Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Петък,Събота,Неделя на Огняново
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Петък,Събота,Неделя на Огняново
Колеги след като се отказахме да ходим на Бели Извор,решихме да отидем на Огняново,дайте ми актуална инф как е в момента,ще ловим предимно на дъно и на плувка,Благодаря предварително
Re: Петък,Събота,Неделя на Огняново
Колега,аз бях на огняново и сьбота и неделя.Незнам какво да ти кажа,в сьбота отидохме на язовира в 6.30ч. захранихме си добре и след един час започнахме да вадим пьрвите червеноперки от шамар марка нагоре до тук добре и костури излизаха сьс сьщата големина,но на обяд човек задуха един шибан вятьр и по нататьк се сещаш.Сьбрахме вьдиците и газ кьм София.На другия ден пак там сьс сьщото оборудване,но беше двапьти по зле и пак на обяд си трьгнахме.До нас имаше един дедо,който имаше по голям успех на дьно.Вадеше отвреме на време доста добри каракуди.Успех колега.
-
- вече хвърля и на тежко
В събота бяхме следобед към 15.00 на Огняново до военното поделение.Голям вятър и естествено, голямо дърво.Една камара захранка и нито на фидер, нито на плувка - един слънчак и 1 костур на фидера.Извадих си малки рибки с 300 зора и пак слабо действие от страна на костура.Явно не съм случил място ли, що ли! А Огняново е хубав язовир.Според мен там редовно си го праскат с мрежи - друго не виждам какво да е ! 

Точно така колега,мрежите му ебават майката,аз ходих и четвяртака миналата седмица и имаше едни хора на палатка от една седмица,които ми казаха че през ноща едва не са стигнали до бои сяс едни шибаняци сьс мреги и наи нагло им казали ,че язовира не бил техен.Ето това е жалката истина колеги,колкото и да боли.