Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Турция - Анталия
Модератори: emo vasilev, alekst
Турция - Анталия
Колеги, моля за малко имформация(ако има такава разбира се).
След 15 септември за една седмица ще съм в хотел Белпинар -населено място Белдиби в близост до Анталия.
Естествено че ще нося такъмите, но някой има ли опит от там - все пак това е Средиземно море - в близост до о. Кипър.
Така че всяка информация ще ми е от полза. Подготвил съм бомбардите, някой кастмастер......
Благодаря предварително!
След 15 септември за една седмица ще съм в хотел Белпинар -населено място Белдиби в близост до Анталия.
Естествено че ще нося такъмите, но някой има ли опит от там - все пак това е Средиземно море - в близост до о. Кипър.
Така че всяка информация ще ми е от полза. Подготвил съм бомбардите, някой кастмастер......
Благодаря предварително!
Re: Турция - Анталия
Много рано сутринта на дъно и на рибка можеш да удариш някой лаврак, на бомбардата се обажда зарган- по техните магазини продават едни продълговато- цилиндрични миди за стръв. Вземи си повече от една бомбарда защото там не съм виждал да се продават и мидите ги дръж в хладилника ако не искаш да евакуират хотела, толкова от мен и се надявам да съм бил полезен 

tihoho, благодаря за инфото.
Най малкото ще пробвам, пък каквото стане. За бомбарди - взел съм доста - дано само стръв да намеря.
На слука и бъди жив и здрав!
Най малкото ще пробвам, пък каквото стане. За бомбарди - взел съм доста - дано само стръв да намеря.
На слука и бъди жив и здрав!

-
- учете се от него
Ако имаш хладилна чанта си вземи от тука морски(блатен) червей, ще имаш по голям успех в пъти.
Пробвай и с нарязано филенце от риба, чувал съм дори, че го ловят и на едни копринени конци с различни цветове, но най-добре си е на църъв
Пробвай и с нарязано филенце от риба, чувал съм дори, че го ловят и на едни копринени конци с различни цветове, но най-добре си е на църъв

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.