За колегите от Ямбол

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dbplamen
новобранец
новобранец

За колегите от Ямбол

Мнение от dbplamen »

Можели някой да ми даде ихфо за Кукоревските дупки
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: За колегите от Ямбол

Мнение от mita4eto »

Да колега, мога да ти дам инфо за там. Не знам ходил ли си там, става дума за 6 крайречни езера, именовани "първия", "втория" ... "шестия". Първия, втория и третия доколкото знам са естествени езера, докато четвъртия, петия и шестия са бивши баластиери и респективно са с песъкливо дъно и по-чиста вода. Първите три в момента са обрасли на 100% с водна растителност и за риболов не може да става дума. Останалите също не се славят с огромна слука или наличието на сериозни рибни популации, а заслугата затова е милата родна картинка - мрежи, ток, бомби и т.н. На петия и шестия излиза добре каракуда на жито, хляб и по-рядко на царевица, на торен червей също, но няма да се вредиш от многото костурчета и слънчевки. Само да спомена още нещо - не знам с какво мислиш да достигнеш до последните езера, но пътя е много подивял и обрасъл, така че ако мислиш с кола, не се изненадвай ако я изподраскаш сериозно от многото драки дотам. Така или иначе, ако ти се лови каракуда (и то не кой знае каква едра), можеш да си похващаш или на петото, или на шестото езеро, но мое лично мнение е, че не си струва. Ако все пак ти се ходи в тази дестинация, моста на реката точно преди първото езеро и по-точно около него на самата река има доста оформени места за риболов - каракудата там е полудяла, така че можеш да ловиш именно там.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

mita4eto написа:Да колега, мога да ти дам инфо за там. Не знам ходил ли си там, става дума за 6 крайречни езера, именовани "първия", "втория" ... "шестия". Първия, втория и третия доколкото знам са естествени езера, докато четвъртия, петия и шестия са бивши баластиери и респективно са с песъкливо дъно и по-чиста вода. Първите три в момента са обрасли на 100% с водна растителност и за риболов не може да става дума. Останалите също не се славят с огромна слука или наличието на сериозни рибни популации, а заслугата затова е милата родна картинка - мрежи, ток, бомби и т.н. На петия и шестия излиза добре каракуда на жито, хляб и по-рядко на царевица, на торен червей също, но няма да се вредиш от многото костурчета и слънчевки. Само да спомена още нещо - не знам с какво мислиш да достигнеш до последните езера, но пътя е много подивял и обрасъл, така че ако мислиш с кола, не се изненадвай ако я изподраскаш сериозно от многото драки дотам. Така или иначе, ако ти се лови каракуда (и то не кой знае каква едра), можеш да си похващаш или на петото, или на шестото езеро, но мое лично мнение е, че не си струва. Ако все пак ти се ходи в тази дестинация, моста на реката точно преди първото езеро и по-точно около него на самата река има доста оформени места за риболов - каракудата там е полудяла, така че можеш да ловиш именно там.
колегата го е казал точно и изчерпателно няма какво да се добави
и според мен по добре на реката :smt023
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

ИЛи на Ханово ;)
Туй риболова не е за мен :D
jos83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jos83 »

Реката си е Река!
За два дни имах три риби за които бях тръгнал две по малки и една добра! Колегите с мен си хванаха доволно каракуда червенопера и уклей.

Изображение
Пускам само тази снимка от съображения за сигурност! :wink:
Не се променят само най-глупавите
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

браво е, ако си го изкарал на реката евала ;)
Ribarche
jos83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jos83 »

На реката е! В сабота сутринта отидох на запушеното подрямахме малко видяхме кво е положението и си бих шута към реката.
Мисла че колегата tachev беше на запушеното ма не съм сигурен.
Не се променят само най-глупавите
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

е браво!!! а Тачев често ходи на запушеното да търси щуки, набарал им е цаката и почти винаги се записва с някой добър екземпляр.
Ribarche
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Е таквиз снимки като на Jos83 ме радват, ама МНОГО! Доколкото помня, той им знае цаката на шарковците по реката, РЕСПЕКТ!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”