Асеновградска среща-№4

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Асеновградска среща-№4

Мнение от chestarfield »

Колеги хайде бе захладня давайте за заформим нещо, че от тая риба не съм късал сенджирчето от миналия месец :oops:
Някой одговорен фактор няма ли да задвижи нещата :roll:
Зех да санувам чевермета нощеска :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Асеновградска среща-№4

Мнение от Don4o_62 »

chestarfield написа: Зех да санувам чевермета нощеска :rolleyes:
И аз,и аз :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

че кои по сериозен от теб бре бат асене :D
друг по сериозен е може би е васил ама не взима инициатива
ico_karakudata
новобранец
новобранец

Мнение от ico_karakudata »

Айде бре хора станахме за резил да не можем да се органезираме, една шепа рибари сме от Асеновград. Стегнетесе малко дайте па сериозно, дано този път се съберем всичките рибари, Другите региони се събират по няколко десетки пъти а ние не можем РЕЗИЛ :smt022 :smt022 :smt022
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Аз предлагам на 18 октомври Неделя. това ми е и единствения свободен ден Събота и Неделя, този месец.
:idea: Вие като не предлагате :cry:
Ако искате казвайте да запазваме някаде една маса.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

chestarfield написа:Аз предлагам на 18 октомври Неделя. това ми е и единствения свободен ден Събота и Неделя, този месец.
:idea: Вие като не предлагате :cry:
Ако искате казвайте да запазваме някаде една маса.
Tака , така, работата върви на хубаво :mrgreen:
Датата не е толкова важна , ама дайте да не е неделя, че как шъ идем на работа в понеделника :rolleyes:
Събота ми се вижда по-така.......
Ако искате може и извън града да я направим, на някоя хижа да речем -Новаковската, Руен, Карбида или другаде.
Да изтрезнеем на сефалък де..... :lol:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Както каза Бойко,по добре на хижа,но рибарска :D .На Ст.Кладенец на бунгалата срещу острова, е перфектното място.Леглото е 6 лв.,има си зала за збирки.Управителя е точен.Ако му занесем агне или яре(се тая)ще го опече,докато ние мерим пишки(въдици).Има закотвени големи лодки от който става чуден риболов(до тях се отива с водно колело).А който клъонка :supz: ,ще се мъчи да хване някой сомец за мезе :D .
Бунгалата са с по две стай, с по две легла в стая.Става за семейно или с любовница.Въпрос на вкус.Пътят до там е около час и половина.Та това е.Много не се мисли,ами някоя събота докато ни е паднал сняг,може да се иди.За запазване на местата поемам ангажимент.Управителя е мой човек.По добра оферта от това ако има(кеф ти риба,кеф ти пиене,кеф ти :ANAL: ) казвайте.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Don4o_62 написа:Както каза Бойко,по добре на хижа,но рибарска :D .На Ст.Кладенец на бунгалата срещу острова, е перфектното място.Леглото е 6 лв.,има си зала за збирки.Управителя е точен.Ако му занесем агне или яре(се тая)ще го опече,докато ние мерим пишки(въдици).Има закотвени големи лодки от който става чуден риболов(до тях се отива с водно колело).А който клъонка :supz: ,ще се мъчи да хване някой сомец за мезе :D .
Бунгалата са с по две стай, с по две легла в стая.Става за семейно или с любовница.Въпрос на вкус.Пътят до там е около час и половина.Та това е.Много не се мисли,ами някоя събота докато ни е паднал сняг,може да се иди.За запазване на местата поемам ангажимент.Управителя е мой човек.По добра оферта от това ако има(кеф ти риба,кеф ти пиене,кеф ти :ANAL: ) казвайте.
То тая идея да беше я дал Август месец, когато се чудехме каде да се съберем.Аз нямам вече отпуска едната почивка ми е за Черногорово другата съм на свадба както и Ицо.Така че на хижа без нас.През другото време сме с Зако на работа,ако не е в отпуска де не съм го виждал.Гледах си графика само на 18 съм свободен :cry: за едно две питиета. :drinkers:
Ако се организирате духом ще сме с вас
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

Don4o_62 написа:Както каза Бойко,по добре на хижа,но рибарска :D .На Ст.Кладенец на бунгалата срещу острова, е перфектното място.Леглото е 6 лв.,има си зала за збирки.Управителя е точен.Ако му занесем агне или яре(се тая)ще го опече,докато ние мерим пишки(въдици).Има закотвени големи лодки от който става чуден риболов(до тях се отива с водно колело).А който клъонка :supz: ,ще се мъчи да хване някой сомец за мезе :D .

и аз немога да присъствам на такова мероприятие защото съм на работа всяка събота и неделя.
но за 18ти съм напълно съгласен и съм почти 100% сигорен че ще присъствам.така че ако е на 18ти направо си запазвам 2 места :D и да се почва :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ванко,ходили сме и знаеш че всичко там е на 6.Ние с Бойко ще отидем при първа възможност(някоя събота),така че няма кво да се умува и т.н.Като ходим с Бойко(семейно)ще разберете и който иска да идва.
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

знам че всичко е перфектно при бай илия освен че трябва да си купуваш яденето и пиенето от него.иначе всичко е перфектно.
ама мен ме интересува дали ще стане на 18ти или не защото предния път бяхме доста малко.
но пък това не ни попречи да си искараме мн. добре :drinkers:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

prokop4o написа:знам че всичко е перфектно при бай илия освен че трябва да си купуваш яденето и пиенето от него.иначе всичко е перфектно.
ама мен ме интересува дали ще стане на 18ти или не защото предния път бяхме доста малко.
но пък това не ни попречи да си искараме мн. добре :drinkers:
Аз съм на линия на 18 за другите незнам :wink: И Ицо е свободен мисля.А другите можи да не са видяли ощи темата.Кой с който можи да се свърже.
А и каде да се съберем най вече предложения моля.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Приемам и двете оферти :mrgreen: Виждам, че сте заети с работа и затова ще дойда когато и където решите .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

chestarfield написа:Аз предлагам на 18 октомври Неделя. това ми е и единствения свободен ден Събота и Неделя, този месец.
В грешка си пич :lol: :lol: :lol:
А сега сериозно. С Асен почиваме на 17 и 18, така че можем да го направим и в събота(17.10 ) вечерта, ако Ви притеснява да е в неделя. В "Клубът на металурга" беше хубаво миналата среща, така че ако няма други предложения и сте съгласни предлагам АСЕНОВГРАДСКА СРЕЩА №4 да се състои на 17.10.2009г. в "Клубът на металурга".
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Zako написа:
В грешка си пич :lol: :lol: :lol:
А сега сериозно. С Асен почиваме на 17 и 18, така че можем да го направим и в събота(17.10 ) вечерта, ако Ви притеснява да е в неделя. В "Клубът на металурга" беше хубаво миналата среща, така че ако няма други предложения и сте съгласни предлагам АСЕНОВГРАДСКА СРЕЩА №4 да се състои на 17.10.2009г. в "Клубът на металурга".
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
На свадба сме в Събота със Ицо, затова писах 18 за отрезняване. :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”