ме посъветва каква марка и каква дължина болонеза да си взема.Благодаря предварително!!!
(до към 60лв. най-много).

- demorock
- ще става разбирач
Re: болонеза
аз ползвам глобе new hunter 6м и съм доста доволен в предвид и цената която съм го взел.
-
- научил се да хвърля
за колко пари си я взел и от магазин ли?
Ето тук ги има :
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click
Чувал съм много добри отзиви за 5-цата.Освен това е доста лека ( около 200 гр. ).Успех
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =106&click
Чувал съм много добри отзиви за 5-цата.Освен това е доста лека ( около 200 гр. ).Успех
TICA FAN
- demorock
- ще става разбирач
аз съм доста изненадан от цените в интернет защото 6-цата я взех за около 50 левчета.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тези на глобе са много "вафлени" заради стремежа им да ги направят максимално леки и твърди чупят се много лесно след 4-я метър.Препоръвам ти Formax Dynamax Bolo 
Имат много добър строй изключителна здравина а парите и са просто идеални за качеството си можеш да ги намериш
Тук
Друго което мога да ти предложа е по-стария модел на Globe Premiere по нисък ценови клас има добър строй и като работа на река немога да кажа,че е зле освен в случеите когато я понамокриш малко и почва да се замята плувката по-трудно защото влакното прилепва,Баща ми ползва тъкава 5-ца и каракуди около кило и Алай го вади без грешка.
Но пак казвам Formax си е Formax имам подобно боло от 3 години и единствено само където съм и нанесал няколко поражения по нея и сега мисля да я сменям точно с тази която съм ти постнал по-горе.

Имат много добър строй изключителна здравина а парите и са просто идеални за качеството си можеш да ги намериш
Тук
Друго което мога да ти предложа е по-стария модел на Globe Premiere по нисък ценови клас има добър строй и като работа на река немога да кажа,че е зле освен в случеите когато я понамокриш малко и почва да се замята плувката по-трудно защото влакното прилепва,Баща ми ползва тъкава 5-ца и каракуди около кило и Алай го вади без грешка.
Но пак казвам Formax си е Formax имам подобно боло от 3 години и единствено само където съм и нанесал няколко поражения по нея и сега мисля да я сменям точно с тази която съм ти постнал по-горе.

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
А какво ще кажете за тази VIDRAX UNIVERSAL TELE 500 .Дали някой я има и дали е доволен от нея.