Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Бъркалка за захранка
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Бъркалка за захранка
Здравейте искам да помоля колегите който са ползвали да кажат мнението си за тези който имат .
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Бъркалка за захранка
Много труд спестява.Използвам 18V,а бъркалката съм я купувал от магазин за строителни материали за сумата 3.80лв.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз с ръце действам,не съм се сещал просто за такава бъркалка,ама щом е 3.80лв ще си купя

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- PREDATORst
- ще става разбирач
3.80+Акумулаторния винтоверт та 200bantumi написа:Аз с ръце действам,не съм се сещал просто за такава бъркалка,ама щом е 3.80лв ще си купя![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бъркалка и винтоверт са две различни неща.Моят винтоверт съм го купувал отдавна преди пове от 5г. за 70лв.

Намерих и с по-голям диаметър,но и тази върши работа,за без пари е супер

-
- научил се да хвърля
Благодаря на колегата butnik за инфото, не съм виждал такава бъркалка но цената е уникална на фона тези който се продават в риболовните магазини започвам да обикалям строителните .Поздрави

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Но запомни модела,тия със спирала не стават,ако беше писал местоживеене можех да ти спестя разкарване.
Аз ползвам ето тази:
Майтап Братлета.Аз си бъркам с двете ръчички.

Майтап Братлета.Аз си бъркам с двете ръчички.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СЪНДИ написа:Аз ползвам ето тази:
Майтап Братлета.Аз си бъркам с двете ръчички.![]()

-
- учете се от него
На кило и половина-две захранка за цял ден, за фидер или директен, какво да и се бърка с "бъркалка" То и без това после трябва да се дозабърква "на ръка". Виж, за състезания и състезатели дето се "полага" по 17 литра суха захранка за 3 часа, сигурно ще е от полза; също и за щекари, струмаджии и "ценители"
п.п. за 200-левов винтоверт, ще си бъркам "на ръка" до 3000-дната година

butnik написа:Бъркалка и винтоверт са две различни неща.Моят винтоверт съм го купувал отдавна преди пове от 5г. за 70лв.
Ице, дай инфо от къде мога да си я купя в Пловдив. Аз си купих една за теракол, тези червените, но не става за нищо. Тази, която си покажал е някаква разновидност на тези в риболовните магазини, но на 10 пъти по-ниска цена. Ти доволен ли си от този размер или мислиш, че по-големия ще свърши по-добра работа?
Благодаря предварително за инфото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Първо-аз не ходя със 17л. захранка за риба винаги,бъркам по 2кг.храна и глина,спестява ми неколкократно пресяване,което много от вас не правят,няма да обяснявам сега за разликата между пресята и не пресята,та бъркалката ми спестява време.Марияне на бул;.Пещерско шосе,малко след кръстовището с В.Априлов има един магазин за авто части и строителни инструменти,вляво на 50м. след фурната.Този ми върши работа,.но ще си взема и по голямата,само скъсих дръжката,да я олекотя малко.
Благодаря ти Ице, ако не намеря тук при нас като идвам натам ще се възползвам от инфото ти.butnik написа:Първо-аз не ходя със 17л. захранка за риба винаги,бъркам по 2кг.храна и глина,спестява ми неколкократно пресяване,което много от вас не правят,няма да обяснявам сега за разликата между пресята и не пресята,та бъркалката ми спестява време.Марияне на бул;.Пещерско шосе,малко след кръстовището с В.Априлов има един магазин за авто части и строителни инструменти,вляво на 50м. след фурната.Този ми върши работа,.но ще си взема и по голямата,само скъсих дръжката,да я олекотя малко.
Така като гледам с такава бъркалка в зависимост от диамеръра долу ще може да се бъркат безпроблемно до десетина и повече даже литра захранка. Да не забравяме, че и кофата е много важна за бъркането. Баките са най-подходящи за тези цели, т.к имат голям диаметър.
-
- научил се да хвърля
IDA написа:На кило и половина-две захранка за цял ден, за фидер или директен, какво да и се бърка с "бъркалка" То и без това после трябва да се дозабърква "на ръка". Виж, за състезания и състезатели дето се "полага" по 17 литра суха захранка за 3 часа, сигурно ще е от полза; също и за щекари, струмаджии и "ценители"![]()
![]()
![]()