Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Колеги,мислите ли ,че щуката яде марша
Модератор: sapuna
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги,мислите ли ,че щуката яде марша
Колеги, как смятате?Дали щуката яде мъртви рибки.Аз съм запален щукар досега никога не ми се е случвало щука да вземе на мъртва рибка. Имам щука у нас в аквариума ,която се храни много добре. :лол: Правил сам опити да и пускам мъртви рибки и тя се отнася с подозарение към тях и не ги яде :О)
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
О,да !
Доколкото съм гледал по френсикия канал там хващат и на мъртва рибка нещо като системата на драшкович само че на плувка
!
Доколкото системата на Драшкович наистина е една от най добрите примамки за щуката но се води много трудно трябва да имаш опит със спининга
!
Доколкото съм гледал по френсикия канал там хващат и на мъртва рибка нещо като системата на драшкович само че на плувка

Доколкото системата на Драшкович наистина е една от най добрите примамки за щуката но се води много трудно трябва да имаш опит със спининга

За бракониерите само слънчаци
!

- asenfisherman
- ще става разбирач
- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
FFGA
на мъртва риба ,на парчета от риба на вичко се закача при мене но наи много на малки живи рибки.може би това е така защото там кадето ходя водоема е изклучително малък а пак е фуллл с щтука и явно няма какво да яде.

- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
доколкото знам
и съм чувъл,за щуката,чисти основно тя водоемите от умрелите риби,поради тази причина се препоръчва да се пазят ръцете от зъбите и,има остатъци,от гниеща плът,и като попадне в рана,почва замърсяването на кръвт.Ама само съм чел,в една съветска книга от 70-те
и съм чувъл,за щуката,чисти основно тя водоемите от умрелите риби,поради тази причина се препоръчва да се пазят ръцете от зъбите и,има остатъци,от гниеща плът,и като попадне в рана,почва замърсяването на кръвт.Ама само съм чел,в една съветска книга от 70-те
Спининг риболов и мухарство
щуката яде мъртви риби зимата когато не иска да изразходва енергия да гони живи.но не яде мърша!лятото умрелите рибки много бързо се разлагат и щуката се насочва само кьм живи. затова на мъртва рибка се лови основно зимата.става въпрос за статичен риболов на дъно или на тапа.с драшкович се лови и зимата и лятото.
- sashito
- ще става разбирач
за штуките
приятел,аз съм нба мнение 4е штуките си хапват и умрели рибки,слу4вало ми се е да хвана штука на мъртва слън4ева рибка,и затова смятам 4е налита и на мъртви рибки,наслука