Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

момина баня
Модератор: Кърцата
-
- сериозен играч
момина баня
здравейте колеги,тези дни мисля да посетя язовир "момина баня"който се намира след хисаря,но тъй като бях чул че язовира ще бъде даден на търг искам да попитам дали това е вярно и може ли да се лови в момента там?Ако някой може да ми даде прясно инфо ще съм му благодарен.
Re: момина баня
Последно преди една седмица си бях в Карлово и един комшия се връщаше от там. Каза , че е доволен и , че е извадил трофейни шарани . Килограмите няма да ги споменавам , че не ми се вярва , но със сигурност има добър улов. И той каза , че ще го дават под аренда . Колкото и оскъдно да е инфото само това знам.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
Вярни саgosta написа:Последно преди една седмица си бях в Карлово и един комшия се връщаше от там. Каза , че е доволен и , че е извадил трофейни шарани . Килограмите няма да ги споменавам , че не ми се вярва , но със сигурност има добър улов. И той каза , че ще го дават под аренда . Колкото и оскъдно да е инфото само това знам.

Какво става Добрине ? Нищо не пишеш , как мина излета?
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
някой с актуално инфо за този язовир че мисля да се вейна тази събота?

Незнанието не е извинение.
никой ли не е чувал нещо за този язовир в последните 2 седмици 

поне споделете на какво да заложа - царевица, топчета, пружини ??? уж трофеи се вадели пък никой нищо не казва. май не си заслужава да ходя там