Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Диканя- приличен улов и разочарование.
- indalo
- фен клуб-скобар
Диканя- приличен улов и разочарование.
Та след дълги премисли на де да хвана, Диканя- да си ловя дребосък/ +бонус морунаж/ или любимата Струма да търся скобите, изненадващо и за мене си избрах Диканя. Та в 8 часа бях на понтона до стената, въоръжен с директен, половинка бял/шарен и малко захранка за морунгели. Настанихме се на понтона, ветреца подухваше по Дикански. Каката дойде, събра ни петичките и се натовари в лодката с пъдаря и за моя изненада, взеха че се запътиха към стената към едни шамандури/ оказаха се мрежи/. Бяха ми казали, че нощно време се мрежари язовира, но не вярвах. Сега се убедих. Почуствах се преебан, взеха ни паричките, знае се че не пускат риба, а и за капак изтарашиха язовира за дребна риба, тази, заради която ходя. Направиха го скришно и гузно, предварително си бяха прикарали кола близо до брега да си приберат касите с дребосъка и инструментите.
Да .....глупаците, да ...... Говори се, че сега го стопанисва тоя дето стопанисваше и е.а м.....а на Ярловци. Бах ти арендатоторите, бах ти гадовете. Бях го заобичал наново тоя язовир, след поредица успешни риболова. А и ми действа отпускащо. Те ги слодката докато прибираха мрежите и после как товареха. Снимките не са добри, но си подарих убавото ГСМ на сина и са ни имам зум, ни нищо.

Иначе относно риболова, не беше гол след гол, взимаше на приливи и отливи, предимно уклей и дребни кленчета, костура го нямаше никакъв. Бонуси нямаше
, но пък начешах крастата.До към обяд завърших с 46 рибки. Ей ги и тех. Не ги върнах, та да ги измрежарят и тях. Не ги и пусках в Струма/не носех кофа с капак за съхранение/, тоя път ги взех за мезе за бирата

Е и малко изгледи.

Е там е патичарника и обитателите му развалят прекрасната тишина.

Та, това е от мене. Изпитах още една горчивана от Българската ни действителност. Жалко за иначе прекрасния и чист водоем. Какво ли не изтърпя, но явно така му е писано.
за гадните арендатори.

Иначе относно риболова, не беше гол след гол, взимаше на приливи и отливи, предимно уклей и дребни кленчета, костура го нямаше никакъв. Бонуси нямаше

Е и малко изгледи.

Е там е патичарника и обитателите му развалят прекрасната тишина.

Та, това е от мене. Изпитах още една горчивана от Българската ни действителност. Жалко за иначе прекрасния и чист водоем. Какво ли не изтърпя, но явно така му е писано.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Диканя- приличен улов и разочарование.
Нищо ново под слънцето клега
.Поздравления за мезето

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- учете се от него
Ми да им е... мамата тъпа на тия; имаше едно време един пич Сашо Манекена- спец по "митичните" там! Бяхме достигнали по едно и също време, на съвсем различни водоеми, до едни и същи "антиветрови" плувкарски монтажи за тях(преди 10 години, точно). Разказаха му играта и на този прекрасен водоем, както и на Оризарето, та сега на ония несметни пълчища морунажи(карабалъци), да им викаме "митични" по форумите и да се радваме като малки деца че има индикации, че са оцеляли по неведом начин
Колега, поздрави за риболова и репортажа и извинявай че малко се отплеснах от темата....

Колега, поздрави за риболова и репортажа и извинявай че малко се отплеснах от темата....

Много ясно, че няма да им оставиш улова,егати скапаната работа.Не стига, че не зарибяват пък и мрежи пускат
Иначе браво за излета и разходката.

- Бисо
- сериозен играч
Ивка,поздрави и от мен.Не си се п....л,че не си отишъл по Струма.Тая седмица нещата по реката са зле.Водата постоянно се променя и кълване почти няма.Надявам се утре да не е така. 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бях и аз колега няколко пъти точно там.Всичко,което ни споделяш е 100% така.Превръщат хубавото язовирче в мъртво язовирче.Аз си хванах костур и го взех също за мезе. 

Още едно и ....сефтето!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
И аз го бях отписал този язовир,но след излетите на пернишките колеги реших да го пробвам пак на връщане от Дяково преди 10тина дни.Нямаше жив човек,освен едни с палатка откъм Дрен.Пробвахме един час,но нищо и гледам каката идва на гребла с лодката,но я поизчакахме да дойде по близо и си събрахме багажа,та и остана само гребането
Шамандурите пред стената и тогава си бяха там,ясно за какво са били 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
така е докато народо търпи мизерниците арендатори да се разполагат като собственици по водоемите положението че е такова ,требе да се приеме закон и тия мафиоти да не им се дава да припарат до водоем...
-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Разходил си се хванал си някоя рибка,а за арендаторите............................................,че няма да се стъпи там докато са те е ясно.Другия излет да е на Струма и да ни зарадваш с много по успешен улов.

Крачето ми няма да стъпне на този водоем
п.п.На този гьол от години всичко е неприлично

п.п.На този гьол от години всичко е неприлично

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Поздравления за излета.
- indalo
- фен клуб-скобар
Наистина преди години се пълнеха живарници без особенно усилие на водоема, нямаше арендатори, а риболовци си имаше, даже повече от сега. Както и риби. Но от тази пролет открих язовира пак. През пролетта излизаха прекрасни кленове.IDA написа: та сега на ония несметни пълчища морунажи(карабалъци), да им викаме "митични" по форумите и да се радваме като малки деца че има индикации, че са оцеляли по неведом начин![]()
![]()

След това едрите бабушките превзеха власта, като даже и уклея не смогваше да ги изпревари. По средата на лятото се появиха, о велики и мечтаните, митичните морунгели/ излизаха и такива по 600-700гр., много борбени , но излизаха само по тъмно . Ловеха се и едри каракуди, некое и друго шаране, костурите си вървеха. Имаше арендатор, но нямаше пазач и се ходеше свободно, само уикендите беше като на морето, джетове, плуващи, музика и пак излизаше по некоя риба. Имам над 20 излета там от пролетта на сам и всеки път съм хващал по некое рибе, кога повече, кога по малко, кога едри, кага по ситнички, но не съм се капотирал.
Бисо- Ивка,поздрави и от мен.Не си се п....л,че не си отишъл по Струма.Тая седмица нещата по реката са зле.Водата постоянно се променя и кълване почти няма. Надявам се утре да не е така.- Бисо а дано , инах ходеше ми се по реката, но едно френдче с което бях предпочете Диканите.
Чудя се луд ли съм или не съм.