Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Севлиево и региона...
Модератор: Paublo_Eskobar
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Севлиево и региона...
Добре дошла във форума
, интересна информация, чакаме снимките.

нямам живарник
-
- разбира нещата
Страшен стил на писане, кефиш
Добре дошла

Добре дошла

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Добре дошла и от мен,
Като чета как описваш местата неще да си само зрител при риболовните излети, ще си позволя да допълня информацията тъйкато бях за 4дни на Стамболийски, но поради малкото снимки и недотам добри риболовни успехи се отказах да пускам тема, та: Пристигане в събота рано сутринта, много хищник яко кълване, на кастинг с UL спининг направо се размазахме от кеф, за съжаление с оправянето на времето реципрочно намаляваше кълването и така до вторник когато хванахме само две маломерни щуклета и си тръгнахме.
Резултата: щука много и на влачене и на спининг, но 80% маломерна или на границата, костури около 20 с размери по педя и половина-убавци, сулки 5-6, само бебета, сом - кльонкаджии много, но чух само за един 2кг. и един подобен на влачене, щуклетата кълвяха по целия язовир и много хора си ги прибираха
, за други риби незнам. Мрежи в събота сутринта си набелязах докато се разходих из язовира на бърз ход, но по обяд вече ги нямаше. ИАРА - мина некъв пич, май с лада нива и от пътя се провикна -имате ли билети
, а ние -имаме и си замина, та така
.
Поздрав и още веднъж добредошла!
Като чета как описваш местата неще да си само зрител при риболовните излети, ще си позволя да допълня информацията тъйкато бях за 4дни на Стамболийски, но поради малкото снимки и недотам добри риболовни успехи се отказах да пускам тема, та: Пристигане в събота рано сутринта, много хищник яко кълване, на кастинг с UL спининг направо се размазахме от кеф, за съжаление с оправянето на времето реципрочно намаляваше кълването и така до вторник когато хванахме само две маломерни щуклета и си тръгнахме.
Резултата: щука много и на влачене и на спининг, но 80% маломерна или на границата, костури около 20 с размери по педя и половина-убавци, сулки 5-6, само бебета, сом - кльонкаджии много, но чух само за един 2кг. и един подобен на влачене, щуклетата кълвяха по целия язовир и много хора си ги прибираха

Поздрав и още веднъж добредошла!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Е ,хайде и от мене дабре дошла и на добър час.Евала за добрите риби и хубавите снимки.
В събота бях на скалите след крапешкото дере .Резултата беше два добри костура,две щуки по килограм, едно щукле което отиде да вика майка си
, една сулка и седем добри каракуди.Стръвта беше малка рибка и торен червей на пружина. Всичко беше добре докато не мина един кретен с голяма яхта на пълна газ, и прецака всичко и на всичкото отгоре на връщане спря да ме пита дали кълве. Разбира се го пратих по дяволите и прочие дюлгерски благословии.Та толкова от мен. 

Последно промяна от gatio gatev49 на Вто Сеп 29, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Радост за мъжкото сърце - жена,която се интересува от риболов
.Добри рибки.Много късмет и слука занапред.....