Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

СЪВЕТ ЗА ДИРЕКТЕН 7-ЦА
Модератор: sapuna
- nakata176
- научил се да хвърля
СЪВЕТ ЗА ДИРЕКТЕН 7-ЦА
Здравейте колеги.Имам намерение да си копувам директен 7-ца около 100 лева.Моля за вашите савети и препоръки.Благодаря ви предварително.
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Re: СЪВЕТ ЗА ДИРЕКТЕН 7-ЦА
Е кажи поне акция, колко да тежи и марката ..
Последно промяна от sonax на Нед Авг 30, 2009 3:35 pm, променено общо 1 път.
- nakata176
- научил се да хвърля
нямам претенции за марката,вазможно по лек.Пратете някой линк ако може.
за тия пари освен нещо втора употреба да тьрсиш ако изпадне нещо иначе нов и то лек както ти тьрсиш не ми се вярва да намериш

-
- сериозен играч
Globe New Hunter http://www.bulit2000.com/index.php?type=1&cat=3
Това става до 100 лева
Това става до 100 лева
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- gotinbg
- научил се да хвърля
изглежда ми надежден http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7250

-
- ще става разбирач
Хубаво ама човека изрично е казал ,до 100лв.
Защо му предлагата Финеса която не стига че не се намира, ами е и двойно по скъпа
Разбирам че колегата е доволен от Финесата,аз също ама е в другия ценови клас
До 100 лв най доброто е Ню Хънтър-а - мое мнение
Защо му предлагата Финеса която не стига че не се намира, ами е и двойно по скъпа

Колекционирам лампови радиоприемници
- bigfish133
- ще става разбирач
Аз от около 3 години ловя с Lineaeffe Unica 7 метрова. Тежи 275 грама и се справя сравнително добре с шарани по около 1.5кг. Рекорда ми с нея е 2.2кг. Тогава я взех за 115 лв. като ластичното оборудване ми беше подарък. Проблемът е че не мога да те насоча откъде можеш да я купиш , там откъдето аз я купих вече ги няма отдавна. Успех!
-
- учете се от него
Солидарен съм с това мнение, само че по-добре си вземи осмица (около 75 лева), щото "производствено" са с 30-40 см по-къси от посочените дължини; като отрежеш осмицата (7.60м) да и сложиш 1.6 ластик и таман ще стане 7.30натали написа:Хубаво ама човека изрично е казал ,до 100лв.
Защо му предлагата Финеса която не стига че не се намира, ами е и двойно по скъпа![]()

- sonax
- вече хвърля и на тежко
Ето ти един New Hunter 7m. http://forum.nariba.com/viewtopic28186.html
Ето това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =105&click ползвам от половин година. За тези пари едва ли може да се намери по-добър телескоп, нов, 7м! Е, истината е , че натежава, макар да е "само" 365гр, но започвам да се уморявам едва след 3-4 часа риболов, затова ползвам и стойка, на която го подпирам. И другата истина е , че съм изключително доволен от Ню Хънтъра. Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В сравнение с безтегловните и тънкостенни телескопи - да, понатежава. Обаче без да се замислям му сложих цяла линия 0,17 COLMIC Mimetix и го пробвах на едно водоемче за едри риби. Без ластик. Удариха ми 4-ри "дзвера". Резултата - 4 изправени куки
. Извод от единствения риболов с този телескоп - пръчката е доста надеждна и мощна. Имах идеята да и сложа 1,6 или даже 1,8мм ластик, и то без притеснения.

По-добре за тези 100 лв. намери нещо втора ръка запазено,но по-качествено и леко.В магазина вероятно 350-400 гр. ще ти се сторят леки,но като се налага да ловиш цял ден дребна риба, и да го размахваш постоянно,ич нема да ти е комфортно след някой друг час.
Някоя Finessa или Tournament на Focus,вероятно за тези пари може да се намери.Line affe Unica също е по-добър вариянт.
Някоя Finessa или Tournament на Focus,вероятно за тези пари може да се намери.Line affe Unica също е по-добър вариянт.
TICA FAN
- gotinbg
- научил се да хвърля
Колега, любопитно ми е защо я продаваш тогаваНиколай Ангелов написа:В сравнение с безтегловните и тънкостенни телескопи - да, понатежава. Обаче без да се замислям му сложих цяла линия 0,17 COLMIC Mimetix и го пробвах на едно водоемче за едри риби. Без ластик. Удариха ми 4-ри "дзвера". Резултата - 4 изправени куки. Извод от единствения риболов с този телескоп - пръчката е доста надеждна и мощна. Имах идеята да и сложа 1,6 или даже 1,8мм ластик, и то без притеснения.