Въпрос относно Мач - Шекспир

Модератор: sapuna

chepintci
новобранец
новобранец

Въпрос относно Мач - Шекспир

Мнение от chepintci »

Здравейте колеги, имам следният въпрос:

Имам Мач (шекспир потенза 3,9м. пет колонен) , имали вариант да го ползвам и като за риболов на фидер???
Ще съм благодарен на всеки споделил мнението си тук!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно Мач - Шекспир

Мнение от eminem94 »

Колега мисля,че ще можеш,но няма да ти е такава чуствителноста като на фидер връх .
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Ще се счупи :wink: не си прави експерименти :idea:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колега всичко може.... но с това "пет коленен"....да не е телемач? Защото там е малко по сложно,самата пръчка е по твърда от нормания мач.Но както казах-всичко става,и с китайски телескоп от магазин за 1лев(тея с червените върхове)пак става.....но всичко освен фидер пръчка е компромис,кой по малък,кой по голям.....Виждал съм колега(който съм го засичал че пише и във форума,няма да казвам кой...) който ловеше "на фидер" с въдица за тролинг!!! :shock: И когато го питах той ми каза че продавачката от магазина му препоръчала този фидер...а пръчката беше с разноцветен връх(син,червен,зелен) но ясно си пишеше-BOAT FISHING ROD .......така че всичко става :)
Изображение
chepintci
новобранец
новобранец

Мнение от chepintci »

CERRUTI написа:Колега всичко може.... но с това "пет коленен"....да не е телемач? Защото там е малко по сложно,самата пръчка е по твърда от нормания мач.Но както казах-всичко става,и с китайски телескоп от магазин за 1лев(тея с червените върхове)пак става.....но всичко освен фидер пръчка е компромис,кой по малък,кой по голям.....Виждал съм колега(който съм го засичал че пише и във форума,няма да казвам кой...) който ловеше "на фидер" с въдица за тролинг!!! :shock: И когато го питах той ми каза че продавачката от магазина му препоръчала този фидер...а пръчката беше с разноцветен връх(син,червен,зелен) но ясно си пишеше-BOAT FISHING ROD .......така че всичко става :)
Благодаря за споделеното мнение, истински Мач си е , мисълта ми беше ако си купя върхове дали ще има ефект?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

chepintci написа:Благодаря за споделеното мнение, истински Мач си е , мисълта ми беше ако си купя върхове дали ще има ефект?
Ами те върховете са по 10-15лв.,да замеш-2...и някой лев ако ти искат за да ги напаснат....и то отива към 30-40лв.
Защо направо не си вземеш един ефтин фидер? Например: http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w=92&click
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”