Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Искър - къде, какво ?
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
яз. Искър - къде, какво ?
Здравейте,
Планирам уикенда да се разходим до яз. Искър. Никога до сега не съм ходил там, търся всякаква полезна информарция: места, риба....
Интересува ме къде може да се разпъне палатка (две) и съотвено каква риба , на каква стръв и ........
Не познавам язовира, от Благоевград съм и мисля да вляза от към Самоков.
Всякаква информация ще ми бъде полезна.
Предварително благодаря, поздрави!
Планирам уикенда да се разходим до яз. Искър. Никога до сега не съм ходил там, търся всякаква полезна информарция: места, риба....
Интересува ме къде може да се разпъне палатка (две) и съотвено каква риба , на каква стръв и ........
Не познавам язовира, от Благоевград съм и мисля да вляза от към Самоков.
Всякаква информация ще ми бъде полезна.
Предварително благодаря, поздрави!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: яз. Искър - къде, какво ?
Незнам дали някой ще ти обясни ,но попадна на мен
От Самоков хващаш пътя за София и след разклона за с.Злокучане има кариера и след нея път на дясно/преди Мечката/.Завиваш по него и само по него докато стигнеш Филмовата къща,след нея през гората и вече по брега ти избираш място.Като риба в момента е умряла работа -каракуда ,костур и някоя платика ,но рядки.Е,някой вадят и бяла риба на опъване с лодка ,но те са там от месеци.
Успех.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Re: яз. Искър - къде, какво ?
Ще се пробвам, пък до където стигнем и каквото хванем... 
Изглежда не е популярен много за риболов, ама нали пък и заради излета та ще го посетя.

Изглежда не е популярен много за риболов, ама нали пък и заради излета та ще го посетя.