Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо.за яз.Искър
Модератор: sapuna
инфо.за яз.Искър
здравеите колеги,днеска заминавам за няколко дни на яз.изкър и ще сам много благодарен някои ми даде информация.
Re: инфо.за яз.Искър
Костури привечер на малка жива рибка излизат доволно и добрички.Чат пат платики и караконджули на дъно.
Наистина много костур за два дена нат 80бр.На дъно нищо бяхме ги опънали на 150м. с много хранене само един удар на втория ден и се откачи.

А ние в петак като пристигнахме и се моткахме с биричката вместо да ловим , един човек застана до нас и от 8- към 3 на пълни една кофичка уклей и към 20 тина кастура

На филмовата къща колега сега пак се пребирам от там.Отидохме в петък към 18.00ч. захранихме пак на с два чувала царвица опънахме и започна великото чакане но без удар чак този пат и костура не бараше чак днеска сутринда подгон и давааше много на рибе.Този петък пак ще ги мъчим.
хаиде даите някакво прясно инфо от там има ли смисал от ходене за плувкарски риболов говоря
тази вечер заминавам на яз.искър моля някои ако има прясно инфо да напише някои ред . в неделя се пребирам и ще посна информациа и аз.
отново костор на дъно и на плувка на рибе и една бяла риба около 2 кила.колегите до нас всяка вечер хващаха поне по две бели.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
aзз като противник на многото хранене,искам да кажа че ако сте хранели поумереноможело е и да хванете,ни щоличноhikmet написа:Наистина много костур за два дена нат 80бр.На дъно нищо бяхме ги опънали на 150м. с много хранене само един удар на втория ден и се откачи.

какво имаш предвид поомерено колко като количество и през колко време бихъ опитал и така .
много ми е интересно защо почти всичко само разглеждат и никои не пише нищо.ако правим така всички няма да има никаква информация за никаде.
И на мен това ми прави впечатление. Аз миналата седмица мисля беше в събота отскочих до Искъра някъде към един следобед беше и срам не срам ще кажа че ми беше за пръв път все към Огняново ме влече. Та понеже с дружката ми не познаваме язовира се бехме отдали на проучване та да кажа той е виновен че не съм пуснал една тема в излети не ми праща снимков материал. Та както разбрах от едни колеги сме били точно на този Шипоченски или там както му е името залив. И понеже беше фраш с народ по ненам си колко пръчки на човек ние немаше как да метаме железата и воблерите и се наложи да заобиколим от другата страна не от към пътя. Там нямаше кьорав рибар само един торист и ние и само този факт си заслужаваше ходенето. Та не блесна излязоха няколко костура и 5-6 добри клена и малко дребосъци. Кленовете обаче се бореха дзверски въпреки студената вода, но ми направи впечатление че се бяха напасли с водорасли. Направо им излизаха през устата докато ги откачах. И последно водата очевидно беше спаднала с поне 50 санта, та може би за това някои колеги се оплакваха че нямат пипане. Е тва е от мен. Като цяло мястото много ме накефи и ще го посетя отново но от към не претрупаната с риболовци страна.hikmet написа:много ми е интересно защо почти всичко само разглеждат и никои не пише нищо.ако правим така всички няма да има никаква информация за никаде.