Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р. Струма с Никито,Бисо и Дако..
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
На р. Струма с Никито,Бисо и Дако..
И така...Звъни тилифонья вчера /докът напишем стана оня ден/ към 13:00ч. и гуедам Никито /kininikolai/,дигам и се почва моментално нареждане, да съм се приготвил за реката.Как немало време,че Бисо щял да ни чака в гр.Радомир. Да се опраам и да минем да го земем от тех и да тръгнеме..Да ама аз си имах малко домашна работа,та се позабавих малко..Към 15:00ч. отидех та го земах Никито,набързо лек пазар за папане и газ към гр.Радомир.Срещата се осъществи при долния магазин за риболовни принадлежности.Газ до Бисо,товари точно за пет минути и право към реката..Стигнахме към 18:30ч.веднага багажа вън от колите и се почна подготовка за риболов..Да ама се позастъмва и се почнаха некви намеци за маси,мезета пиенье и резане на глави.Не продължиха дълго намеците,сложи се масата и Биската почна неква Радомирска салата /салса ли салца ли /да прави.Сложихме на масата и некви неща още да не е хептен празна и започна веселбата..Га погледнах саато станало 03:30ч. Чудихме се дали да легаме за некой час или да зачакаме още два часа и да зафатаме рибите..Докато се чудихме, комай сичко се натръшка да спи..Аз се събудих от некъв ужасен студ в 07:30ч. и гуедам наште си ловат риби и не им пука.Ставам и гуедам по надоле позната фигура и грозната мутра на Дако / roshko/.Пристигнал с негов авер в 06:30ч. и зафанали веднага да скубат риби..Обаче /незнам дали казах обаче/ кво се случва..За мене /щекарчето/ место не останалоооо.. и седам на последнио ред да си гуедам мачо..Обаче как си гуедам мачо,така почнах да кроим некви планове,как да преебем некой от двамата..Мислих,мислих и кво измислих..Викам си на акъло тъп,бе май нищо не измислих,и продължих да мислим.И как си мислим гуедам наближава обедно време,и се сещам как тия двамата ша искат да се хранят. И а некой стана от стола,а веднага съм го превзел,па нека ме дигне после.Да ама тия гадове не им се яде бе деба,никой не става и си останах пак на скамейката.По едно време,вече късния след обяд,Никито забелязва моите тъжни очи,и явно му стана мъчно и реши да ми отсъпи неприкостновенното си място да се запишем и аз. В последствие и Бисо се смили над мен,и така до към 18:00ч,аз се редувах с двамата и се получи един мноо добър риболов..
Ето и некоя снимчица,но не от тея дет напоследък им викат типичните Струмски снимки... само кофата с рибата у некви раскета..
Салат майстор Бисо /пампурчето/

Дако май хъркаше сериозно..

Мойте и на Никито риби..

Мойте и на Бисо риби...

Айде чао риби до следващия път..

Ето и некоя снимчица,но не от тея дет напоследък им викат типичните Струмски снимки... само кофата с рибата у некви раскета..
Дако май хъркаше сериозно..
Мойте и на Никито риби..
Мойте и на Бисо риби...
Айде чао риби до следващия път..
Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Пет Окт 09, 2009 9:35 am, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Re: На р. Струма с Никито,Бисо и Дако..
То и рибите не са малкиБай Гого написа: Сори ма не знам ко стана с тия снимки...мноо гоуеми..

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Екстра дружина сте били и супер излет сте си спретнали.Снимките са като билбордове,ако ги намалиш малкйо ще се видят по-добре 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бисо
- сериозен играч
Бай Гого написа:
..

Нема кво да добавим,всичко беше екстра.ДЖилезни сте.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
- ninastefanina
- сериозен играч
Браво,много добро представяне 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Перфектен излет,екстра е всичко си има. 

- ribarshe
- ще става разбирач
Хубав купон се е получил

Епа,арно сте искарали.
Винаги да сте така Братле. 

Брао на групата . Сериозни както винаги

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Баи-Гого,па ако са те оставили да ловиш цел ден,кофи и кофи риба ште е имало 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!