Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

БовФасулска недоиманица!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
БовФасулска недоиманица!
Болен не болен ,вали не вали ,газ до вилата да тествам новия съединител и Пикер.
Съединителя ,перо ,гадно вали ,преди Бучин проход ,дзверска катастрофа ,две коли по корем в храстите,симетрично от двете страни на платната а посредата малка средиземноморска локва,направо са сърфирали завалиите и то в завой ,добре че ми примигваха колегите срещу мен,гадно!
Пристигнах ,разтоварих ,бе я си пални печката че кат се върнеш мокър да се насереш от кеф ,си викам? .Драснипалнах клечката на печката и аха да се свличам към реката ,ми стръв
,Цъ!Ще се копа под дъжда !,вместо да се пее едноименно .И отваряйки избата за Хлопата ,съзрях пакетче БОб ,един дребен шарено лилав ,ма ситен като 5.5 за въздушна,веднага свързах мириса на запалена печка на дърва с къкрене и помислено сторено!
Докато прекопавах Бъдещото пролетното градинище от 1квадрат на 3 места ,бобенцето кипна ,подмених водата ,като, защо ли? я запазих при изстинало положение да полея младата асмичка
.КОпаейки се сетих за Кузмич как накара бирника да вади червеи
и ми стана едно тържественно ,та заЕ..х боба и с 10 червея ,2 въдици стол+чадър+............ си долазих на местенцето ,сигурен че риба няма да се лови ,но самата мисъл че ще съм на реката докато вали ,ме възбуди почешано ,КЕФ!и Спокойствие ,на чуждица ,РЕЛАКС! Влаковете си минават ,рибата хич,зглобих антуража и Singin' In The Rain се прибрах ,боба изврел ма точно на време ,жегата неуписуема ,М–У–У–А–А–Х–А–Х–А!А с бобеца какво
да препарирам ,ми кво ?,квото има ,а то нема-а-а-а-а! е нема нема ,ма чак да нема.
Та ,съзрях една КоМсерва ТОН! ,ма рибата,не грамовете!
-2 скилидища Вчесън!
-Лебец си носих!
-ОреИ (пресно брулени)!
-потглезни ,мазно /оцетни/червено пИперести, благини дал БОГ!
-Боба ,топъл се залива с олио,ма повечко ,че гълта повече от ламята Спаска........,Червен пипер и той така че ми се изсипа на буца от буркана,Чесъна прекълцан колко имате ,Аз! 2 скилиди/ваши-глава,Туна"ФИШ",(баси и музиката твори),О`ЦЕТЕ-ту суп. лаж.,бърканичкате го все едно сте с тази фамилия
, и сега следва глезенето,НО МИ СЕ ДОВЕРЕТЕ, без него нищо не сте направили?????
О`РЕИТЕ ги ситните по Граовски ,в касерола(какво?Ђ) на печката ги запичате ,що ?щото са млечни и им горчи ципицата , а нас ни мързи да белиме,аха да станат и бльок соев сос, бедна ви е фантазията ,без да щЪ, кво мезе отделно, стана,кажи кво стана-а-а-а!всичко при Бърканичкови!
Последно.....! Лебеца на кубети в тиган со малко олио и девисил пресъхнал ,бе с масло ,по ще да бъде, ма нейсе немам!До изсушаване,демек ,КРУТОНИ!Упс!....солтът я вкарайте в помеждуречието.

Е НАЗДРАВЕ!

Съединителя ,перо ,гадно вали ,преди Бучин проход ,дзверска катастрофа ,две коли по корем в храстите,симетрично от двете страни на платната а посредата малка средиземноморска локва,направо са сърфирали завалиите и то в завой ,добре че ми примигваха колегите срещу мен,гадно!
Пристигнах ,разтоварих ,бе я си пални печката че кат се върнеш мокър да се насереш от кеф ,си викам? .Драснипалнах клечката на печката и аха да се свличам към реката ,ми стръв

Докато прекопавах Бъдещото пролетното градинище от 1квадрат на 3 места ,бобенцето кипна ,подмених водата ,като, защо ли? я запазих при изстинало положение да полея младата асмичка

Та ,съзрях една КоМсерва ТОН! ,ма рибата,не грамовете!
-2 скилидища Вчесън!
-Лебец си носих!
-ОреИ (пресно брулени)!
-потглезни ,мазно /оцетни/червено пИперести, благини дал БОГ!
-Боба ,топъл се залива с олио,ма повечко ,че гълта повече от ламята Спаска........,Червен пипер и той така че ми се изсипа на буца от буркана,Чесъна прекълцан колко имате ,Аз! 2 скилиди/ваши-глава,Туна"ФИШ",(баси и музиката твори),О`ЦЕТЕ-ту суп. лаж.,бърканичкате го все едно сте с тази фамилия

О`РЕИТЕ ги ситните по Граовски ,в касерола(какво?Ђ) на печката ги запичате ,що ?щото са млечни и им горчи ципицата , а нас ни мързи да белиме,аха да станат и бльок соев сос, бедна ви е фантазията ,без да щЪ, кво мезе отделно, стана,кажи кво стана-а-а-а!всичко при Бърканичкови!
Последно.....! Лебеца на кубети в тиган со малко олио и девисил пресъхнал ,бе с масло ,по ще да бъде, ма нейсе немам!До изсушаване,демек ,КРУТОНИ!Упс!....солтът я вкарайте в помеждуречието.

Е НАЗДРАВЕ!

- ninastefanina
- сериозен играч
Re: БовФасулска недоиманица!

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- ще става разбирач
Браво страхотна кулинарна изненада,много
ще отидат.

Как последната снимка? Цялата творба е приказка! Мокър от реката - топъл бобец във тавата!
Текнаха ми лигите
. 

Текнаха ми лигите

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Вкусно вкуснооооо
Иначе сме късметлий ние с вилите покрай Искъра 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ААААААААААААА-не съм ги виждал твойте снимки ,"нит" ракия , ма съм сигурен че твоя е плаващ ,моя си е дип пърпълен двоен препек ,неболещо главен ,при правилна У-потреба 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митев ква е тая специална добавка към ракията бре

Без риболов няма любов !

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,