Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за риболов около Гулянци
Модератор: sapuna
инфо за риболов около Гулянци
Здравейте колеги!За уикенда ще съм в Гулянци (Плевенско).Може ли да ми кажете къде там ина около може а се отиде за риба и да си направим кефа на чущ терен.На какво кълве,къде и т.н.
Благодаря ви предварително!!!
Благодаря ви предварително!!!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: инфо за риболов около Гулянци
Здравей колега преи две седмици бях в тоя район,има доста места които стават за риболов.Байкал е на 25 км от Гулянци над новостроящия се хотел има доста хубави места,излиза почти всякаква риба,ако иамш лодка можеш да отидеш отсреша на острова има уникални места.Около 2-3 км по надолу е устието на Искър,на 250-300 м.по надолу по течението има хубави места излиза амур и шаран.По близо до Гулянци е село Дъбован там знам че има хубави места но никога несъм ходил и не ги знам.Следващото село след Дъбован е Заграждан от пристанището нагоре има страшни сомаджииски места 5 км нагоре срещу течението са само хубави места.Относно стръвта ако можеш си намери попови прасета за сом,също така и бяла мряна кълве на тях,за амур и шаран смятам знаеш какво да ползваш,традиционната царевица ако иамш стара по добре,и на косъм.Също така взима и на сандвич с две плочки кюспе и по средата малко качамак това с ластик и забиваш куките вътре.Успех и дано да съм бил полезен,като се върнеш пиши за резултата.НАСЛУКА!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Re: инфо за риболов около Гулянци
Дунав е наблизо
. Баща ми е от Гулянци. Като дете всяка ваканция ме засилваха на село ест. И т.к. няма какво друго да се прави там - за риба. Но......нещата тогава и сега нямат нищо, ама нищо общо......за съжаление.......Имаше огромна, добре поддържана напоителна система от канали, в които освен че се къпехме и бъкаше от риба. Имаше един по-голям канал на който викаха Дунавския (не че всички води не идваха от там) но в него си имаше прилично рибка - сериозни сулки, щуки и т.н. Сега всичко е ....леш....Река Вит минава през селото. Но по мое време от последните ми спомени е че беше толкова замърсена, че май изобщо нямаше живот в нея. Сега като глведам репортжи на колеги, явно се е попречислита реката. Успех 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде