Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лесновска река 27.09.09
-
- фен клуб-скобар
Лесновска река 27.09.09
Ейй доредих се и аз да пусна тема в ''Нашия риболовен излет''. Събрахме се трима младежи да си мерим уменията. И понеже условията на трудния водоем като езерото в Дружба са непреодолими за някои хора, се спряхме на лесните риби на малката река.
Макарата за сефтосване:

natrii (Ему):

КАто привърженик на растенията и познавач на дивите такива пожела снимка за спомен
_DK_(Владо):

Връчих им по един фотоапарат и ги разпратих по реката да снимат

Реката-обрасла. Рибари много-кой нагъл, кой глупав завардили изходите на реката, за да не избяга рибата. Ние се спуснахме надолу и приложихме кръстосана стрелба по всички краища на реката.

-Я да видя къде да скъсам..аа да там става:

По пътя си надолу забелязвахме по някое други ято от дребни кленчета, естествено ние ги преследвахме по въздух и земя( и вода)

Почуквания имаше, но снимки с риби на края на влакното-не! Само ей такива гадове:

Вървяхме надолу и какво да видим
водна шир се лъсна пред нас..юррууушш..тактиката се мислеше в злите ни мозъци, запретнахме крачоли и смело се втурнахме напред
- ква снимка бе, има ли време за такова нещо, кой щи снима!
Предимството на джапанките:

Изпитанията бяха много и се йедри..

ПФф този прилича на мене ама не е->

След като изкачихме върха забихма знамето

Други полетяха с дългите си крила и...

Аа вие риби ли чакате..па немаше много риби в тоя район..но тактиката ни беше тип-топ. Пускахме най-големите спинингисти да търсят пасажите и после ние джапахме до мястото и хвърляме задължително на едно и също място да не би някой да се излъже да хване риба случайно
На почивката премислихме тактиката..

След редица премеждия казахме СТОП на корупц....на капото, няма връщане назад, ние сме, да Емо не се смей
в мигове на напълно отчаяние усмивката се появи и по нашите лица..Ето го героя на деня.. въпреки универсалната си акциа на пръта от 40-80 гр. той умело хвърляше блесна 0'' размер до всяка желана точка от реката..
мда
Последва снимане от всички посоки с всякакви папарашки устройства

НАгоре по реката коуегите ми дръпнали и викат Кълве бе кълве, знаеш ли как чука..
чакай да проверим...слагам голдито ии..
Честно казано се уплаших като ги видях как тичат към мен с поглед в рибката и не спирайки вадят техниката си ( не пожелавам никому такава слава..
)

И ква стана тя- пускам си аз рибата, а другите вече превързали блесните и минали на голди и хвърлят на същото място... айдее пак неква риба, некви аванси некво чудо беше, берклито се гъне на 70 градуса, добре, че някои отгрупата като чули за някакви риби по 44+ и се подготвили с кеп и ботуши та измъкнахме звяра..

След тези риби нови сили нахлуха в нашите нозе и тръгнахме нагоре по реката. Аз докато откачам блесни по храстите коуегите пак ме изоставиха, само не занм защо там ме търсят..

Не стига ми и по една риба хванали..снимка на едната само:

Аз хвърлях като уд и имах продължително почукваме, мислейки, че се е хванало рибето вече, ноо друг път.
И така събрахме се, обменихме по някое АКО:
1. Фидер, ако беше дошъл ти с твоите дълги ръце щяхме да откачим воблера..ей тооолкова не ми достигаха!
2. Ако бяхме видяли, че има ПЪТЕКА, нямаше да се катериме по тия урви!
И айде че път ни чака

.....

............................... От Екипа на В.Е.В.
Макарата за сефтосване:

natrii (Ему):

КАто привърженик на растенията и познавач на дивите такива пожела снимка за спомен
_DK_(Владо):

Връчих им по един фотоапарат и ги разпратих по реката да снимат

Реката-обрасла. Рибари много-кой нагъл, кой глупав завардили изходите на реката, за да не избяга рибата. Ние се спуснахме надолу и приложихме кръстосана стрелба по всички краища на реката.

-Я да видя къде да скъсам..аа да там става:

По пътя си надолу забелязвахме по някое други ято от дребни кленчета, естествено ние ги преследвахме по въздух и земя( и вода)

Почуквания имаше, но снимки с риби на края на влакното-не! Само ей такива гадове:

Вървяхме надолу и какво да видим

Предимството на джапанките:

Изпитанията бяха много и се йедри..

ПФф този прилича на мене ама не е->

След като изкачихме върха забихма знамето

Други полетяха с дългите си крила и...

Аа вие риби ли чакате..па немаше много риби в тоя район..но тактиката ни беше тип-топ. Пускахме най-големите спинингисти да търсят пасажите и после ние джапахме до мястото и хвърляме задължително на едно и също място да не би някой да се излъже да хване риба случайно

На почивката премислихме тактиката..

След редица премеждия казахме СТОП на корупц....на капото, няма връщане назад, ние сме, да Емо не се смей

в мигове на напълно отчаяние усмивката се появи и по нашите лица..Ето го героя на деня.. въпреки универсалната си акциа на пръта от 40-80 гр. той умело хвърляше блесна 0'' размер до всяка желана точка от реката..

Последва снимане от всички посоки с всякакви папарашки устройства

НАгоре по реката коуегите ми дръпнали и викат Кълве бе кълве, знаеш ли как чука..

Честно казано се уплаших като ги видях как тичат към мен с поглед в рибката и не спирайки вадят техниката си ( не пожелавам никому такава слава..

И ква стана тя- пускам си аз рибата, а другите вече превързали блесните и минали на голди и хвърлят на същото място... айдее пак неква риба, некви аванси некво чудо беше, берклито се гъне на 70 градуса, добре, че някои отгрупата като чули за някакви риби по 44+ и се подготвили с кеп и ботуши та измъкнахме звяра..

След тези риби нови сили нахлуха в нашите нозе и тръгнахме нагоре по реката. Аз докато откачам блесни по храстите коуегите пак ме изоставиха, само не занм защо там ме търсят..

Не стига ми и по една риба хванали..снимка на едната само:

Аз хвърлях като уд и имах продължително почукваме, мислейки, че се е хванало рибето вече, ноо друг път.
И така събрахме се, обменихме по някое АКО:
1. Фидер, ако беше дошъл ти с твоите дълги ръце щяхме да откачим воблера..ей тооолкова не ми достигаха!
2. Ако бяхме видяли, че има ПЪТЕКА, нямаше да се катериме по тия урви!
И айде че път ни чака

.....

............................... От Екипа на В.Е.В.
Последно промяна от vlado-fidera на Пет Окт 09, 2009 5:38 pm, променено общо 2 пъти.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Re: Лесновска река 27.09.09
фидер, не лъжи
за изваждането на нито една риба не е ползван кеп
за изваждането на нито една риба не е ползван кеп
-
- разбира нещата
ЕЙ!
А ако не го бях зел... ами тогава? Големата риба немаше да се излъже да се хване!
Ама ти кат си будала и не ме викаше да асистирам с тоя кеп... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- разбира нещата
Ейй... уникален излет и уникален разказ... напрао с кеф го прочетох.
П.П. Имам само един въпрос... в кой район на лесновската река ловихте.Пред последната снимка с моста ми е много позната и ми прилича на едно място по лесновската близо до нашия квартал.
П.П. Имам само един въпрос... в кой район на лесновската река ловихте.Пред последната снимка с моста ми е много позната и ми прилича на едно място по лесновската близо до нашия квартал.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво . Аре да ви вода аз некой ден на челопечене искате ли ?
Вие си обикаляте с воблерчетата,пък аз ще си ловя таранки и платики .

- ninastefanina
- сериозен играч
Бравост 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голяма работа сте, страшна група 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
чист, чист.....колко да да е чист?chapara написа:чистия въздух,

до София....
Важна е разходката и релакса от риболова,а преодоляната дистанция е внушителна
Браво,момчета за отличните снимки с ,които ни дадохте възможност и ние да се докоснем до местата,на които сте били.

Браво,момчета за отличните снимки с ,които ни дадохте възможност и ние да се докоснем до местата,на които сте били.

- indalo
- фен клуб-скобар
Екстра излетче, добра компания. Кефите.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Мии викаш за моста, подминахме го. Ние ходихме под пътя до баластиерата и над пътя до моста и още толковаtodoroshko написа:... в кой район на лесновската река ловихте...

Може...ние с ДК докато се борехме с едни дървета там до брега и се мушкахме между клоните намерихме една едричка умряла платикаeminem94 написа:Браво . Аре да ви вода аз некой ден на челопечене искате ли ?Вие си обикаляте с воблерчетата,пък аз ще си ловя таранки и платики .

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

бая разходка сте си спретнали
но сьм сигорен че е била доста приятна и сьпроводена сьс смях като ви гледам цялата банда
поздрави на всички