Езерово

Модератори: bobopeli, sapuna

bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Езерово

Мнение от bisqo »

След дълго очакване на почивните дойде съботата, както и дъжда с нея.все пак потеглихме за Езерово на гости при Любо(и той не беше там).уви времето не ни позволи да се насладим на този прекрасен язовир.рано сутринта застъпихме на язовира аз колегата s.s. и още един колега от работата ми.посрещна ни доста гаден вятър и след малко умуване и страх, че ако завали (а прогнозите бяха плашещи) май**** си е е**** с тая кал останахме на стената.колегите бяха с плувки а аз на дъно с монтажи на косъм с царевичка.за целия ден успях само на два пъти да чуя гласа на сигнализаторите и то за секунди. при колегите с плувките, а и един фидер, излизаха каракуди, костурчета, червеноперки, мнооооого шаранчета(таз годишни) и разни други рибни представители.за стръв използваха бял, царевица и жито. имаше още един колега, който бе на язовира от петък вечер и след като чул прогнозата за времето отишъл на стената. той също беше на дъно но и при него нищо цяла вечер и през деня. това е от мен, снимки на язовира сте виджали за това няма да ви го показвам пак :D надявам се следващия път като идем поне времето да е с нас
Изображение
Незнанието не е извинение.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Езерово

Мнение от сомчо »

Е поне сте направили излет на прекрасния язовир,което си е половин риболов. :drinkers:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

аз съм си доволен понеже се утърсих от натоварения град,есетесвено като кълве е по-приятно но пак от 6 до 17 не усетих времето
Изображение
Незнанието не е извинение.
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

мнооооого мноооого малки шаранчета. Любо беше пуснал детската градина на стената пък и като тръгвал на някъде забравил да ги пребере и те обикалят на воля :D .бая си ни поваля ама поне не си бяхме в къщи :smt038
САМО БОТЕВ
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”