Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Попчето тръгна...
Модератори: emo vasilev, alekst
Попчето тръгна...
Бавно , слабо ...но попчетата започнаха да се обаждат след студовете...на 4 март взех 3 големи лихнуса...на 24 място , на 5 март 5 едри лихнуса...на Японския кей някой колеги са взели по 10-15 риби на 4 март...Времето е променливо с често променяш посоката си силен до бурен вятър...ама леко-полеко пролетта идва...от следващата седмица може да се разшава по-добре попчето...сега налита на "рязано"...цаца, сафрид или на таранка и червеноперка...На 4 около 10 часа с прословутите " парашутчета" си налових прясна стръв...на Помпената станция - ез.Мандра...работят пущините...колкото да си уловя стръвта...събрах им очите на колегите...с големите оранжеви тапи...които танцуваха като "пияни руснаци" като влезе някоя рибка вътре...повтарям "УЛОВИХ СИ СТРЪВ" за следващия ден...това е за някой Ментърджии-Ментори...да не вземат да се претрисат...както някой "Активисти" се вайкат за бездомните кучета по улиците...хахаха... 

- петър власев
- разбира нещата
Re: Попчето тръгна...
batmilen написа: "УЛОВИХ СИ СТРЪВ" за следващия ден...това е за някой Ментърджии-Ментори...да не вземат да се претрисат...както някой "Активисти" се вайкат за бездомните кучета по улиците...хахаха...

евала батмилене евала
я чувствась себя очен хорошо
- петър власев
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
executor написа:Аз в събота Фанах бе....1камен написа:Не се притеснявай ,не е от теб във Варна водата се стопля по бавно.kalkan4o написа:Аз в събота бях капо...ама щом казвате...значи е тръгнало!
Ееее па ти си ги утепал ве

Пак не си бил капо...но аз седях твърде малко окоро час и половина просто вятъра ми еба майката

Инак имах едно сторване но не съм сигурен

За бракониерите само слънчаци
!

- lefera
- вече хвърля и на тежко
КОЛЕГИ ОТ СЕВЕР СПОКООО ШИ СЪ УПРАЙ РАБОТАТА АМА КЪМ МАЙ МЕСЕЦ СЪС СИГУРНОСТ ШИ СЪ УПРАЙ ЗА ТОВА ЕЛАТЕ НА СРЕЩАТА В НЕСЕБЪР ДА СЕ ПОНАЧЕШЕТЕ НА ПОПЧЕ
БАТ МИЛЕН ЩЕ ГИ ИЗВИКА ПОПЧЕТАТА ТАМАН ЗА ДВАДЕСЕТ И ПЕТОГО МАРТА В НЕСЕБЪР НА ТЕТРАПОДИТЕ
БАТ МИЛЕН ЩЕ ГИ ИЗВИКА ПОПЧЕТАТА ТАМАН ЗА ДВАДЕСЕТ И ПЕТОГО МАРТА В НЕСЕБЪР НА ТЕТРАПОДИТЕ
Последно промяна от lefera на Пон Мар 06, 2006 3:30 pm, променено общо 1 път.
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ