Браво на ИАРА-Хасково

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Браво на ИАРА-Хасково

Мнение от Диканаров »

Момците на д-р Милчо Милчев са извадили осем мрежи с обща дължина 600м от яз. Тракиец. Както се съобщава, че 105кг. едри шарани и каракуда са върнати в язовира. Жалко, че не са заловили и мрежарите! :twisted: Дано следващият път ги издебнат и заловят! :ANAL: :axe: :axe: :axe:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
VEVO Fishera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Браво на ИАРА-Хасково

Мнение от VEVO Fishera »

!!!Бравоооо!!!
Абсолютно всичко е абсолютно относително!
petar_sabev
новобранец
новобранец

Мнение от petar_sabev »

:smt038
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Яко са го подкарали Тракиец,това е втора тема която виждам за язовира.. Иначе браво на ИАРА,дано хванат и мрежарите :evil:
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Браво!Дано другия път хванат и мрежарите!
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

:smt041 :partyman:
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Не знам какво са извадели,но ми звънаха преди 5 дена, обади се колега и каза, че негови приятели са били на Ивайловград. Видяли са десетки километри мрежи, как са били извадени .Улова е бил, над 10 чувала с риба.Това е постояно, не се научиха от Иара, че всеки ден се хвърлят мрежи и трябва да има денонощен контрол.Или хващат само дребните бракониери :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Илия, не се разбира твоите приятели какво са видяли! Десетките километри мрежи и чувалите с риба от кого са били извадени. От ИАРА или от браконерите? Рибата къде е отишла? В специализирани домове или на пазара? Ако са били браконери защо приятелите ти не са се обадили на ИАРА, на 112, на МВР? :wink: Ако е акцията на ИАРА, браво на тях!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Пускат 3000 толстолобчета и амурчета в язовир "Тракиец” днес

С 3000 бройки амур и толстолоб ще бъде зарибен днес язовир „Тракиец", 2000 рибета пък ще бъдат пуснати в язовир „Ивайловград", съобщи шефът на местната ИАРА д-р Милчо Милчев. Рибките, които ще бъдат докарани чак от Лом, са с тегло 100-150 грама. Това е шестото поред зарибяване на двата водоема от началото на годината.
До края на годината ще бъде извършено още едно зарибяване, също на двата язовири, но с бяла риба, допълни д-р Милчев.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=420030
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

ИАРА Хасково за пореден път показват,че си вършат работата,както трябва :!: Постоянно се чуват новини за зарибяване и изкарване на мрежи в техния регион.Пловдивско-пазарджишките им колеги,също трябва да вземат пример и да пускат по някое рибе в Пясъчник,Въча и Батак.
TICA FAN
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Много неприятно ми стана от това, което прочетох. Не доумявам защо не са се обадили веднага, а след дни коментират случая. Бъдете сигурни, че за тези "десетки километри мрежи" щяхме да реагираме незабавно, макар, че ни е доста далеч. Стараем се да поддържаме постоянен контрол, като извършваме много чести нощни проверки на този и други големи водоеми.
Искам да Ви информирам, че в Хасковска област са разположени повече от половината водоеми на Р.България, реките Арда, Тунджа и Марица, а също и десетки реки от регионално значение.
В заключение искам да Ви кажа, че разчитаме много на Вашето съдействие тъй като не можем да бъдем навсякъде по едно и също време.

С уважение: д-р М. Милчев
snegk

Мнение от snegk »

IARA_HASKOVO написа:Много неприятно ми стана от това, което прочетох. Не доумявам защо не са се обадили веднага, а след дни коментират случая. Бъдете сигурни, че за тези "десетки километри мрежи" щяхме да реагираме незабавно, макар, че ни е доста далеч. Стараем се да поддържаме постоянен контрол, като извършваме много чести нощни проверки на този и други големи водоеми.
Искам да Ви информирам, че в Хасковска област са разположени повече от половината водоеми на Р.България, реките Арда, Тунджа и Марица, а също и десетки реки от регионално значение.
В заключение искам да Ви кажа, че разчитаме много на Вашето съдействие тъй като не можем да бъдем навсякъде по едно и също време.

С уважение: д-р М. Милчев
Добрата ви работа може само да ме радва.Както знаете на българина вече му е писнало да се обаждат и никой да не престига(не говоря за вас).Лично аз съм се обаждал десетки-пъти и не са дошли нито веднъж.Другото което, че хората ги е страх.Ще кажа защо, обаждам се на наш водоем, вместо да дойдат те се обаждат на мрежарите и казват кой се е обадил, ако бях сам можеше и да го отнеса.На много места бракониерите са окриляни от ИАРА, това е факт и дано повечето орагани заприличат на вас и да си вършат съвестно работата.Истината е ,че на големите водоеми трябва да има денонощна охрана. :wink:
п.п.Диканаров, какво не е ясно, хората отиват за риба с въдици и гледат във водата много мрежи, идват вечерта бракониерите и вадят голямо количество риба.Дали са очаствали контролни органи-ами не знам и няма как да знам. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
djazi
новобранец
новобранец

Мнение от djazi »

Колеги чудно ми е защо никой не пише за това че въпреки че си плащаме билети не ни допускат да ловим на територията на с Кочаш на яз Ивайловград.Значи от ИАРА Хасково казват че е незаконно и въпреки това не взимат мерки за промяна.След като никой не засяга темата значи ли че всички са се примирили и пак ще важи поговорката ,,царя дава пъдаря не дава,,и пак ли ще си затворим очите пред поредното беззаконие и своеволие пред ,,многото пари,,
asopika_n
новобранец
новобранец

Мнение от asopika_n »

"Браво на ИАРА" Да си го кажа направо според закона аз съм бракониер скоро ми направиха акт за ловене на риба с пове4е от позволените въдици, т.е. бях на риболов с 4 въдици. Признавам си че наруших правилата и си го отнесох.... яд ме е че за една въдица те съсипват от глоби а мрежарите не ги хващат.....
За тази година забравям риболова .... хихихи няма ги въдиците а и глобата докато си платя .... ще гледам Марица от моста........
Жалко 4е ще изгори и билета, а имам и въпрос сега когато имам глоба догодина ще ми заверят ли билета или има някои санкции за които не знам....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

djazi написа:Колеги чудно ми е защо никой не пише за това че въпреки че си плащаме билети не ни допускат да ловим на територията на с Кочаш на яз Ивайловград.Значи от ИАРА Хасково казват че е незаконно и въпреки това не взимат мерки за промяна.След като никой не засяга темата значи ли че всички са се примирили и пак ще важи поговорката ,,царя дава пъдаря не дава,,и пак ли ще си затворим очите пред поредното беззаконие и своеволие пред ,,многото пари,,

Ти гледай заради такива като теб,дето криете по 50 шарана и ги продавате,да не се забрани тотално риболова там и заради камарите боклук които ви чистят хората зад вас.Ако си обърнал внимание,там,където земята е частна,там не те пускат.След оградата на човека,всеки ходи и е панаир.Няма да си правите каквото си искате,ще се съобразявате с правилата.Защо не излезеш с името си ами се криеш ??? Дразги ли се опитваш да вкарваш или какво ??? Добре че ви зарибяваме от толкова години,че такива като теб да има какво да ловят и продават.Имаи търпение,още повече от това ограничение се очакват.Ще се научите да спазвате правилата а земята там е частна и започва от пътя,а за да минеш през двора /земята /се иска собственника да ти разреши.Там е стопанство и биволите и кравите няма да ви ядат найлоновите торбички.И защо ми се струва че с интригантския си пост прозира истината че явно си ял актовете Изображение Надявам се,такива месари като някои хора,направо да им се забранява достъпа до всичмки водоеми или таксата на техните билети да е по 200лв ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

И понеже се засегна темата Ивайловград,с помоща на доста хора и готовноста на Др.Милчев да се справи с проблема "бракониери" Ивайловград и околията ще станат пример за подръжание в цяла България.Същата схема се очаква да се направи и по другите общини и да се научите да спазвате правилата и да не крадете стотици килограми риба.Честните и почтенни риболовци,нямат проблеми защото ги спазват,но такива като теб,дето са го яли,постоянно пищат защото немогат да си развяват байряка.Ти си един от многото изгонени от вечния огън заради неспазване на правилата за риболов,гаранция давам обаче като не си излизаш с името,няма как да видя в тефтера дали те има записан че си с акт или си изгонен.Всичко се записва,знам или мога да видя поименно кои е гонен и кои е с акт.Повеч
ето като ви хванат,викате че сте за първи път на язовира ама номера не минава :axe: ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”