Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Въча - 04.09
яз.Въча - 04.09
Здравейте.Днес с Вальо решихме да отскочим за няколко часа до красивия яз.Въча ( Антон Ивановци ).Пристигнахме някъде около 10 сутринта,намерихме си място и изкарахме познатите оръжия.Аз заложих на директен,той не изневери на спининга и отново бе убеден,че рибите се хранят с дръвца и железа.
Посрещтна ни добро време в началото,към обяд излезе и по-силен вятър.Поразпитах тук таме някой колега,всички казваха,че работата е много зле.Въпреки това,забърках манджите и започнах да чакам.Ловяхме до 15:00 и си бихме шута към Пловдив,че и работа ни чакаше.
Въча,все така красив и живописен,както си го знаем.

Избрах си що годе приятно и не толкова стръмно място и започнах.Заложих на 7 метра директен,като дълбочината пред мен беше около 4 метра и половина.

Предвит големия наклон на дъното,правех квадратни формите на топките.

Имах 1 пакет Мондиал Платика,Езеро и MVDE SupeRoach.За стръв - жито и бял.Първи пристигнаха уклеите а малко след тях и бабушките.

Уклеите поне бяха с бяха с доста прилични размери.

Тези разбойници,също се закачаха от време на време.

Имах и пръчка,хвърлена на подвижна 5 грамова плувка с жива рибка.Закачи се и тази бяла рибка,която бе върната обратно да расте.

Появиха се и доста дребни шаранчета,които също бягаха обратно да качват килограми.

Спинингиста в действие,който успя да залъже някой друг кефал от лодката ,а на брега направи бърза серия костури на силикон.

При мен продължаваше да обажда шарен дребосък.

Малко преди да си тръгнем,се появиха и 2-3 платички на белия.

Тези зверски калкани,ги оставям без коментар.

Като цяло останах доволен от улова,за 5 часа риболов,успях да излъжа 7 вида рибета.Имах и едно късане.

Вальо също остана доволен,успя и да направи сефтетата на силикона.Дойде време и да се прибираме.За щастие нямаше нужда да се правим на алпинисти и колата ни бе близко до водата.

И отново изглед,към невероятната живопис по Родопите и яз.Въча.

Надявам се,другия път да успея да напипам по-едрите.За мен се получи добра почивка,съчетана с любимото хоби.Поздрави и наслука на всички!

Въча,все така красив и живописен,както си го знаем.

Избрах си що годе приятно и не толкова стръмно място и започнах.Заложих на 7 метра директен,като дълбочината пред мен беше около 4 метра и половина.

Предвит големия наклон на дъното,правех квадратни формите на топките.

Имах 1 пакет Мондиал Платика,Езеро и MVDE SupeRoach.За стръв - жито и бял.Първи пристигнаха уклеите а малко след тях и бабушките.

Уклеите поне бяха с бяха с доста прилични размери.

Тези разбойници,също се закачаха от време на време.

Имах и пръчка,хвърлена на подвижна 5 грамова плувка с жива рибка.Закачи се и тази бяла рибка,която бе върната обратно да расте.

Появиха се и доста дребни шаранчета,които също бягаха обратно да качват килограми.

Спинингиста в действие,който успя да залъже някой друг кефал от лодката ,а на брега направи бърза серия костури на силикон.

При мен продължаваше да обажда шарен дребосък.

Малко преди да си тръгнем,се появиха и 2-3 платички на белия.

Тези зверски калкани,ги оставям без коментар.

Като цяло останах доволен от улова,за 5 часа риболов,успях да излъжа 7 вида рибета.Имах и едно късане.

Вальо също остана доволен,успя и да направи сефтетата на силикона.Дойде време и да се прибираме.За щастие нямаше нужда да се правим на алпинисти и колата ни бе близко до водата.

И отново изглед,към невероятната живопис по Родопите и яз.Въча.

Надявам се,другия път да успея да напипам по-едрите.За мен се получи добра почивка,съчетана с любимото хоби.Поздрави и наслука на всички!

TICA FAN
Re: яз.Въча - 04.09

Густо майни!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво майни!Чудесен излет!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Браво,начесали сте ги 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра излетче Сони
Успех и занапред.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Лелее,тоя калкан как го извади с директния без да скъса
Супер излет,евала 

Много красив язовир.Пък за къщичките да не си говорим.Браво горе долу сте хванали
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- Local
- учете се от него
Респект!
, пак не е фанал платика

[03.9.2009 г. 23:08:48] SONY каза: ako fana 1 platika she se ojenq za neq

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
Браво за излета сонка
За разлика от миналия излет си имал по-добра слука

Хванах бе,3 даже!Local написа:Респект!, пак не е фанал платика
![]()
[03.9.2009 г. 23:08:48] SONY каза: ako fana 1 platika she se ojenq za neq

TICA FAN
Ааааааааа разбра ли вече дека са полегатите места , дето ти ги обяснявах? Излета си е супер

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка: