Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лобошка фото приказка
- Николай Неделков
- учете се от него
Лобошка фото приказка
На този риболов май повече се снимахме , отколкото ловихме , но както се очертава , това ми е последния риболов с нощувка за годината , а и май единствения малко по-продължителен за септември и исках да запечатам хубавите спомени от изминалото риболовно лято чрез снимки от този излет.
И сега да си дойдем на думата.
Към 9:30 с мойто другарче Орлин , дойдохме ей тук

и абсолютно веднага се заехме с приготовленията

Реших да влезна малко във водата , за да поразчистя водораслите , но единственото , което успях да направя е една фотосесия в стил Я гуедай що сум як

И понеже на последък стана модерно всички да си показваме къде си сушим гащите , айде и аз да не съм по на зад

След 1 час опити да хванем нещо , се прееба само една червеноперка и решихме да сменяме мясото.
Преместихме се около 500-600 метра в посока стената на язовира и с първото хвърляне резултата не закъсня

Като цяло кълвеше много слабо , рибата беше много на вътре и неможехме да хрърлим до там.
А и не се влияеше изобщо от захранка.
Въпреки , че й предлагах разнообразни манджи не се мърдаше и милиметър към нас

По едно време ми дойде на акъла да пробвам на дъно на рибка и като зацъках едни хубави пущиняци , дори имаше и такива попадения

Жега голяма , скука голяма , бира на привършване и трябваше да убивам времето някак си.
Реших да ставам спасител на плувки

Е успях да спася 2
Но аз не бях единствения изтрещял от жегата.
Орлин , въпреки , че нещо ръчкаше УЖ по кепа , знаех , че тайно е решил да лови ПИПИРУДКИ

Незнъм дали успя да хване , но опеделено дрямката хвана него

Преспа момчето 1 час и със свежи сили запретна ръкави да подготвя огнището

А аз извадих няколкото умряли риби от живарника и реших да ги направя във фолио на жар

Дойде залеза

и от тук на сетне имаше само една процедура: ХВЪРЛЯШ , БРОИШ ДО 10 , ВАДИШ РИБА.
За 30 минути ги попиляхме , но се стъмни , а аз не носех светещи плувки и се отдадохме на по-ползотворни дейности

Тук рева , че са ми се счупили яйцата

Но ударих едно бързо и всичко ми мина

До такава степен бяхме навлезнали в "последна фаза" , че имаше склонни към самоубийство , а и такива едни - тръкалящи се поземи

Сутринта от 6:30 до 8:30 пак имаше силен риболов , но като почна да пече силно , рибите пак влезнаха на 70-80 метра на вътре и нямаше шанс да ловим
Но поне компания ни правеха националите по гребане

Разписахме се с
49 червеноперки
12 костура
1 уклей
1 клен
1 каракуда
20-30 слънчевки

като слънчевките бяха мутанти

После решихме да се поразходим малко по язовира.
И пак , за пореден път , някак си така случайно ли не знам , но пътя ми беше пресечен от пусти коне

Глушков , к'во правиме , да не си ми пратил дедективи да ме следят
А след това установихме , че не Белоградчишките скали трябва да са едно от Седемте чудеса на Света , а Лобошките скали

И за финал 2 спиращи дъха гледки , които си заслужават да се видят

И сега да си дойдем на думата.
Към 9:30 с мойто другарче Орлин , дойдохме ей тук
и абсолютно веднага се заехме с приготовленията

Реших да влезна малко във водата , за да поразчистя водораслите , но единственото , което успях да направя е една фотосесия в стил Я гуедай що сум як

И понеже на последък стана модерно всички да си показваме къде си сушим гащите , айде и аз да не съм по на зад

След 1 час опити да хванем нещо , се прееба само една червеноперка и решихме да сменяме мясото.
Преместихме се около 500-600 метра в посока стената на язовира и с първото хвърляне резултата не закъсня
Като цяло кълвеше много слабо , рибата беше много на вътре и неможехме да хрърлим до там.
А и не се влияеше изобщо от захранка.
Въпреки , че й предлагах разнообразни манджи не се мърдаше и милиметър към нас

По едно време ми дойде на акъла да пробвам на дъно на рибка и като зацъках едни хубави пущиняци , дори имаше и такива попадения

Жега голяма , скука голяма , бира на привършване и трябваше да убивам времето някак си.
Реших да ставам спасител на плувки

Е успях да спася 2

Но аз не бях единствения изтрещял от жегата.
Орлин , въпреки , че нещо ръчкаше УЖ по кепа , знаех , че тайно е решил да лови ПИПИРУДКИ

Незнъм дали успя да хване , но опеделено дрямката хвана него

Преспа момчето 1 час и със свежи сили запретна ръкави да подготвя огнището
А аз извадих няколкото умряли риби от живарника и реших да ги направя във фолио на жар

Дойде залеза
и от тук на сетне имаше само една процедура: ХВЪРЛЯШ , БРОИШ ДО 10 , ВАДИШ РИБА.
За 30 минути ги попиляхме , но се стъмни , а аз не носех светещи плувки и се отдадохме на по-ползотворни дейности

Тук рева , че са ми се счупили яйцата

Но ударих едно бързо и всичко ми мина

До такава степен бяхме навлезнали в "последна фаза" , че имаше склонни към самоубийство , а и такива едни - тръкалящи се поземи

Сутринта от 6:30 до 8:30 пак имаше силен риболов , но като почна да пече силно , рибите пак влезнаха на 70-80 метра на вътре и нямаше шанс да ловим

Но поне компания ни правеха националите по гребане
Разписахме се с
49 червеноперки
12 костура
1 уклей
1 клен
1 каракуда
20-30 слънчевки
като слънчевките бяха мутанти

После решихме да се поразходим малко по язовира.
И пак , за пореден път , някак си така случайно ли не знам , но пътя ми беше пресечен от пусти коне
Глушков , к'во правиме , да не си ми пратил дедективи да ме следят

А след това установихме , че не Белоградчишките скали трябва да са едно от Седемте чудеса на Света , а Лобошките скали

И за финал 2 спиращи дъха гледки , които си заслужават да се видят

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Лобошка фото приказка
Евала ,Ники все пак от всичко по малко и се е получил един отличен излет

внимавайте с това пиене че като се прекали не се помни какво сте правили
иначе сте изкарали супер по снимките
сьдя 

За момент си помислих,че сте били 1 седмица там
Страшни снимки,евала за излета 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чудни местенца сте избрали, на това второто с Трънския пуснахме по една вода и запрашихме към Бушляк преди време
Браво Никич, супер сте изкарали

Браво Никич, супер сте изкарали

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Супер изкарване!
Николай Неделков написа:И понеже на последък стана модерно всички да си показваме къде си сушим гащите , айде и аз да не съм по на зад![]()

Ма нямаш жълтуууууу

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много яку! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Има ама се не види,а за излетаNedeltcho Delev написа:
Ма нямаш жълтуууууу

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
jporlando написа:Евала ,Ники все пак от всичко по малко и се е получил един отличен излет![]()
![]()
![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

"И понеже на последък стана модерно всички да си показваме къде си сушим гащите , айде и аз да не съм по на зад" xaxaxa
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Епа арно сте направили...