Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка,капо и без някоя примамка
-
- ще става разбирач
Разходка,капо и без някоя примамка
Значи днес към 11.30 часа ената ме подпука,че нямаме вода за пиене/вкъщи консумираме само минерална
/ и аз вместо да ходя до магазина както предложи тя взимам някоя тубичка,спининга една малка кутийка с най необходимите/според мен примамки/ и газ към с.Рударци.На минералната чешма много народ,викам си "първо на езерото мрачно е времето може да надхитря нещо пък водата после".
12.15 ч вече с ботуши и започнах да обикалям около езерото имаше колеги на плувка нищо нито костур,дори и слънчаци няма,обнадеждих се може щуката да ги е изплашила и да успея да я излъжа,но срещнах колега който от сутринта на тапа не е имал удър и си тръгваше.Почти го обиколих езерото останах без една силиконка и една клатушка и нямах нито подгонване,нито удар,изредих всичко което носех-нищо.Бях взел малка кутийка все пак,но нищо,почвам да си мисля,че явно задвъдичното устройство нещо не е в ред
.
малко снимки:

п.п-Колеги снимка на моделите силиконки с които разполагам,дайте мнение стават ли за нещо поне като ги губя да не ме е яд

п.п.2-Вече се съмнявам дали има хищник в това езеро,на спининг не съм хващал нищо и не съм бил свидетел да хващат нищо на спининг там.

12.15 ч вече с ботуши и започнах да обикалям около езерото имаше колеги на плувка нищо нито костур,дори и слънчаци няма,обнадеждих се може щуката да ги е изплашила и да успея да я излъжа,но срещнах колега който от сутринта на тапа не е имал удър и си тръгваше.Почти го обиколих езерото останах без една силиконка и една клатушка и нямах нито подгонване,нито удар,изредих всичко което носех-нищо.Бях взел малка кутийка все пак,но нищо,почвам да си мисля,че явно задвъдичното устройство нещо не е в ред

малко снимки:
п.п-Колеги снимка на моделите силиконки с които разполагам,дайте мнение стават ли за нещо поне като ги губя да не ме е яд

п.п.2-Вече се съмнявам дали има хищник в това езеро,на спининг не съм хващал нищо и не съм бил свидетел да хващат нищо на спининг там.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Разходка,капо и без някоя примамка
Важното е на природа,ама там има ли щука,преди години имаше много каракуди,големи шарани,ама щуки..........
-
- ще става разбирач
Носи се,че има щуки и едри костури,ма никой не ги е виждал 

Като гледам снимките поне разходката ти е била на ниво
Другия път дано имаш по голям късмер и да заковеш някоя голяма щука.

-
- разбира нещата
Чух че е мрежено там миналата есен и то многократно.
Добри щучки са извадили .
Местен плувкар се повали за деянието .
И аз обикалях тези шавари доста, ама ... след тази новина .
Добри щучки са извадили .
Местен плувкар се повали за деянието .
И аз обикалях тези шавари доста, ама ... след тази новина .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- ninastefanina
- сериозен играч
Не се коси,има и такива дни 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- indalo
- фен клуб-скобар
щука съм виждал в водата, а един познат лови редовно по някой костур килник. Скоро извади и едно сомче къмто 4кг.rumenpk написа:Носи се,че има щуки и едри костури,ма никой не ги е виждал

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;