Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево,или една приятна среща
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Жребчево,или една приятна среща
Може да се каже че от едно известно време май само правим разходки до водоемите :scratch: ,та и този излет май нее много по различен.Както и дае, та в петък на ранина минахме през реката, извадихме 50-60 тодорки за стръв и хайде към Жребчево.Прохода Хаин боаз са го избарали няма грешка ,но има още какво да се иска,важното е че нее каквото беше(с жигулата прецапах за 25 минути до Гурково
)На ранина стигнахме язовира и се установихме на любимото ми място до ракетната.Последва подготовка ,хранилки ,монтажи и опа....,някой забравил витилите на лодката :wand: Това беше направо удар под кръста,две кофи накисната и ароматизирана стара царевица ме гледаше умно от кофите ,а аз незнаех как да я закараме на 60 метра от брега :scratch: ,мятахме от ръка ,ама ....нъцки.Това малко ми развали настроението ,но нали сме тръгнали на почивка,няма да излавяме рибат в Жребчево я
.Метнахме въдиците и зачакахме.До нас имаше човек който беше от тъмно на мястото ,но нямаше сефте и дори кълване ,беше хвърлил на всичко което се сещате.Това допълнително ме "обнадежди",ама зачакахме.Водата беше прозрачна като роса и рибата като че беше в космоса
.На рибе излязоха няколко костура около педя,на права пладне изкарах и 3 бабушки,две от тях около 400гр. та събрахме за рибена чорба.При вечер тъкмо се трудех върху риб-чорбата се обади по телефона един наш съфорумец от Н.Загора (Георги -ник Георг) и се разбрахме на другия ден да дойде да се видим.Очерта се една микро НС Жребчево
:good:
.Това добре ,но не и за улова на риба :naughty: .През ноща мятахме на светещо,но уви само някоя и друга бабушка,две дребни каракудки и една към кило ,нея я гепи колегата.Дойде сутриннта и рибата изчезна буквално,заточи се един задушен предобед,докато към обяд атмосверата се разведри :dance: ,
появи се колегата Георг със съпругата си и 2 момиченца,и като застъргахме една убава Новозагорска,уйскито ряпа да яде :good: ,много готин човек.Чух ме се по телефона и с колегата Неделчо Делев ,който беше в разгара на подготовката на някакъв купон
.След обяда времето се скапа и като задуха един вятър ,едни гръмотевици тотално си скапах настроението.През цялата нощ духа, гърмя и на сутриннта ние пък духнахме към Търново,та това от мен.Ей и малко снимки.

Мястото на бивака е в борова гора и е чудесно,някои колеги преди нас бяха сковали 2 масички с подръчни материали ,но на вид доста прилични и практични за работен плот на готвача :coock:

Ей и произведението на кулинарните изкуства

Тук снимах и самоделната си стойката си за въдиците,излезе здрава
.Нито бурята ,нито шаран за съжаление можаха да я съборят

Колегата Георг .

Иначе казано чудесен релакс ,почти без риба ,но като че това нее най важно
:good:
Тук скромния улов

И един изгрев

Мястото на бивака е в борова гора и е чудесно,някои колеги преди нас бяха сковали 2 масички с подръчни материали ,но на вид доста прилични и практични за работен плот на готвача :coock:

Ей и произведението на кулинарните изкуства

Тук снимах и самоделната си стойката си за въдиците,излезе здрава

Колегата Георг .

Иначе казано чудесен релакс ,почти без риба ,но като че това нее най важно

Тук скромния улов

И един изгрев

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Жребчево,или една приятна среща
Прекрасен излет нищо че е нямало риба били сте добра компания .Браво
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Излета си го бива , нищо че няма риба . А като погледнах тенджерата с чорбата направо се просълзих. 

-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
супер сте иэкарали
-
- и господ не е толокова добър
Ей това е магаре
Хубава мини срещичка 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:Ей това е магаре![]()
Хубава мини срещичка

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Супер излет!А род пода помислих че е магазински 

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
За к'во ти е риба при такава чорбичка?майсторчето страхил написа:Ей и произведението на кулинарните изкуства![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...