Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фидеристи помощ!
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Фидеристи помощ!
Не мога и не мога да си намеря колче за фидер, тип гребен, да става за поне два фидера.Проверих и в 6те магазина в нашия град и само в единия имаше ама беше 50 кинта.Трябва ми едно просто колче кат обикновените само че да е подходящо за два фидера и не мога да си намеря.Колеги очаквам предложения за направата на подобно,каквото ще да е само да ми седят фидерите и да няма проблем при засичането, а пък иначе задната част на въдиците си ги подпирам с обикновени колчета. То ще се майстори нещо ама нямам идея още как точно да стане.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Фидеристи помощ!

почти на една цена,при Росен няма ли ги.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Няма ги да му се невиди направо ще се побъркам иначе предимно от Росен пазарувам.
Е това второто такова ми трябва ама и първото да е пак става.Иначе за колко пари става въпрос колега?
Е това второто такова ми трябва ама и първото да е пак става.Иначе за колко пари става въпрос колега?
от 10 до 12 лв. струва втората глава.
Има ги като разновидност на Midi и Preston
.
Първата нямам идея?
Има ги като разновидност на Midi и Preston

Първата нямам идея?
-
- научил се да хвърля
И колчето и то 5 лева най-малко и кат си го поръчам от някой сайт айде доставка 6 лева най-малко и стана леле-леле по-добре да си направя нещо, че много дебело ми излиза.Иначе мерси много за инфото колега. Ще питам при Росен или в ловнорибарския дали могат да ми намерят нещо, пък ко не -здраве.
По-добре не ходи за рибаivan910923 написа:И колчето и то 5 лева най-малко и кат си го поръчам от някой сайт айде доставка 6 лева най-малко и стана леле-леле по-добре да си направя нещо, че много дебело ми излиза.Иначе мерси много за инфото колега. Ще питам при Росен или в ловнорибарския дали могат да ми намерят нещо, пък ко не -здраве.

Сега серизоно, няма как да намериш комлект за 5 лв.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не,че нещо ама питаш за едно и после ти дават инфо и накрая казваш,че е много пара еми не става само да взимаш въдици и да нямаш оборудване за тях.А пък и поставката не е като захранката на всеки риболов да копуваш.... също тъка на мен ми харесва 1-вата глава понеже е с донапрен или някакъв подобен микропорест материал който не драска въдиците следователно по-дълъг живот на такъма. Аз лично ползвам единична глава за един фидер с гума и ми върши работа.Другот което е,че тази глава като гледам няма да имаш проблеми и с 3 фидера да ловиш стига да знаеш как да ги наредиш по нея.Забележи как зъбците са разположени стапаловидно.

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега,сори за спама,но и с обикновенни стойки става.Аз например,съм със гребен за мачов риболов.

Мисля,че го купих за 4-тири или 5 левчета,ако ти върши работа може да проверя и ще ти го пратя . ?Но по добре да се доразберем на ЛС . ?

Мисля,че го купих за 4-тири или 5 левчета,ако ти върши работа може да проверя и ще ти го пратя . ?Но по добре да се доразберем на ЛС . ?
-
- научил се да хвърля
Прави сте колеги.Мерси за отговорите. eminem94 мерси за отзивчивоста, но няма да те занимавам с мойте глупости. Все от някъде ще намеря.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- и господ не е толокова добър
Взимай ножката и дялкай две чаталчета, няма да се занимаваш с тях я.Пари, с пари всеки знаеivan910923 написа:Прави сте колеги.Мерси за отговорите. eminem94 мерси за отзивчивоста, но няма да те занимавам с мойте глупости. Все от някъде ще намеря.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.