Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Провериха ме
Модератор: sapuna
- kluna_
- научил се да хвърля
Провериха ме
Доживях да ме проверят от ИАРА.
В сряда бях на Дунава край Свищов и по едно време идват едни пичове и с подигравателен тон ми казват: ' Я сега да видим ти билет имаш ли бе момко....'
Аз и развях билета с гордост и им казах да не се ебават с мен, а да ходят да ловят мрежари и токаджии те ми се скараха, че не съм си написал излетите отзад на билета
В сряда бях на Дунава край Свищов и по едно време идват едни пичове и с подигравателен тон ми казват: ' Я сега да видим ти билет имаш ли бе момко....'
Аз и развях билета с гордост и им казах да не се ебават с мен, а да ходят да ловят мрежари и токаджии те ми се скараха, че не съм си написал излетите отзад на билета

-
- разбира нещата
Re: Провериха ме
И мене досега веднъж за 2 години са ме проверявали... на Щъркела на яз. Искър!
Не бях писал нищо отзад и не ми се скараха, но доста хора ме съветват да си пиша излетите... Май трябва да почна

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- fossa
- научил се да хвърля
Хвана ли поне едно?? Тия които ловят с мрежи законно измряха отглади.Няма риба ,токаджиите наелектризираха на всякъде. 

-
- вече хвърля и на тежко
а мене пък от както съм тръгнал за риба, за около 20тина години помня само веднъж да са ме проверявали.
-
- ще става разбирач
jordan_fena написа:а мене пък от както съм тръгнал за риба, за около 20тина години помня само веднъж да са ме проверявали.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За около 1000 +/- часа прекарани по водоемите най-много са ме проверявали на Микро яз.Пясъчник
Иначе по водоемите които се поддържат от ИАРА около 10-15 пъти тази година не си пиша излетите и никои нищо не ми казва за тях...
Иначе по водоемите които се поддържат от ИАРА около 10-15 пъти тази година не си пиша излетите и никои нищо не ми казва за тях...

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Мене на 10 ходения не ме проверяват 1 път,това на яз.Студен Кладенец, ама иначе отсреща ония с мрежите се виждат с просто око, как тъпчат в чувалите!
за 30 години риболовен стаж съм проверен 2 пъти през комунизма това проверките са само за големите язовири и за отбиване на номер
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колкото и малко да са ви проверявали дори и мен недейте да спирате да си презаверявате билета,щото да не стане закона на Мърфи 

Без риболов няма любов !
Еееее, колега трябва да почерпиш, мен досега не са ме проверявали. Всеки път като съм за риба се оглеждам и си викам - този път ще ме проверят ама... Тоя билет само го подменям, как поне веднъж не ударих джакпота. 

-
- разбира нещата
и мен са ме проверявали 1-2 пъти, общо взето контрола по нашите водоеми е слаб 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
имен ме провериха,но какво да пиша на билета като от една седмица не съм ловил нищо по сериозно,иим казвам ,че енергото са минавали,а те се смеят,кво повече

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Проверяват, не проверяват, билета в джоба и по възможност вписване на излета предварително-мястото и търсената риба де!
Оттук нататък само морал
Оттук нататък само морал

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От 1990 годи на да днешния ден 03.10.2009 са ме проверявали цифром и словом 2(два)пъти......
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ