Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тримата от "запаса"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тримата от "запаса"
Най-после се добрах до ....а и изчаквах един от запасняците да прати снимките.Та след предварително плануван излет оставаше само да се съберем

така подготвени потеглихме към езерото,а то ни посрещна така

опъване на чаршията

подготовка за риболова

ето и гостенина

и след като прогонихме всичко се подготвихме за риболова.Имахме фуил,

и забърках ето тези "манджи"

Захранихме с по 7 бр. топки като испански портокали ,аз положих върху тях и някоя стиска фуил,заредихме куките с бял и се започна.С Краси ловяхме с уипове,а Кузмич с щеката,но беше разпънал на същата дистанция.Дълбочината беше малко над 3.50м. перфектна,времето тихо,абе само за мохабет подплатен и с качествен риболов.Ловях с плувка Colmic-Force 3,0.5gr. повод 0.09,кука №18 Престън 322,Краси ловя с плувка Colmic-Planet 0.5gr.с повод 0.08,Кузмича и той с 0.5 Colmic не помня модела-капковиден.Излизаха перки и между тях уклеи

Кузмича закачи една и по разпъването на ластика се досетих какво може да бъде-митичната риба
,кепа както винаги не беше разпънат та го гребнах само с главата

митичния не беше от очакваните по размер негови събратя ,но това окуражи групата.Интересно е ,че взе на7-8см над дъното,което е неприсъщо поведение за тази риба на този водоем.И тримата ловяхме малко над дъното ,заради ефекта и видовете захранка която използвахме.След някое време на Long boy му се изпъна ластика като вратна жила на щангист по време на олимпиада,е викам си още един от митичните,поигра си с него няколко минути,аз разпънах кепа вече и най-сетне

фаза на разпъване

поднасяне като на тепсия

и доволна "муцуна".Това си е оргазъм с ластик 0.8 да вадиш такива митични бойци.Риболова течеше в сладки лафове,към нас се присъедини и Ластика-Калин с негови приятели,мои клиенти и познати от магазина.Стана си малка форумна среща.Като не кълвеше рибата хващахме и ...

и така неусетно риболова приключваше

тук още една снимка по време на екшъна.Ориентирахме се към привършване и резултата

не сме теглили рибата,но при наши груби сметки си беше над 5кг.Рибата се влияеше доста от фуила,въпреки ,че правихме къси серии,се усещаше чувствително ефекта от фуила след дохранване.

Прибиране на чаршията придружено и от сладки лакърдии

Ами това беше от нас.Останах много доволен от риболова от добрата компания на всички.Благодаря на вас момчета,че прекарах един незабравим ден!И се радвам особено,че се видях с приятели с които не бях се виждал 4г.
.Надявам се и вие да добавите по нещо ,че 100% нещо ми е убягнало.Ако някой се интересува от тактика или каквото и да е друго с излета,моля.

така подготвени потеглихме към езерото,а то ни посрещна така

опъване на чаршията

подготовка за риболова

ето и гостенина

и след като прогонихме всичко се подготвихме за риболова.Имахме фуил,

и забърках ето тези "манджи"

Захранихме с по 7 бр. топки като испански портокали ,аз положих върху тях и някоя стиска фуил,заредихме куките с бял и се започна.С Краси ловяхме с уипове,а Кузмич с щеката,но беше разпънал на същата дистанция.Дълбочината беше малко над 3.50м. перфектна,времето тихо,абе само за мохабет подплатен и с качествен риболов.Ловях с плувка Colmic-Force 3,0.5gr. повод 0.09,кука №18 Престън 322,Краси ловя с плувка Colmic-Planet 0.5gr.с повод 0.08,Кузмича и той с 0.5 Colmic не помня модела-капковиден.Излизаха перки и между тях уклеи

Кузмича закачи една и по разпъването на ластика се досетих какво може да бъде-митичната риба

митичния не беше от очакваните по размер негови събратя ,но това окуражи групата.Интересно е ,че взе на7-8см над дъното,което е неприсъщо поведение за тази риба на този водоем.И тримата ловяхме малко над дъното ,заради ефекта и видовете захранка която използвахме.След някое време на Long boy му се изпъна ластика като вратна жила на щангист по време на олимпиада,е викам си още един от митичните,поигра си с него няколко минути,аз разпънах кепа вече и най-сетне

фаза на разпъване

поднасяне като на тепсия

и доволна "муцуна".Това си е оргазъм с ластик 0.8 да вадиш такива митични бойци.Риболова течеше в сладки лафове,към нас се присъедини и Ластика-Калин с негови приятели,мои клиенти и познати от магазина.Стана си малка форумна среща.Като не кълвеше рибата хващахме и ...

и така неусетно риболова приключваше

тук още една снимка по време на екшъна.Ориентирахме се към привършване и резултата

не сме теглили рибата,но при наши груби сметки си беше над 5кг.Рибата се влияеше доста от фуила,въпреки ,че правихме къси серии,се усещаше чувствително ефекта от фуила след дохранване.

Прибиране на чаршията придружено и от сладки лакърдии

Ами това беше от нас.Останах много доволен от риболова от добрата компания на всички.Благодаря на вас момчета,че прекарах един незабравим ден!И се радвам особено,че се видях с приятели с които не бях се виждал 4г.

Последно промяна от butnik на Вто Окт 20, 2009 9:33 pm, променено общо 2 пъти.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Re: Тримата от "запаса"
Бравос на групата , арно сте ги надърпали и сте се видяли 

-
- сериозен играч
Поздравления за групата.
Локито се е забавлявал с уипа
.
Локито се е забавлявал с уипа

- pachosz
- сериозен играч
Хубав запас сте си изкарали
и хубави снимки

и хубави снимки

-
- учете се от него
Страхотен излет и голям кеф... на водоема дето съм се учил на много от нещата, които ги мога сега
Който се е научил там, го "може " навсякъде.... Браво пичове за добрия излет и най-важното е че "митичните" са си там, макар и по-редки:
п.п. Догодина, живот и здраве, ще си осигуря време за сблъсък с Бат'Толи там и се надявам да му направим общ "фест"...

п.п. Догодина, живот и здраве, ще си осигуря време за сблъсък с Бат'Толи там и се надявам да му направим общ "фест"...

Прекрасен излет и най после морунажи,браво 

Браво на компанията и отличен излет 

Браво.Приятен и добре отразен риболов.Извинявам се за невежеството си, но какво е това фуил?
- ninastefanina
- сериозен играч
Страхотен излет сте направили и улова е добър,бравост 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- slayder
- ще става разбирач
Перфектен репортаж и емоции на този иначе труден водоем,но който си го може...И аз бях там.И аз лових, но с по скромни резултати 

Дава ли? И дава и взема.
-
- ще става разбирач
Браво на групата добре сте ги наскубали