"WC"-Библиотека?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

"WC"-Библиотека?

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

След задявка от жената ,че детето и по това :shock: било "приличало на мене",иде реч че се позадържа в тоалетната ,се замислих ,защо ли ? ,ми то си чете ,пише и разглежда ,разните периодики. Е че то там се научи да чете,пише и рисува-мустаци по снимките!
Разрових мембърните си мисли от кога ми иде тъз щета, и връщайки се в детството си ,изплуваха миговете клечене над триъгълната дупка ,стъпил на две тухли "единички",вперил взор в пачка вестникарски срези ,боднати на гредарски пирон на вратата ,явно от там иде,- О!времена,о нрави...!. Та! ,преминавайки от минало в настояще ,открих промяна.
От пирона ,,минах на" Пифове"-научих Френски :shock: .После,пишех и четях ,писма и стихове :shock: .После осмислях Кастанеда и Ницше ,Кърт...........:shock: .А сега ви пиша тези редове директно от пе/те/ес "WC", :shock:
Баси и пирона, колко се е развил, :shock: !
Е само аз ли немога да "БЕЗ",пепелник, книжовност,музика ,видео и ............Тоалетна хартия??????????
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: "WC"-Библиотека?

Мнение от Tеди »

Бате кво да ти кажем,един колега във кенефа си беше сложил блиц че му беше изгорела крушката пък го мързеше да я смени :D :!: Та вечер вика докато си прочетем вестника докато мига блица ,голям зор :D И ми разправя за негов комшия който без обикновенни вафли не влизал във WC-то :D :D :D :D
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

То дет пирона се е развил ама и весника не остава назад.Един път се изцепих
- Вземам електронния весник и отивам в клекбара .

И сега ма базика жената кат ма види с топа под мишница в посака към :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Че то , кой не са го осенявали най-крилатите мисли там !!!? Там най-лесно се прави разбор и план щото изпускаш напрежението !!! И мисълтата ти тече по-лесно и на спокойствие ! ТАМ е велико място , затова и царя ходи сам ТАМ - за да мисли !!!! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

ХАХА
Че аз най редовно си дочитам "Уикенд"- а там.
И най ме е яд като съм се задълбочил и чуя противния Вой на баща ми "ЕЙ,ТУЙ ДА НЕ Е ЧИТАЛНЯ ТАМ .ШТИ ВЗИМАМ ПАРИ ЗА БИБЛИОТЕКА ,ШЪ ЗНАЙШ !"
Понякога откарвам по час вътре .
Най ме е яд да ходя в заводски клозети с клекало,че ме заболяват краката от клечане.
Редовно псувам хайваните в "Миролио"дет насложили навсякъде клекала.
Виж гърнето си е друга работа.Седиш си четеш си .Дето пише колегата горе и някоя вафличка с кафенце може да му удариш. :D

Имах един работодател дето казваше :
"един работник дето ще ти идва с ...ото на работа ,каква работа търсиш от него ! "
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
iliqn_d
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliqn_d »

Баце и аз от доста години не влизам сутрин там без кафе,цигари и книга , или някоя по-голяма кръстословица.И всичко това е може би заради пирона,забит на стената едно време с изрезките от вестници наистина :D !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз,понеже имам постоянна дришня много не се замислям(задьржам) :D над ИЗКУВСТВОТО :D а и гьза си мия с вода и не ползвам хартия-дьржа я там от кумова срама и само за ГОСТИ :)за мен-както мнозина форумни ветерани знаят МИВКАТА е жизнено важна :)е-дьржа и по некоя книга за всеки случай де-да не излеза прост пред народа :D :D инак и аз си спомням(даже оня ден седях) триьгьлната дупка и нарязания вестник,но направих едно нововьведение-шише от бира с вода :) :)а бре,бовски.....вие бати богаташите сте,ако с ПИФове си бьршете гьзо :mrgreen: като се сетя,как от опашката за банани и портокали се нареждах на опашката на единствения павильон в студ град за ПИФ :) :) :) :)тьй де...ми мое ли да видиш Рахан и доктор джустис и да си ги залепиш на гьза :) :) :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Сега и аз се сетих в четвърти клас когато не ми се четеше и учеше как през 15 мин влизах в WC-то уш по голяма нужда а към 6-ти клас си купувах вестник "Рибар" и четях там след даскало.
Явно това си е мъжката територия в дома единственото непрекосновено място за нас жената влиза в нея или да я изчисти или преди нас за да не ни чака сутрин преди работа :lol: Или понеже след нас се Стеле в буквалния смисъл на думата благовонния аромат на "пресни цветя" :mrgreen: :mrgreen:
Учените от Магадан не са го установили още :!:
Изображение
Без риболов няма любов !
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

ExTaZzY написа: Или понеже след нас се Стеле в буквалния смисъл на думата благовонния аромат на "пресни цветя" :mrgreen: :mrgreen:
Учените от Магадан не са го установили още :!:
То хубу че цвят няма. Иначе щеше да е зелена мъгла с плуващи из нея символи Изображение 8)
Brevering
новобранец
новобранец

Мнение от Brevering »

А кажете ми после, че не е мега-яко да си има 2-ри кенеф (освен в банята).... Т.нар. "кенефа на татко" :D :D :D :D
От бая време си мисля да си скова една малка библиотечка, че иначе се чуди човек къде да си остави някоя книжка или списане... Че някой път нуждата е належаща и нЕма време за търсене... :lol:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

То срането си е РИТУАЛ :idea:
Цигарки...кафенце....лаптопа и .......спокойствие и блаженно отхождане :mrgreen:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:wink: :wink: :wink: :wink:

Аз па у кенефа само мръсни списания държим.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Dedy написа::wink: :wink: :wink: :wink:

Аз па у кенефа само мръсни списания държим.
да не са вестник разбойническо..опаа-извинявам се-РАБОТНИЧЕСКО дело :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Бат Мирче-5кила написа:да не са вестник разбойническо..опаа-извинявам се-РАБОТНИЧЕСКО дело :D
:D :D :D :D

Тоа па тоа па, тоа весник го нема и у антикварната книжарница на Графа вече.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Нема си бришете гъзовете с вестници и спизания
оти че станат по-умни от главите ви и че почнат акъл да ви дават. :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”