Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

"WC"-Библиотека?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"WC"-Библиотека?
След задявка от жената ,че детето и по това
било "приличало на мене",иде реч че се позадържа в тоалетната ,се замислих ,защо ли ? ,ми то си чете ,пише и разглежда ,разните периодики. Е че то там се научи да чете,пише и рисува-мустаци по снимките!
Разрових мембърните си мисли от кога ми иде тъз щета, и връщайки се в детството си ,изплуваха миговете клечене над триъгълната дупка ,стъпил на две тухли "единички",вперил взор в пачка вестникарски срези ,боднати на гредарски пирон на вратата ,явно от там иде,- О!времена,о нрави...!. Та! ,преминавайки от минало в настояще ,открих промяна.
От пирона ,,минах на" Пифове"-научих Френски
.После,пишех и четях ,писма и стихове
.После осмислях Кастанеда и Ницше ,Кърт...........
.А сега ви пиша тези редове директно от пе/те/ес "WC",
Баси и пирона, колко се е развил,
!
Е само аз ли немога да "БЕЗ",пепелник, книжовност,музика ,видео и ............Тоалетна хартия??????????

Разрових мембърните си мисли от кога ми иде тъз щета, и връщайки се в детството си ,изплуваха миговете клечене над триъгълната дупка ,стъпил на две тухли "единички",вперил взор в пачка вестникарски срези ,боднати на гредарски пирон на вратата ,явно от там иде,- О!времена,о нрави...!. Та! ,преминавайки от минало в настояще ,открих промяна.
От пирона ,,минах на" Пифове"-научих Френски

Баси и пирона, колко се е развил,

Е само аз ли немога да "БЕЗ",пепелник, книжовност,музика ,видео и ............Тоалетна хартия??????????

Re: "WC"-Библиотека?
Бате кво да ти кажем,един колега във кенефа си беше сложил блиц че му беше изгорела крушката пък го мързеше да я смени
Та вечер вика докато си прочетем вестника докато мига блица ,голям зор
И ми разправя за негов комшия който без обикновенни вафли не влизал във WC-то

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- кандидат преподавател
То дет пирона се е развил ама и весника не остава назад.Един път се изцепих
- Вземам електронния весник и отивам в клекбара .
И сега ма базика жената кат ма види с топа под мишница в посака към
- Вземам електронния весник и отивам в клекбара .
И сега ма базика жената кат ма види с топа под мишница в посака към

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ХАХА
Че аз най редовно си дочитам "Уикенд"- а там.
И най ме е яд като съм се задълбочил и чуя противния Вой на баща ми "ЕЙ,ТУЙ ДА НЕ Е ЧИТАЛНЯ ТАМ .ШТИ ВЗИМАМ ПАРИ ЗА БИБЛИОТЕКА ,ШЪ ЗНАЙШ !"
Понякога откарвам по час вътре .
Най ме е яд да ходя в заводски клозети с клекало,че ме заболяват краката от клечане.
Редовно псувам хайваните в "Миролио"дет насложили навсякъде клекала.
Виж гърнето си е друга работа.Седиш си четеш си .Дето пише колегата горе и някоя вафличка с кафенце може да му удариш.
Имах един работодател дето казваше :
"един работник дето ще ти идва с ...ото на работа ,каква работа търсиш от него ! "

Че аз най редовно си дочитам "Уикенд"- а там.
И най ме е яд като съм се задълбочил и чуя противния Вой на баща ми "ЕЙ,ТУЙ ДА НЕ Е ЧИТАЛНЯ ТАМ .ШТИ ВЗИМАМ ПАРИ ЗА БИБЛИОТЕКА ,ШЪ ЗНАЙШ !"
Понякога откарвам по час вътре .
Най ме е яд да ходя в заводски клозети с клекало,че ме заболяват краката от клечане.
Редовно псувам хайваните в "Миролио"дет насложили навсякъде клекала.
Виж гърнето си е друга работа.Седиш си четеш си .Дето пише колегата горе и някоя вафличка с кафенце може да му удариш.

Имах един работодател дето казваше :
"един работник дето ще ти идва с ...ото на работа ,каква работа търсиш от него ! "

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Баце и аз от доста години не влизам сутрин там без кафе,цигари и книга , или някоя по-голяма кръстословица.И всичко това е може би заради пирона,забит на стената едно време с изрезките от вестници наистина
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз,понеже имам постоянна дришня много не се замислям(задьржам)
над ИЗКУВСТВОТО
а и гьза си мия с вода и не ползвам хартия-дьржа я там от кумова срама и само за ГОСТИ
за мен-както мнозина форумни ветерани знаят МИВКАТА е жизнено важна
е-дьржа и по некоя книга за всеки случай де-да не излеза прост пред народа
инак и аз си спомням(даже оня ден седях) триьгьлната дупка и нарязания вестник,но направих едно нововьведение-шише от бира с вода
а бре,бовски.....вие бати богаташите сте,ако с ПИФове си бьршете гьзо
като се сетя,как от опашката за банани и портокали се нареждах на опашката на единствения павильон в студ град за ПИФ
тьй де...ми мое ли да видиш Рахан и доктор джустис и да си ги залепиш на гьза

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега и аз се сетих в четвърти клас когато не ми се четеше и учеше как през 15 мин влизах в WC-то уш по голяма нужда а към 6-ти клас си купувах вестник "Рибар" и четях там след даскало.
Явно това си е мъжката територия в дома единственото непрекосновено място за нас жената влиза в нея или да я изчисти или преди нас за да не ни чака сутрин преди работа
Или понеже след нас се Стеле в буквалния смисъл на думата благовонния аромат на "пресни цветя"
Учените от Магадан не са го установили още
Явно това си е мъжката територия в дома единственото непрекосновено място за нас жената влиза в нея или да я изчисти или преди нас за да не ни чака сутрин преди работа

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
То хубу че цвят няма. Иначе щеше да е зелена мъгла с плуващи из нея символиExTaZzY написа: Или понеже след нас се Стеле в буквалния смисъл на думата благовонния аромат на "пресни цветя"![]()
![]()

-
- новобранец
А кажете ми после, че не е мега-яко да си има 2-ри кенеф (освен в банята).... Т.нар. "кенефа на татко"
От бая време си мисля да си скова една малка библиотечка, че иначе се чуди човек къде да си остави някоя книжка или списане... Че някой път нуждата е належаща и нЕма време за търсене...

От бая време си мисля да си скова една малка библиотечка, че иначе се чуди човек къде да си остави някоя книжка или списане... Че някой път нуждата е належаща и нЕма време за търсене...

То срането си е РИТУАЛ
Цигарки...кафенце....лаптопа и .......спокойствие и блаженно отхождане

Цигарки...кафенце....лаптопа и .......спокойствие и блаженно отхождане

Аз па у кенефа само мръсни списания държим.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да не са вестник разбойническо..опаа-извинявам се-РАБОТНИЧЕСКО делоDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Аз па у кенефа само мръсни списания държим.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила написа:да не са вестник разбойническо..опаа-извинявам се-РАБОТНИЧЕСКО дело

Тоа па тоа па, тоа весник го нема и у антикварната книжарница на Графа вече.
- drat
- разбира нещата
Нема си бришете гъзовете с вестници и спизания
оти че станат по-умни от главите ви и че почнат акъл да ви дават.
оти че станат по-умни от главите ви и че почнат акъл да ви дават.