Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Както обещах,инфо -Искара
-
- новобранец
Както обещах,инфо -Искара
Сутринта тръгване от Банкя- пристигнахме 8.30 малко след Щъркела втората отбивка при чакъла.Нямаше много хора. Един колега си беше проснал прането ,сигурно накиснати от якият дъжд предишният ден.Имаше още двама но те си отидоха още на обяд. Намерихме нашето място,и забъкахме,захранка за уклей и захранка за платика ухаеща на карамел. Заваля лек дъжд.Метнахме мачовете за уклей но нищо.Фидера го изпратих за по -големи риби.Приятелят метна до мене на пружина.До обяд две червеноперки на фидера,на пружината нищо.Колегата срещу нас май издърпа два три уклея ,и май това си беше.Целият ден почивка и релакс.Към 17.00 мятам фидера,гледам са как хранилката пада във водата точно пред една лястовица.След секунда лястовицаята се пльосна във водата два пъти, и изчезна под вода.Вакното на фидера не потъваше.Разбрах че съм потопил лястовицата.Издърпах го бързо,но беше късно,лястовицата висеше омотана на влакното удавена.Приятелят ми се спука от смях,аз също,въпреки че не беше за смях.Лош късмет за птичката!Преди да си тръгнем хванах три добри костура на силиконова рибка.Е това беше,рибата за цял ден , е ,и една нещастна лястовичка.Имам клип от лястовицата ,и ще се опитам да го метна за гледане!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Както обещах,инфо -Искара
Нормално при това време ,а и като цяло на язовира не дава риба,тези дето сте ги търсили от брега хич ги няма.Миналата седмица бях 3-4дни,същата работа,вадят тези дето вкарват с лодка по някоя риба.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач

Аре нема нуждаvasilevsan написа:Имам клип от лястовицата ,и ще се опитам да го метна за гледане!

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- ще става разбирач
Ехееее не съм сам значи в птицориболова
Ха, Ха,хаааааа
АЗ съм ФАЩАЛ гълъб
И то не къде да е а на Кавала на пристанището
Метам си плувката, когато над мен минава едно ято чайки и таман хвърлих и гледам плувката продължава да летиииииии. Та първо помислих, че чайката ми е лапнала свинското от куката, но после се оказа, че е гълъб. Та като го ФАНАХ, пада зад една яхта, аз обаче го финтирам леко в лево, вооодя го бавно, оня пляска колкото може, аз пак леееко и хоп брата го извади с кепа. Абе класика, кво да кажа. Брат ми хваща по 10 кила кефали, а аз гълъби и гугутки. Спука ме от бъзици
Но драмата приключи добре за пилето - орязах кордата, дето се бе омотал и го пуснах в синьото средиземноморско небе!!!

АЗ съм ФАЩАЛ гълъб

Метам си плувката, когато над мен минава едно ято чайки и таман хвърлих и гледам плувката продължава да летиииииии. Та първо помислих, че чайката ми е лапнала свинското от куката, но после се оказа, че е гълъб. Та като го ФАНАХ, пада зад една яхта, аз обаче го финтирам леко в лево, вооодя го бавно, оня пляска колкото може, аз пак леееко и хоп брата го извади с кепа. Абе класика, кво да кажа. Брат ми хваща по 10 кила кефали, а аз гълъби и гугутки. Спука ме от бъзици

Но драмата приключи добре за пилето - орязах кордата, дето се бе омотал и го пуснах в синьото средиземноморско небе!!!

Не мое се мерите със шампьона -
-
- вече хвърля и на тежко
Това да не е Бат` Мирче - 5 кила? На него ми мяза......Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Не мое се мерите със шампьона -
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!