Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Черногорово-28-29-30/09/2009/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Черногорово-28-29-30/09/2009/
Понеже за първи път ходя там,а от миналата година ми е мерак и се нещо става че се отлага, най накрая и аз стъпих на този секюрити водоем.
Първото ми впечатления за там е много добре подреден,арендован и подържан водоем, има ред и дисциплина и чистота на което могат да завидяд 99% от часниците с водоеми в България.
Абе хората знаят българския манталитет, и са зели мерки да няма аварий.
Лодките само през определено време вътре,мечтата на дънаджийте, няма тролене няма косене няма чепарета,има закачки само, но то ако сичко беше наред??????????
Най ми хареса това със секторите, изпипана работа няма дразги ,няма да ти мятат върху дъните, кошовете за боклук зад секи сектор, и да си мундарин ще ти е неодобно да си покажиш магарийте.
А за самия риболов какво да кажа, личеше си че има риба, захранихме си в определения час с лодката, настроих ме си шамандурите и бяхме готови за война
.
Започнаха епизодични удари на шаранчета от порядъка на 1.200-2.00 като между тях имаше и удари на гигантски каракуди гори доло същия бечим като на шаранчетата.
За 3 дена 4 човека имахме горе доло по 10 кила риба като редуцирахме малките шарковци под 30 санта обратно в водата, а те не бяха никак малко.Но най се кефих на каракудите направо се молих да ми одарят те.Огромни караконджори има там да знаете
.
Имаше и обичайното късане, аз имах три земания на аванса и в закачките и "къц".
ето и малко снимчици от телефончето.

Какво ще кажите за секюрити на дъните,наи добрата аларма,не ти трябва сигнализатор нищо

Тука старата генерация ни показва тактиката лов на сом със петелишки черва
луда работа.

Част от улова?

Ами това е от мен.
Много съм довоелен от Черногорово дажи се записах за ощи един 3 дневен излет за другия месец.

Първото ми впечатления за там е много добре подреден,арендован и подържан водоем, има ред и дисциплина и чистота на което могат да завидяд 99% от часниците с водоеми в България.
Абе хората знаят българския манталитет, и са зели мерки да няма аварий.
Лодките само през определено време вътре,мечтата на дънаджийте, няма тролене няма косене няма чепарета,има закачки само, но то ако сичко беше наред??????????
Най ми хареса това със секторите, изпипана работа няма дразги ,няма да ти мятат върху дъните, кошовете за боклук зад секи сектор, и да си мундарин ще ти е неодобно да си покажиш магарийте.

А за самия риболов какво да кажа, личеше си че има риба, захранихме си в определения час с лодката, настроих ме си шамандурите и бяхме готови за война

Започнаха епизодични удари на шаранчета от порядъка на 1.200-2.00 като между тях имаше и удари на гигантски каракуди гори доло същия бечим като на шаранчетата.
За 3 дена 4 човека имахме горе доло по 10 кила риба като редуцирахме малките шарковци под 30 санта обратно в водата, а те не бяха никак малко.Но най се кефих на каракудите направо се молих да ми одарят те.Огромни караконджори има там да знаете

Имаше и обичайното късане, аз имах три земания на аванса и в закачките и "къц".
ето и малко снимчици от телефончето.
Какво ще кажите за секюрити на дъните,наи добрата аларма,не ти трябва сигнализатор нищо

Тука старата генерация ни показва тактиката лов на сом със петелишки черва

Част от улова?
Ами това е от мен.
Много съм довоелен от Черногорово дажи се записах за ощи един 3 дневен излет за другия месец.
-
- учете се от него
Re: яз.Черногорово-28-29-30/09/2009/
Супер сте изкарали и риболова е добър
Какви са регламентите там?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бачо не съм пробвал на перо но ако тези каракуди излизат на леко кефа ще е макс.IDA написа:Супер сте изкарали и риболова е добърКакви са регламентите там?
10 лева 3 пръчки, плюс 1лв, 2лв за ощи две пръчки демек 12лева 5 дъни. И предварително записване за 10 дена напред и кой сектор да си запазиш.А за единични излети на перо има определени райони и не трябва записване.
А и задължително билет искат няма билет няма риболов.
Последно промяна от chestarfield на Сря Сеп 30, 2009 1:24 pm, променено общо 1 път.
Доста приятно е било като гледам
п.п. На пръчките с стиропор отпред на пръчката сом ли ловихте ?

- ninastefanina
- сериозен играч
Добър излет сте си направили и добър улов 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво.Ако може да упътиш по карта ще е супер . 

-
- вече хвърля и на тежко
Не се променят само най-глупавите
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не, това са тапите на дъните старовремския сигнализаторsom4o написа:Доста приятно е било като гледам![]()

В момента щуката е забранена за улов там за сом има но от брега незнам дали са вадили скоро.
Язовира е на 10 километра от Димитровград.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво страхотен излет и прекрасни риби направо сте ги сцепили
ама само да ви попитам че малко не схванах,петелските черва за сом на секюрити-то ли бяха

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Естествено последния ден пазише херметическата тенджераivcho79 написа:Браво страхотен излет и прекрасни риби направо сте ги сцепили![]()
![]()
ама само да ви попитам че малко не схванах,петелските черва за сом на секюрити-то ли бяха
![]()
![]()
![]()
![]()

Радвам се,че ти е харесал водоема,гледам по снимките май си бил на едни от най-добрите сектори затова си и имал сполука.Сом са вадили тази година там и е на плувка-8,500 кг канален,направо не е за вярване
Аз така и не можах да отида тази година там 

-
- разбира нещата
ухааа доста риби сте извадили. Браво
аз само неможах да разбера кво се прави с рибата - плаща ли се, взима ли се и колко.иначе язовирчето изгежда супер и със сигурност сте изкарали приятно

Незнанието не е извинение.
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Рибата не се плаща.Всичко,което е над разрешения размер можеш да си го вземеш.Само щука е забранено да се лови.