Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кратък излет
-
- ще става разбирач
Кратък излет
Здравейте,най после и аз да излезна малко за разтуха,за кратко но зареждащо с енергия,вчера се събудих рано към 6,00 часа и преди децата и жената да са станали за работа и училище реших,че ще се разходя малко за риба.Забърках една манжа с кюспе и смляно жито,царевица и слънчоглед добавих и млечна ванилия и в 8,00 часа на езерото,май е руднично езеро с неустановен статут-в ИАРА казват че е руднично свободно за риболов целогодишно а някъкъв местен се изживява като собственик/на мен не е имал честа да се представи/
.
Значи по същество две въдици на дъно на пружина с по две куки на пружината вързани най долу,стръв на едната бял на другата царевица от консерва.Н плувка на царевица и бял.Резултат на дъно една каракуда+шаранче и каракудка.На плувката много дребни каракудки.Излета продължи до 12,00часа,всички рибки си плуват и ако има време другият път им казах да ми доведът някой по възрастен роднина да се запознаем и увековечим срещата с едно фото
.
Много се отплеснах,малко снимки с телефона.

Пусках ги в езеце по малко точно под основното да има и там риба,ето тук ама самоснимечката със закъснение ме е снимала само вълни.

П.п-явно и на това езеро се пускат мрежи,щом има представящ се за "собственик",ще съжалява ако го уцеля във такъв момент.

Значи по същество две въдици на дъно на пружина с по две куки на пружината вързани най долу,стръв на едната бял на другата царевица от консерва.Н плувка на царевица и бял.Резултат на дъно една каракуда+шаранче и каракудка.На плувката много дребни каракудки.Излета продължи до 12,00часа,всички рибки си плуват и ако има време другият път им казах да ми доведът някой по възрастен роднина да се запознаем и увековечим срещата с едно фото

Много се отплеснах,малко снимки с телефона.
Пусках ги в езеце по малко точно под основното да има и там риба,ето тук ама самоснимечката със закъснение ме е снимала само вълни.
П.п-явно и на това езеро се пускат мрежи,щом има представящ се за "собственик",ще съжалява ако го уцеля във такъв момент.

-
- ще става разбирач
Re: Кратък излет
Нещо не се справих много добре със снимките
,извинявам се.

Помощ от адаш
. Първо отваряш снимката и след това копираш адреса на изображението.

-
- ще става разбирач
Ясно,мерси адаш имам да черпя
.

-
- ще става разбирач
Много хубава локвичка браво за рибите 

Браво хубав излет а това по голямото шаран ли е?
-
- фен клуб-скобар
колега тоя водоем каде точно се намира и аз сьм от перник ама не се сещам даи малко инфо мерси предварително 

Приятен излет 

- indalo
- фен клуб-скобар
Добре де, немога да те разбера. Само железа и дръвета купуваш, аката тръгнеш на риба се с друга артилерия
Иначе евала за излета. Важно е че добре си изкарал.

Иначе евала за излета. Важно е че добре си изкарал.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ninastefanina
- сериозен играч
Добър излет 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"