Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

отново за мистериозните риби
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
отново за мистериозните риби
Петък -ден на майстора,към 13.30 грабвам набързо чохъла и газ към Оризари.Бях решил да пробвам отново дали слуката на морунажите ще ме сполети,че цяла седмица чаках тоя момент.Езерото е силно обрасло,не си го спомням такова никога да е било.Намерих си що-годе чисто местенце,то и миналия път бях на него

.Разпъвам уипа.0.12 основно ,повод 0.09 плувка Тубертини 0.7гр.кука fine maggot на Drenan N16.Захранвам с 7 топки,стрелям няколко чашки бял,подавам и следват кълванета ,но за жалост не мога да отразя едно от тях.Извадих един слънчак,който отиде на тройката на щукарката да стане плячка на някой крокозъбел.около 1.30 упорствах с уипа и освен една добра перка и два-три уклея нищо.Решавам да вадя мача,с малка акция с готов такъм за уклеи.Започвам да ловя на 1,70.приблизително,преувлажних храната да се разбива в горния слой и ги почвам

Ей това хванах за час и половина интензивен риболов-37 уклея,два костура и една перка,слънчаците не са в кюпа,че с тях изкарах две маломерни според моите виждания щуки.Не снимах много,че батерията ми беше на свършване ,а чаках важно обаждане ,та я щадях.Морунажите ,така и не дойдоха на храната,явно са се намърдали на по-дълбокото и не смеят да се приближата към брега,пазят популацията си

.Разпъвам уипа.0.12 основно ,повод 0.09 плувка Тубертини 0.7гр.кука fine maggot на Drenan N16.Захранвам с 7 топки,стрелям няколко чашки бял,подавам и следват кълванета ,но за жалост не мога да отразя едно от тях.Извадих един слънчак,който отиде на тройката на щукарката да стане плячка на някой крокозъбел.около 1.30 упорствах с уипа и освен една добра перка и два-три уклея нищо.Решавам да вадя мача,с малка акция с готов такъм за уклеи.Започвам да ловя на 1,70.приблизително,преувлажних храната да се разбива в горния слой и ги почвам

Ей това хванах за час и половина интензивен риболов-37 уклея,два костура и една перка,слънчаците не са в кюпа,че с тях изкарах две маломерни според моите виждания щуки.Не снимах много,че батерията ми беше на свършване ,а чаках важно обаждане ,та я щадях.Морунажите ,така и не дойдоха на храната,явно са се намърдали на по-дълбокото и не смеят да се приближата към брега,пазят популацията си

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Re: отново за мистериозните риби
Пак си хванал за бирата

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Бутник щом си тръгнал гаранция ще ги напипаш, къде се крият.
ПП. Браво и на рибоците, явно са добри щом още ги има

ПП. Браво и на рибоците, явно са добри щом още ги има

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Кузмич
- dreamer
Браво Ицо ако се бях изкашлял по силно можеше да ме чуеш.

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В понеделник след 13ч. съм свободен,ако ти е неудобно пак да ходиш без мен си затрайКузмич написа:Браво Ицо ако се бях изкашлял по силно можеше да ме чуеш.![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Браво Ице
Много гот като за след работа
Ех да можех и аз така

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- и господ не е толокова добър
Добре си е.Има за мезенце 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
За час и половина е повече от доволен излет 

Екстра си е,уклейчето си е класика за бирата. 

Много добре, даже отлично 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Биренкииии...
Йекстра 

-
- сериозен играч
Добър си е улова ,за час и полвина 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..