Национална среща-6 Ивайловград.

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Национална среща-6 Ивайловград.

Мнение от Nedeltcho Delev »

След като разбрах,че шестата национална среща ще е на Ивайловград нека в тази тема дискотираме точното място на срещата и запознатите с язовира да дадът мнение къде ще е най-удачно.Нека тука всеки който иска да дойде си даде мнението а защо не и тези които се отказват.
Не вярвам,че като се промени традицията среща няма да има но е хубаво да се дискотира и ако се получи голяма какафония вече ще знаем занапред какво да правим.
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Национална среща-6 Ивайловград.

Мнение от SONY »

Не съм ходил,та ще ми е интересно да видя един нов за мен водоем.Евентуално някой ако може да пусне снимки на мястото,където ще се събираме,та да добием представа.
Ще се радвам и на инфо за риболова,какви мирни риби се ловят от брега и как върви там по-това време на годината.Чувал съм,че язовира се зарибява редовно и контрола на проверяващите е много засилен.
TICA FAN
georg

Мнение от georg »

SONY написа:някой ако може да пусне снимки на мястото,където ще се събираме
Кой ще го определи?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Момци.... на този водоем е много трудно да кажеш след месец къде ще е водата! Трудно ще определите место за среща понеже язовирът от повечето места е непроходим!!!
Който не е ходил няма как да му се обясни ситуацията или поне доста трудно.... :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Авг 25, 2009 10:44 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
georg

Мнение от georg »

Защо беше избран тогава?
Има ли кой да се наеме с избора на подходящо място и запазването му за срещата?
Nedeltcho Delev

На Ивайловград съм ходил само веъж за риба миналата година,мястото беше под Дъбовец и ми хареса много,лошото е,че ако завъли излизане от там няма,има място за много хора и е широко.Другаде по язовира не съм ходил,смятам че Любо ще даде най-точната представа за място.
Ще ви пусна и някоя друга снимка от мястото където бяхме.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И така,понеже съм един от хората които познават на пръсти целия водоем,ще кажа къде мисля да се настаним :idea: Най-доброто според мен за това начинание място ще е до Ставри Димитрово.Там може да се разпъва за шаран и който иска да си ходи за сомове и бели риби с лодки и т.н.Мястото е равно,удобно и широко да се съберат двеста пъти по двеста човека с палатки,каравани,шатри и т.н.Сега ще ви напиша от къде се минава,лесно и удобно,с хубав път и само от селото до бивака има черен път който няма да е повече от две-три минути.От Любимец се хваща пътя за Дъбовец и не се отбива никъде.Кара се само направо и няма начин да се обърка човек.Само запомнете с.ДЪБОВЕЦ :!: :!: :!: След селото,на един километър,има отбивка на дясно,и пак само направо по тясен но вече почти ремонтиран път,който води до Ставри Димитрово.Никъде не се отбивате от пътя и като стигнете накрая на селото,излизате на черен път който клед 200 метра се отбива на ляво и от там,пред вас ще се открие поляната за която говоря.Просто,няма как да се обърка човек.Предлагам това място по простата причина че там,колкото и да пада водата,винаги е удобно за риболов и пускане на лодки.Също така,дори и да завали,няма как да не се излезе без проблем защото е равно като тепсия.Това е мойто предложение !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Любо, последния път като ходих там всичко беше оградено плътно с бодлива тел.Дали ще може да се направи нещо? Иначе наистина е добро място.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Супер това ми е един от любимите язовири нищо че съм ходил 3-4 пъти на него :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Nedeltcho Delev

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.От Любимец се хваща пътя за Дъбовец и не се отбива никъде.Кара се само направо и няма начин да се обърка човек.Само запомнете с.ДЪБОВЕЦ :!: :!: :!:
Малко още да уточня,Любимец :arrow: с.Лозен :arrow: с.Малко Градище,в М.Градище има граничен пост и през него се хваща пътя за Ивайловград,пътя минава през връх Света Марина и като се качите на билото се открива невероятна гледка към язовира,подминава се разклона за Малки Воден който е на дясно и се кара направо,след разклона за Малки Воден на три километра е Дъбовец,отам нататък Любо е обяснил по-подробно па и аз не съм ходил нататък.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Да не влезнем в някой частен имот да ни испозастрелят. :roll: :roll: :roll:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Васко,нещо не си гледал както трябва :idea: :idea: :idea: Има ограден частен имот но това е само няколко декара :!: :!: :!: Всичко друго е свободно за настаняване и може да се съберат двадесет форума.Стига сте се пингявили с тези дезинформационни постове и пишете само по същество.Мисля че няма друго толкова удобно и достпно място като поляната до Ст.Димитрово.Плюсовете са много и аз изброих най-важните.Мисля че няма по-удачно място от това и ако някой иска да рискуваме и да отидем на Аза/втичалото/където не се знае колко ще е ниско водата,нека да казва.Повтарям,няма друго толкова удобно и достъпно място за срещата ни :idea: :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Това са поляните пред каньона ако правилно съм разбрал.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: .Там може да се разпъва за шаран и който иска да си ходи за сомове и бели риби с лодки и т.н
Кроки, а там може ли да се лови на плувка, тоест със мач или щека или просто ще си лежим на поляната? :)
Клавиатура риба не лови!!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ех, сега вече наистина ми се иска много да дойда и аз този път, ма на свърши отпуската.
Мястото за което казва Любо наистина е добро и би било най-подходящо за много хора.
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”