Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

До какво доживяхме,да ни кормят в дома ни!
Модератор: dantho.mihov
До какво доживяхме,да ни кормят в дома ни!
Здравейте колеги,от снощи съм в шок-
http://dnes.dir.bg/2009/10/01/news5156492.html
Всичко това се случва в сърцето на Пловдив на 200 метра от Джумаята,на 10 метра от бащината ми къща,братовчед ми е извикал линейката и е помогнал с каквото е можал(жената я познавам откак се помня,със сина й сме завършили едно училище)!Как може да наръгаш жена за да й вземеш чантата?Ебати хората,просто нямам думи,тоя свят се изроди до немай къде!Вярвам поне,че жената ще се възстанови и престъпника ще бъде заловен,дано пловдивската полиция и прокуратура си свърши работата!
http://dnes.dir.bg/2009/10/01/news5156492.html
Всичко това се случва в сърцето на Пловдив на 200 метра от Джумаята,на 10 метра от бащината ми къща,братовчед ми е извикал линейката и е помогнал с каквото е можал(жената я познавам откак се помня,със сина й сме завършили едно училище)!Как може да наръгаш жена за да й вземеш чантата?Ебати хората,просто нямам думи,тоя свят се изроди до немай къде!Вярвам поне,че жената ще се възстанови и престъпника ще бъде заловен,дано пловдивската полиция и прокуратура си свърши работата!
Re: До какво доживяхме,да ни кормят в дома ни!
според мен е някой наркоман скапан,на който му трябвали пари за некоя друга доза 

Ако има справедливост (не просто "закони" с които си измиваме ръцете) в тази държава, то няма никакво значение каква е отрепката звършила подобно деяние. Просто ще се знае, че малко след това (едва ли е човек с възможности да се покрие) ще е заловен от полицията и много бързо ще е на правилното място, за нужното време. И след 3 такива случки, някои хора ще се заислят дали да извършват подобни неща. Но.......това не е така по простата причина че "НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ" .........и още по-зле.........ЖИВЕЕЩИ В Б-Я .......Това е реалността в която живеем.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- dedeff
- разбира нещата
Много лесно ще се отърве гадината.Каторга като едно време-плесени да хване по-тялото.ded написа:Смърт
Без жени можем,без риболов не можем!
- YordanDanev
- сериозен играч
България се напълни със боклуци, разни наркомани и други гадове. Всичките тези отрепки трябва да лежат на топло, но като едно време във тъмници.

Преди време дискотирахме в една тема за кризата и как ще се увеличи дребната престъпност!За жалост всеки ден ще се случват такива нелепици,повече бдителност и не оставайте безучастни ако сте свидетели на подобни случаи 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- ninastefanina
- сериозен играч
Много гадно.Дано жената се оправи и хванат крадеца-убиец 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"