яз.ЙОВКОВЦИ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

masari_86
новобранец
новобранец

яз.ЙОВКОВЦИ

Мнение от masari_86 »

Как е там колеги шарани излизат ли,ами щуката или толостолопите,ако има нешто интересно пишете.Мерси предварително
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.ЙОВКОВЦИ

Мнение от maranzika »

:!:
Последно промяна от maranzika на Пон Юли 12, 2010 6:22 pm, променено общо 1 път.
masari_86
новобранец
новобранец

Мнение от masari_86 »

Ти кога ходи за последно.аз миналата година по това време,ама вървяха само дребни щуки над моста.и сега тази седмица ще ходим и се 4удя каде
.благодаря за информацията.
masari_86
новобранец
новобранец

Мнение от masari_86 »

Щуките на какво вървят на рибка ,воблер, блесна ,клатушка.............
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Последно промяна от maranzika на Пон Юли 12, 2010 6:22 pm, променено общо 1 път.
nascko
новобранец
новобранец

Мнение от nascko »

Вчера се върнах от Йовковци, щуката се храни активно, за другите видове просто няма шанс.....
Излизат и едри костури:http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500 (на рибка), но рядко. Бялата риба сякаш е изчезнала....
Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Наистина щуката се храни активно,но само вечер след 18 ч. до към 19,30 поне така беше при мен,мястото бе ръкава над село ЯКОВЦИ ,където се втича реката малко преди това частното имение. Блесни сиви ,номер 4 ако имаше по-големи в магазините в Елена и по-големи щяхме да сложим.Вечерта на 23.09 двама колеги от Разград изкараха 3 бр около 60см и една по-малка само на блесна.А на 24.09 пак на същите колеги две малки щуклета,а този път на нас един удар рибата бе около 70 -80 см доведена почти на брега,след два резки захода и замина.Щуката е в тревите и ако има възможност за хвърлане между тях не трабва да се пропуска.Извадихме една малка и на воблер Salmo Pike 9cm SDR na 22.09 точно до един плиткаж до моста.
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Точно така е, но ние стигнахме една табела "Частен имот" и спряхме , има едно мостче точно там.Колега maranzika ти не си ли бил за риба точно до моста,сега като ти видях снимката от аватара и се сетих,говоря за дата 23.09 или 24.09 да е било около 17 ч.(с бял автомобил ли сте).
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Последно промяна от maranzika на Пон Юли 12, 2010 6:23 pm, променено общо 1 път.
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

До сега не съм ловил хищник нито на спининг пито на тапа.Та искам да попитам около моста местата стават ли за улов на щука на тапа зщото нямам спининг и не съм навътре в този риболов :oops: пък имам голям мерак да хвана някоя щука :lol: :lol: Разбрах рче и костура се обаждал на рибка.Отдавна исках да отида и за толостолоб но все нямаше време дали е удачно сега :roll: Пък и на плувка ми се ще да пробвам :lol: :lol: май малко прекалих.Та ако може да ми отговорите на многото въпроси ще съм ви много благодарен :lol:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Последно промяна от maranzika на Пон Юли 12, 2010 6:23 pm, променено общо 1 път.
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

Мерси много за информацията колега.Наистина масово се прибира маломерна риба и то не само щука.Последния път като бях с баща ми на Йовковци имаше един "колега" ,който улови и прибра 2 писалки 1 шаранче около 300 грама и 2 толостолобчета около половинка :evil: :evil: .Казах му че са малки и да ги пусне а той "а супер са" :evil: :evil: Какво мога да направя аз като той сам не се усеща какво прави може да съм на 16 ама поне не трепя зарибителния материял
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Събота ще съм в Еленския балкан има ли нещо прясно като инфо за Йовковци :?:
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”