Както обещах,инфо -Искара

Модератори: bobopeli, sapuna

vasilevsan
новобранец
новобранец

Както обещах,инфо -Искара

Мнение от vasilevsan »

Сутринта тръгване от Банкя- пристигнахме 8.30 малко след Щъркела втората отбивка при чакъла.Нямаше много хора. Един колега си беше проснал прането ,сигурно накиснати от якият дъжд предишният ден.Имаше още двама но те си отидоха още на обяд. Намерихме нашето място,и забъкахме,захранка за уклей и захранка за платика ухаеща на карамел. Заваля лек дъжд.Метнахме мачовете за уклей но нищо.Фидера го изпратих за по -големи риби.Приятелят метна до мене на пружина.До обяд две червеноперки на фидера,на пружината нищо.Колегата срещу нас май издърпа два три уклея ,и май това си беше.Целият ден почивка и релакс.Към 17.00 мятам фидера,гледам са как хранилката пада във водата точно пред една лястовица.След секунда лястовицаята се пльосна във водата два пъти, и изчезна под вода.Вакното на фидера не потъваше.Разбрах че съм потопил лястовицата.Издърпах го бързо,но беше късно,лястовицата висеше омотана на влакното удавена.Приятелят ми се спука от смях,аз също,въпреки че не беше за смях.Лош късмет за птичката!Преди да си тръгнем хванах три добри костура на силиконова рибка.Е това беше,рибата за цял ден , е ,и една нещастна лястовичка.Имам клип от лястовицата ,и ще се опитам да го метна за гледане!
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Както обещах,инфо -Искара

Мнение от artaks »

Имаше ли лодки Колега..?Костуретата колко са голями?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”