Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Инфо за р.Искрец
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- lazarov_bg
- новобранец
Инфо за р.Искрец
Мойе ли некои да ми каже как да стигна с влак до р.Искрец и некво ифо за рибетата там ?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- lazarov_bg
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
има директна маршрутка която минава покрай Обеля 2 и през двата рибарника на Искрец
,утре ще питам комшията той е от там ,и ще ти кажа!!! със влака до Своге не ти препоръчвам после ще чакаш пак маршрутка или рейс, а и финансово не е рентабилно,приготви се за пъстърва ако е останала де,иначе излизат дребнички миналогодишно зарибяване,абе за спорта стават!

- lazarov_bg
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами минавал съм я цялата 12 километра е има доста мостове в Искрец и Свидня и можеш да я преджапваш на места рядко е пълноводна само от снеготопенето ! иначе е продължение на реката от към Петрохан която се крие в планината и излиза като Искрецка от другата и страна природата е по БЪЛГАРСКИ невероятна,в началото и има рибарник със ресторант и гьол(платен),ресторанта още не е отворен,на централния път кадето ти ще слезнеш има пак рибарник и от моста тръгваш по течението въпреки че всички ловят на 20 метра по на долу има железен мост ,под него като бентче и там е народа,по надолу е пак голям мост ,до училището и там е народа и след стадиона пак и така! кръчмите са на близо ефтини и вкусни,преди Свидня има едно кръчме ма сега не е отворено иначе е над реката до моста и меткаш мастики са се въдици но е със ограничен асортимент казва се ЕЛАНА имам снимки от там ,виж ми галерията,по надолу има пак места и като стигнеш фабриката за картони пак и на сушарт шоколадената пак ,евала че премахнаха преди години стената та рибата се разнообрази катерейки се от Искъра ! абе приказка е там и хората са отзивчиви ,а ракията им и виното(пишейки си сръбвам от него в момента ) са първокачествени и в големи количества, миналата година им стана гроздето 

- lazarov_bg
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Инфо за р.Искрец
Колеги, как е положението на реката към днешна дата? След откриването на сезона ми се иска да направя един излет до там, но не знам има ли смисъл..
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми то откриването на сезона е в събота 06.02.20010г. та предполагам че тогава ще има и инфо 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Оффф Искрецка река...
много хубава рекичка, но за съжеление много мародерствана и изключително замърсена с разни битови отпадъци, много жалко.
Ако си решил да ходиш там информацията ти трябва да е много свежа, понеже реката е карстова и излиза от една пещера, а при този снеговалеж има вероятност карсто да избие и тогава ходенето е безмислено.
много хубава рекичка, но за съжеление много мародерствана и изключително замърсена с разни битови отпадъци, много жалко.
Ако си решил да ходиш там информацията ти трябва да е много свежа, понеже реката е карстова и излиза от една пещера, а при този снеговалеж има вероятност карсто да избие и тогава ходенето е безмислено.
Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е не е задължителноpa4o написа:... излиза от една пещера...

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
А, то до тогава я камилата я камиларяПавел Иванов написа: ......06.02.20010г. ...

Няма ли некой да споделии, как е тия дни

преди 2 дни бях там има риба но дребна децата много шум вдигат трябва да се ходи рано сутрин