Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Пожарево???
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
Пожарево???
Приятел ми предлага да нощуваме на Пожарево.Някой да има пресно инфо?Прегледах темите за там,но са малко старички.Казват,че перкали толупчета на щеки.....дали е верно!?!?
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Бисо
- сериозен играч
Re: Пожарево???
Никой ли не е ходил скоро на тоя гьоЛ!!!...Съмнявам се 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Там рибата я хранят и не пипа 

Бисо написа:Приятел ми предлага да нощуваме на Пожарево.Някой да има пресно инфо?Прегледах темите за там,но са малко старички.Казват,че перкали толупчета на щеки.....дали е верно!?!?
Верно е, за щека незнам, но на дъно и на тапа ги перкат.

- TRAP
- ще става разбирач
Някой ще даде ли актуална информация ,че се чудя да ли си заслужава да отскоча утре до там да пробвам да фидер да ли ще даде резултат:?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Със или без преспиване? Проблемът е,че ако е със пазачът минава за допълнително плащане по негово усмотрениеTRAP написа:Някой ще даде ли актуална информация ,че се чудя да ли си заслужава да отскоча утре до там да пробвам да фидер да ли ще даде резултат:?:

Иначе в долната част на язовира(шавара-плиткото) ,ако приемеме,че фургона на пазача е в горната,има доволно каракуда и някое и друго шаранче.Но незнам дали изобщо си заслужава риболова на този гьол....напълно еднозначно е да отидеш на Веринско или на Слаковци например.

-
- научил се да хвърля
Здр има толупи бях там и всеки петък пускали шаран .Немога да се похваля с нищо, това е от мен и наслука на всички.