Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Бунгалата на яз.Овчарица
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Бунгалата на яз.Овчарица
Здравеите КОЛЕГИ .
Имам една молба кам вас имали ниакои информациа за тези бунгала на ТЕЦ 2 .
Интересуваме номера на които мога да се обадиа за тези бунгала и да отида там.
БЛАГОДАРИАВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАСЛУКА КОЛЕГИ
-----
За две години и половина,не ти ли остана време да прочетеш ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА колега?
Местя темата! sapuna
Имам една молба кам вас имали ниакои информациа за тези бунгала на ТЕЦ 2 .
Интересуваме номера на които мога да се обадиа за тези бунгала и да отида там.
БЛАГОДАРИАВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАСЛУКА КОЛЕГИ
-----
За две години и половина,не ти ли остана време да прочетеш ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА колега?
Местя темата! sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Бунгалата на яз.Овчарица
Доколкото ми е известно,не може всеки да спи на тия бунгала.
Трябва да си от зам.-министър
нагоре или яко пачкиран.
Трябва да си от зам.-министър

И ако не искат да споделят /аз съм един от тях/ трябва да им показваш среден пръст лиbisqo написа:сигурен съм, че има хора от форума които могат, но неискат да споделят

Изтрих ти мненията,ще те помоля да я караш по спокойно,отдавна те наблюдавам.Недей се заяжда с колегите
slivnalia

slivnalia

Незнанието не е извинение.
Между другото модератор МИТЕВ средния пръст не е за тези които имат необходимата информация и не я споделят а беше за мен когато се опитвах да намеря информация. Пояснявам че другия модератор е решил, че се заяждам. Но сте прави да не споделяте информация, все пак това е най-скъпото нещо в наши дни. Да не вземете да сметнете и това за заяждане?

-
- фен клуб-скобар
Аз ,следих темата и видях всички мнения,включително и изтритите.
Митев...батка ..не си прав...извадил си цитата от контекста.
Майната е прав....аз видях целия текст...той не се заяждаше с теб, а с тия ,които не са го пуснали до бунгалата.
Майната е прав....аз видях целия текст...той не се заяждаше с теб, а с тия ,които не са го пуснали до бунгалата.
Благодаряsaksi написа:Аз ,следих темата и видях всички мнения,включително и изтритите.

-
- новобранец
БЛАГОДАРИА КОЛЕГИЛ
Дано имат резултат тези телефони .
Дано имат резултат тези телефони .
Между другото не това ме подразни , а как се отнасяш с колегите , все едно , че всеки е длъжен да сподели - информацията се дава доброволноbisqo написа:Между другото модератор МИТЕВ средния пръст не е за тези които имат необходимата информация и не я споделят а беше за мен когато се опитвах да намеря информация. Пояснявам че другия модератор е решил, че се заяждам. Но сте прави да не споделяте информация, все пак това е най-скъпото нещо в наши дни. Да не вземете да сметнете и това за заяждане?

Ми ОК, никой не съм визирал като казах, че има хора които могат да помогнат но неискат. Ти сам се определи. Спирам, че оспамихме на човека темата. Между другото колега, ако по-някаква случайност успееш да получиш някво инфо на посочените телефони, пусни ми едно ЛС да знам и да се опитам пак и аз да ги получа